Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM101MMXI Fundamentals (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Cem yılmazı severim ama bu hiç olmamış.
İyice enayi yerine koyuyor artık bu milleti. Stand up dışında yaptığı hiçbirşey iyi değildi zaten bu adamın.
Hele bu çok çok çok kötü. Samimiyet 0. Bu kadar para sevgisi olmaz. Yani bu video da bir samimiyet göremedim. Buyurgan bir havası var özellikle korsan konusunda. Aynı dialoglar avrupa yakası dizisini ziyaret ettiği sahne de de geçmişti.
Yani parayı pulu bu kadar takmasa bu kadar önemser mi adam 3 kuruşluk dvd nin parasını. Zaten kendisinin böyle olduğunu bildiği için stand up larında filan hep paraya önem vermiyorum ayağına yatar ama tam tersi tabi.
Ali ağaoğlununda araba koleksiyonu var bunun da.
Kısacası bence cem yılmaz bu hareketiyle bence kariyerini bitirme noktasını getirmiştir. Çok commercial adamsan fakir sayılmaz netice de iş kursun büyütsün. Ona saygı duyarım ama insanları güldürmek para için yapılmaz. İlk bence bu şekilde yola çıkmadı işte o zamanlar çok iyiydi. Ama why ını kaybetti ve böyle oldu. Yazık yani bu yetenekli adam nişantaşında orda şurda burda takıla takıla ne hale geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:
Çok commercial adamsan fakir sayılmaz netice de iş kursun büyütsün. Ona saygı duyarım ama insanları güldürmek para için yapılmaz.

o ne demek ya? para kazanmak icin illa ticaret mi yapmak gerekiyo? adamin isi bu iste. komedi. stand uplari cok basarili zaten. kendisinin de dalga gecerek soyledigi gibi millet cdye cekip cekip izliyo. evde cdden izleniyosa sinemada da izlenir heralde.

ben filmlerini de begeniyorum bu arada. yahsi bati, gora, arog, hokkabaz, hersey cok guzel olacak. hepsi guzel filmler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...