Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW başlamak için çokmu geç ?


Harvey

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bayadır mmorpg oynamak istiyordum ama f2p lerden hayır gelmediğini anladım ve wow başlamaya karar verdim. İlk olarak battlechest almak istiyorum wow-tbc-wotlk hepsi bir arada 35liraya kutulu alacağım sizce iyimidir ? ve halen oyunun oynanabilirliği yüksek mi ? ve yeni bir başlangıç için önerileriniz neler ?

Ek olarak pentium dual core e5300 2.6ghz işlemci 2gb ram ve ati hd3400 ekran kartıyla rahat oynayabilirmiyim ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

25 man raid dışında hiçbir sorun çekmessin.

Grafikleri kısık oynayacaksın elbette, hatta LFR'ye girerken herşeyi en dip değere alacaksın. Zaten yeni başlayacağın için kolay kolay heroic raidleri göremessin önümüzdeki 1 sene boyunca. Daha insanlar tanışma, oyunu keşfetme derken uzun aylar boyunca raidlerden uzak takılırsın zaten.

Ben şantiyede zorda kaldığım zamanlar, sendekinden daha kötü bilgisayarla 10 man HC yaptığımı bilirim. Zaten quest falan yapılan yerlerde gezerken, oyun utanmasa pentium 2 makinede bile çalışacak bir oyun. Sen zevk almana bak, wow bu oyunu keşfetmeye yeni başlamış bir insan için bulunmaz bir hazine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski oyun be
ama illa ki oynıcam diyorsan
burda yazıldığı kadar atla deve değil, bildiğin dumbed down bir MMO. seni zorlıcak kısım 1-90 arası level kasmaca. mop ilk çıktığında millet monk kastığı için 1-90 arası bir sürü insan vardı ama şimdi nasıl bilmiyorum. belki hesabını yurt dışı adresli gösterip recruit a friend'den faydalanabilirsin. bunlar dışında her şey belli ve sabit. şu gear mı kasıyım bu silahımı alıyım gibi kafa patlatacağın pek durum yok. artık boss fightlar da çoğunlukla kolay.

healer veya tank olursan da daha hızlı guild bulursun. yani öyle 1 senede ya da aylar içinde oyunu öğrenme diye bişi yok bahseden arkadaşlar wowdan mı bahsetti anlamadım :D hazırda karakterin olsa bir kaç hafta bile yeter öğrenmek için oyunu
ama bence çok eski yani, gerek yok sıkılman muhtemel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW client çok enteresan bir optimizasyona sahip, düşük ayarlarda o makina gayet yeterli bence.

Oynama sıklığına göre en geç 1.5 aya falan 90 olursun, level 25 guild bulup bir arkadaşından (veya Çinlilerden :p) 5k falan para bulursan %25 bonus xp veren parçaları da alırsın daha rahat olur. Level işi bittikten sonra 1 ay kadar da üstünü başını raid yapacak hale getirirsin. Akıma yetişmen 2-3 ay diyebiliriz yani. Sonrası guild bulmana ve tercihlerine kalmış.

Ha gerek var mı, bence yok. Yazın exp falan çıkmaz o arkadaşa kulak asma da, yine de gerek yok. Neredeyse 10 senesi olmuş, 1-2 exp daha ya çıkacak ya çıkmayacak oyuna bu saatten sonra sıfırdan ve tek başına girmek gereksiz gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence başlanabilir. Düşük levellerde dahi dungeonlar için adam bulamama sıkıntısı çekmezsin. 90 olana kadar bütün dungeonları görürsün. Tabii quest yaparken kendi levelinde beraber oynayabileceğin oyuncu bulmak biraz zor. Ama zaten quest dediğin solo yapılır :)

Kalimdor, Eastern Kingdoms, Outland, Northrend, Pandaria derken devasa bir harita var önünde. Her tarafı dolanmak zorunda değilsin elbette ama dolanmak istersen de işte bayağı çok mekan var.

İngilizce ile sorunun yoksa çok ilginç, eğlenceli, güzel ve sürükleyici questler de görürsün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...