Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam winter sale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sypro said:

DarKRideR said:

la bu kış hiçbirşey almadım ilk defa, çok mutluyum lan asfsdsd

ben de..
parasızlık kötü şey. oysa ki neler neler alacaktım. bi dakka lan_ hani mutluydum. ffs.

valla indirime giren oyunların çoğu var, almak istediklerimin çoğunu geçen ay GG'den, Steam indiriminden vs. aldım. Şuan listemde sadece Far Cry 3 var, onu da elimdekiler bitsin alırım dedim sadfsdfsda

daha oynamadığım bir ton oyun var, DOTA 2 geldi key ona bile bakamadım 1 aydır.
Mesaj tarihi:
tb dedi diye alcaksan al, ben beğenmedim şahsen lag felan bol. çok kötü oynuyodu denk geldiğim adamlarda, matchmaking diye bişi ztn yok ya 30-1 yada 1-30 yeniliyosun
Mesaj tarihi:
pick up atacak adamların yoksa bende tavsiye etmem, oyunda detaylı bir mm sistemi yok.

fakat oyun zaten geyik bir oyun ya. 5 tl. eğlenirsin gibime geliyor her türlü. bende vakit olsa alacaktım. çok fazla oyun oldu.
Mesaj tarihi:
bankaya baktımda çok sağlam para gommusum oyunlara indirimlerde kk ektresini nasıl kapatıcaz bakalım.. ve hala M&M indirime girmedi..

sanırım profesyonel yardım almam lazım. adsf
Mesaj tarihi:
Perspective said:

AscAnsio said:

Fallout ve Dead Space için hâlâ indirim yok!

/whistle "Tanrı'dan diledim..."

bende fallout new vegas ultimate bekliyorum gelmedi bir türlü ...

Geldi sanki diye hatırlıyorum Flash Sales altında :/
Mesaj tarihi:
rage
fear 3
m&b collection
batman'ler
orcs must die
bl2 seasonal pass
sleeping dogs
bunch of heroes
natural selection 2

so far, hepsini de çok iyi rakamlardan aldım ya. 10 dolar altında hepsi.
Mesaj tarihi:
greenman'de çılgın indirime girmişti 8 dolar green man cash veriyordu. o 8 dolara düştüğünde 10 doların altına geliyordu. o 8 doları da seasonal pass'de kullandım 30% + 8 dolar discount. 9 dolara mı ne geldi :)
  • Yeni Oluştur...