sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şu Anna'yı oynayan var mı ya, karışık yorumlar var, bazıları inanılmaz korkunç diyor bazıları leş diyor falan. biraz anlatsanıza nası bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bingildak said: I NEED MOAR RAGEEEE bak istedin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Sypro said: DarKRideR said: la bu kış hiçbirşey almadım ilk defa, çok mutluyum lan asfsdsd ben de.. parasızlık kötü şey. oysa ki neler neler alacaktım. bi dakka lan_ hani mutluydum. ffs. valla indirime giren oyunların çoğu var, almak istediklerimin çoğunu geçen ay GG'den, Steam indiriminden vs. aldım. Şuan listemde sadece Far Cry 3 var, onu da elimdekiler bitsin alırım dedim sadfsdfsda daha oynamadığım bir ton oyun var, DOTA 2 geldi key ona bile bakamadım 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 AMAGAD RAGE! kota bugun resetlendi oyun 17 gb ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bingildak said: I NEED MOAR RAGEEEE Hadi gözün aydın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 awesomenauts ı tavsiye eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 var. güzel oyun eğlenceli totalbiscuit'in 2012'nin en iyi oyunlarında falandda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 tb dedi diye alcaksan al, ben beğenmedim şahsen lag felan bol. çok kötü oynuyodu denk geldiğim adamlarda, matchmaking diye bişi ztn yok ya 30-1 yada 1-30 yeniliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 pick up atacak adamların yoksa bende tavsiye etmem, oyunda detaylı bir mm sistemi yok. fakat oyun zaten geyik bir oyun ya. 5 tl. eğlenirsin gibime geliyor her türlü. bende vakit olsa alacaktım. çok fazla oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bu FTL hoşuma gitti benim, çok basit bir oyun ama eylenceli geliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Steamde bugünde bişi yok alıncak, Gabe böyle değildi arkadaşları bozdu çocuğu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 aldım awesomenauts.eh işte ne çok iyi ne çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bankaya baktımda çok sağlam para gommusum oyunlara indirimlerde kk ektresini nasıl kapatıcaz bakalım.. ve hala M&M indirime girmedi.. sanırım profesyonel yardım almam lazım. adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Fallout ve Dead Space için hâlâ indirim yok! /whistle "Tanrı'dan diledim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Elimde 1 tane shank 2 keyi var. Awesomenauts veya herhangi bir oyunla takas eden olursa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bende de Monkey Island classic collection var, fazladan Awesomenauts olan varsa takas edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 AscAnsio said: Fallout ve Dead Space için hâlâ indirim yok! /whistle "Tanrı'dan diledim..." bende fallout new vegas ultimate bekliyorum gelmedi bir türlü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bu indirim sezonunda hiç oyun almadım çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Perspective said: AscAnsio said: Fallout ve Dead Space için hâlâ indirim yok! /whistle "Tanrı'dan diledim..." bende fallout new vegas ultimate bekliyorum gelmedi bir türlü ... Geldi sanki diye hatırlıyorum Flash Sales altında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 rage fear 3 m&b collection batman'ler orcs must die bl2 seasonal pass sleeping dogs bunch of heroes natural selection 2 so far, hepsini de çok iyi rakamlardan aldım ya. 10 dolar altında hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 sleeping dogs'u nasil 10 dolar altina aldin ya? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 greenman'de çılgın indirime girmişti 8 dolar green man cash veriyordu. o 8 dolara düştüğünde 10 doların altına geliyordu. o 8 doları da seasonal pass'de kullandım 30% + 8 dolar discount. 9 dolara mı ne geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tuh :D ben de amazondan kovalayacagim simdi, steam'de 75% girecegi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tropico 4 yine indirimde 5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Spec Ops the Line ve Darkness II şu 5 dolarlık indirim şeysiyle Amazon'da 2.5$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar