progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9CoSYzjSMgY Cem Yılmaz stand up gösterisini sinemalarda gösterecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ahahahah çok güzel ya sonundaki müziği kendi yapmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 tanıtım eh. gösteriyi görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 stand up sovu sinemada gostermek cok akıllıca ya. bir sefer yoruluyosun, bin sefer kazanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 milyon sefer kazanacak. on numara adam, kazansın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 severim ama sergen gibi adam. yapabileceğinin onda birini yapıyor sadece, o da para suyunu çektikçe herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 cem yılmaz abi gidilir her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sinema çekimini indirir izleriz ne gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 adam arka arkaya ezberlediği karikatür senaryolarını anlatıyo diye para mı vermem gerekiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Canlı diyalogları da baya iyi bu adamın.Gösteri kadar iyi olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 basarili ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Seven insan yalnız bir kayadır O kayaya tutunur, O kayayı sevir. Bilirsin ki o kaya onundur. Bir Kaya gibi serttir hayat Heyhaat! askdjfaksldfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Zikko said: adam arka arkaya ezberlediği karikatür senaryolarını anlatıyo diye para mı vermem gerekiyo ? Gitmeyince vermiyorsun para, aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bir kaç ay sonra show tv'ye düşer. Gerekirse ordan izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Cem yılmazı severim ama bu hiç olmamış. İyice enayi yerine koyuyor artık bu milleti. Stand up dışında yaptığı hiçbirşey iyi değildi zaten bu adamın. Hele bu çok çok çok kötü. Samimiyet 0. Bu kadar para sevgisi olmaz. Yani bu video da bir samimiyet göremedim. Buyurgan bir havası var özellikle korsan konusunda. Aynı dialoglar avrupa yakası dizisini ziyaret ettiği sahne de de geçmişti. Yani parayı pulu bu kadar takmasa bu kadar önemser mi adam 3 kuruşluk dvd nin parasını. Zaten kendisinin böyle olduğunu bildiği için stand up larında filan hep paraya önem vermiyorum ayağına yatar ama tam tersi tabi. Ali ağaoğlununda araba koleksiyonu var bunun da. Kısacası bence cem yılmaz bu hareketiyle bence kariyerini bitirme noktasını getirmiştir. Çok commercial adamsan fakir sayılmaz netice de iş kursun büyütsün. Ona saygı duyarım ama insanları güldürmek para için yapılmaz. İlk bence bu şekilde yola çıkmadı işte o zamanlar çok iyiydi. Ama why ını kaybetti ve böyle oldu. Yazık yani bu yetenekli adam nişantaşında orda şurda burda takıla takıla ne hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Cem Yılmaz'ı acaip severim ama bu nasıl bir olaydır yahu? Stand-up'ı sinemaya koymak nedir? Birşey mi denemeye çalışıyor nedir? Anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 enayi çok nasıl olsa sürekli canlı kasıcagıma kaydeder sinemada izlettiririm diyor işte. reklamda da altan altan vermiş mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 valla bana da çok yavan geldi bu fikir tanıtım videosunda da bi numara yok yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 recep ivedik gişe patlattı buna her türlü gidilir en azından gülerim yalnız çok korsanını izledik, telif hakkını ödemek için gitmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 gidin gidinde bi kaç tane daha porş ferro bilimum elite car koleksiyona devam etsin adam nediyim artık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 e sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 standup ina gidemeyenler icin oradaki toplu eglenceyi tattirabilecek bir sey olabilir. neden karsi cikildi bu kadar ? 100 kisi ayni anda gulecek falan iyi fikir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tiyatrocular karşı çıkıyor bizi de filme çekerler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Hazır cevaplılığına hiçbir lafım yok ama neyin FUNDAMENTAL'ı ? Adam senelerdir fundamental yapıyor zaten. Farklı birşey yaptığı yok. Askerlik anıları,Manukyan'ın arabası vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Soris said: Çok commercial adamsan fakir sayılmaz netice de iş kursun büyütsün. Ona saygı duyarım ama insanları güldürmek para için yapılmaz. o ne demek ya? para kazanmak icin illa ticaret mi yapmak gerekiyo? adamin isi bu iste. komedi. stand uplari cok basarili zaten. kendisinin de dalga gecerek soyledigi gibi millet cdye cekip cekip izliyo. evde cdden izleniyosa sinemada da izlenir heralde. ben filmlerini de begeniyorum bu arada. yahsi bati, gora, arog, hokkabaz, hersey cok guzel olacak. hepsi guzel filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar