Oski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 AscAnsio said: Yılbaşı indirimi başladığından beri Steam, Amazon ve GMG'den aldıklarım: Deus Ex Collection Hitman Collection Prince of Persia Collection Commandos Collection Broken Sword Trilogy Mirror's Edge Batman: Arkham City GOTY Ghost Master The Witcher: Enhanched Edition Director's Cut Crysis 2 Maximum Edition Monkey Island Special Edition Bundle Alan Wake Franchise Ucuz ucuz diye diye böyle birikti. Daha da alacağım bir şeyler... Fingers crossed. Ay sonu kredi kartı ekstresini bekliyorum... vaaaaaauuuuuuv dostum bu yaptığın gerçekten çok çılgın bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Limbo %75. Hala almayan kaldıysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben yeni gördüm limboyu oynamamıştım alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 liberal said: bu ne lan 15dk bekledim aktif olsun diye check out. sonra continue dedim gmg'de, ben daha kart bilgilerini vermeden "bazı bankalar gmg'yi kumar sitesi olarak görebilir hede hödö diyip sepetten kaldırdı oyunu. batman alamadım napcam lan? sersem herifler ya. bana da verdi bu uyarıyı, hata olmuştur deyip tekrar denedim. oldu. 3.5 euro ya öylesine diabloda sattığım item a batman aldım işte. dene bi kez daha belki hatadır kafasıyla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu gmgde paypal ile ödeme yapamadım, tıklıyorum paypal simgesine bomboş kalıyor ha aldım tamam 2 batman oyununu da limbo da alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 nordlydian said: @Redeagle said: valla oyle bır yazmıssın kı soluksuz okudum. cok ılgınc bır o kadar da guzel bır oyuna benziyor denıyecem. aslında benım kastettiğim komple set 34 dolara tekabul edıyor asagıdakı oyunları ve dlcleri icerıyor sence alınır mı? Defenders of Ardania Defenders of Ardania: Battlemagic Defenders of Ardania: The Conjurer's Tricks Majesty 2 Majesty 2: Battles of Ardania Majesty 2: Kingmaker Majesty 2: Monster Kingdom Majesty Gold HD Warlock - Master of the Arcane Warlock: Master of the Arcane - Power of the Serpent Warlock: Master of the Arcane - Powerful Lords Defenders of Arcania, dota gibi bir oyun. Hiç gerek yok. Warlock denen oyun ise Majesty evreninde geçen Civilization'ın biraz daha basit hali. Aslında bu oyun güzel bayağı ama Civ tarzı oyunlar sevmiyorsan yüzüne bile bakmazsın. Majesty Gold grafikleri rahatsız etmeyecekse zaten türü yöneten oyun. Ek pakedi Gold'a dahildi sanırım. Majesty 2 zaten Majesty Gold'la beraber alman gereken oyun. Kingmaker yeni görevler ekleyen bir ek pakedi. Majesty 2'yi seversen, oynanır. Monster Kingdom ise değişik bişe. Bunda düşman olarak bellediğimiz koboltlarla vs. ile ittifak kuruyoruz. Görevlerde kahramanlar yerine yaratıklar kullanılıyor :D Yine 2'nin ek pakedi tabi ki. Battles of Arcania'yı oynamadım. Harita ekliyor olabilir, görev ekliyor olabilir. Bilemiyorum. Majesty ek paketleriyle ilgili dikkat etmen gereken asıl şey, oyunun ortalamasından daha zor olmaya meyilli oldukları. Asıl oyunları bitirmeden ek paketlere zıplama. Bu dediklerime göre tekrar bir para hesabı yap. İstediklerin bundle'dan ucuza geliyorsa pakede gerek yok. Çünkü pakette evren aynı olsa dahi çok farklı çeşitte oyunlar var. Ve her türü sevmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,page=61 kendi yazım ı copy/paste ediyorum ''Bu region lock olayının nedenini buldum ; suçlu games for windows live adisi . Bize kapalı olan oyunlar hep GFWL de server side activation denen zımbırtıyı kullanan oyunlar http://steamdrm.flibitijibibo.com/index.php?page=DRM_Lists/The_Big_DRM_List AOE online,batman ,fable3 ,dirt3 , street fighter arcade vb. Bunların listesinde türkiye yok dahada kötüsü listede olmayan bir ülkeden kaydolmaya kalkarsanız cd-key gidiyor diyorlar .'' GFWL kullanan oyunları steam göstermiyor bile ,bu arada gfwl olmayıp region locklı olan saints row3 var allahın salak THQ su ne akla hizmetse steamde region lock yapmış. Arada bir garipliklerde olabiliyor geçen autum salede age oof online açıktı ,kazamı oldu yoksa bilerekmi yaptılar bilmiyorum. EK : Batman alanlar GFWL hesab ı açarken ülkelerini o gfwl'e dahil ülkelerden biri olarak seçsin Milamber said: bu arada batman arkham cty'i neden türkyieye satmıyorlar kimin suçu? kime küfrettiğimizi bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Amazon indirimleri: December 21 - December 25 -Max Payne 3 $14.99 -Max Payne 3 $14.99 -Max Payne 3 - Rockstar Pass $7.49 -Max Payne 3 Season Pass $7.49 -L.A. Noire: The Complete Edition $7.49 -L.A. Noire $4.99 -L.A. Noire $4.99 -L.A. Noire DLC Bundle $2.99 -LA Noire - Complete Edition $7.49 -Grand Theft Auto IV $4.99 -Grand Theft Auto IV $4.99 -Grand Theft Auto IV: Complete $7.49 . December 23 - December 24 -Nexuiz $0.99 -Battlefield 3 $13.99 . December 23 - December 25 -Plentiful Paradox Package $9.99 -Pint Sized Paradox Package $5.99 -Plentiful Paradox Package $9.99 -Plethora of Paradox Games $19.99 -Inversion $6.99 . December - December 29 -Mass Effect Trilogy $29.9 -The Storming, Burning, Reflecting, Flaming, Sabotaging Pack $13.49 . December 24 - December 26 -Scribblenauts Unlimited $7.49 -Batman Arkham GOTY Pack $9.99 -Batman Arkham City $7.49 -Batman Arkham Asylum GOTY $4.99 -The Harry Batman Pack $13.99 -Call of Duty: Modern Warfare 3 $29.99 -Starvoid $2.49 -Dungeon Siege Bundle $22.49 -WB Combat Bundle $9.99 -F.E.A.R Ultimate Pack $9.99 -F.3.A.R. $4.99 -FEAR 2: Project Origin $3.7475 -FEAR Ultimate Shooter Edition $2.49 -LEGO Lord of the Rings $7.49 -LEGO Batman $4.99 -LEGO Harry Potter: Years 5-7 $4.99 -LEGO Harry Potter: Years 1-4 $4.99 -Lord of the Rings: War in the North $4.99 -LEGO Batman 2: DC Super Heroes $7.49 -Mortal Kombat Arcade Kollection $2.49 -Transformers: Fall of Cybertron $29.99 -Tony Hawk's Pro Skater HD $4.99 -The Amazing Spider-Man $24.99 -Sleeping Dogs $17.49 -Final Fantasy XI: Ultimate Collection Abyssea Edition $4.99 December 25 -War of the Roses 4-Pack $44.99 -War of the Roses - House of York Deluxe Edition $17.25 -War of the Roses $14.99 -Darksiders Franchise Pack $13.19 -NBA 2K13 $14.99 -Call of Duty: Black Ops 2 $47.99 -Call of Duty: Black Ops II Digital Deluxe Edition $63.992 . December 25 - December 26 -Saints Row: The Third $9.99 -Assassin's Creed Revelations $7.49 -Assassin's Creed: Brotherhood Deluxe Edition $7.49 -Assassin's Creed Revelations - Gold Edition $13.59 -Assassin's Creed Brotherhood $4.99 -Assassin's Creed 2 Deluxe Edition $4.99 -Jagged Alliance: Crossfire $7.49 -Saints Row: The Third - The Full Package $12.49 -Saints Row: The Third - Season Pass DLC $4.99 -Assassin's Creed: Brotherhood $4.99 -Assassin's Creed: Director's Cut Edition $4.99 . December 25 - December 27 -Dreamcast Pack $4.99 -Sega Genesis Classic Game Pack $4.875 -Dreamcast Pack $4.99 -Sega Action Only Pack $19.93 -Sega Arcade Collection $13.78 -Sonic Action Pack $24.768 -Football Manager 2013 $19.99 -Sega Action only pack $19.93 -Sega Genesis Classic Game Pack $4.875 -Sonic Action Pack $24.768 -Sega Arcade Collection $13.7885 -Total War Bundle + Viking + TW Battles $21.7395 -Total War Bundle + Viking + TW Battles $21.7395 . December 26 - December 31 -Spore Ultimate Digital Collection $7.49 -Battlefield Bad Company 2 Ultimate Digital Collection $7.49 . December 26 - January 5 -Dark Souls: Prepare To Die Edition $17.99 . December 26 - December 27 -Battlefield 3: Premium Edition $29.99 -Need for Speed Most Wanted $19.99 . December 27 - December 29 -The Walking Dead $12.49 . December 30 - January 5 -Hitman: Absolution $19.99 -Hitman Absolution: Professional Edition $29.99 -Hitman Triple Threat Pack $8.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Syndicate güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 jagd said: http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,page=61 kendi yazım ı copy/paste ediyorum ''Bu region lock olayının nedenini buldum ; suçlu games for windows live adisi . Bize kapalı olan oyunlar hep GFWL de server side activation denen zımbırtıyı kullanan oyunlar http://steamdrm.flibitijibibo.com/index.php?page=DRM_Lists/The_Big_DRM_List AOE online,batman ,fable3 ,dirt3 , street fighter arcade vb. Bunların listesinde türkiye yok dahada kötüsü listede olmayan bir ülkeden kaydolmaya kalkarsanız cd-key gidiyor diyorlar .'' GFWL kullanan oyunları steam göstermiyor bile ,bu arada gfwl olmayıp region locklı olan saints row3 var allahın salak THQ su ne akla hizmetse steamde region lock yapmış. Arada bir garipliklerde olabiliyor geçen autum salede age oof online açıktı ,kazamı oldu yoksa bilerekmi yaptılar bilmiyorum. EK : Batman alanlar GFWL hesab ı açarken ülkelerini o gfwl'e dahil ülkelerden biri olarak seçsin Milamber said: bu arada batman arkham cty'i neden türkyieye satmıyorlar kimin suçu? kime küfrettiğimizi bilelim. simdi maykrosoft hala turkiyede resmi olarak oturtmadigindan bu isi gfw oyunlarini buraya satmiyor ama bu demek degilki gfw oyunu turkieyden oyniyamiyoruz, fable 3 u ben steam uzerindenden bundle sale ile almsitim direk, catir catir oynadim, age of empires online da steamde gozukmuyor ama ben sildikce patch cekiyor kendi kendine, calisiyor ama para kabul etmiyor microsoftun gerizekaliligi ve turk oyuncusuna yaptigi saygisizlik direk, turkiye pazarinda son tuketiciyi adam yerine koymuyor MS, nede olsa laptop alanlari resmen dudukluyor bundle lari ile THQ nun SR3 olayi ise biraz daha farkli, steamle basedemeyen lokal distrubutorlerin hinligine bizim aral ithalatinda istirak etmesinden kaynaklaniyor sorun, oyunu ben turkiyeden aldim aktive ettim ancak dlc leri steam bana satmadigindan rica minnet sagolsun bonbon aldi bana gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şimdi burda bulunan bizlerin gfwl oyunları oynayamam sorunu olduğunu sanmıyorum zaten .Ayrıca bu oyunlar türkiye getirilip kutulu olarak satılması , bu oyunlar geliyor ve kutulu olarak satılıyor ama satın alan kişi hesap açmak için GFWL listesindeki ülkeleri bilip onlardan birini seçecek ki para verip aldığı oyunun cd-keyi yanmasın ve oynayabilsin GFWL ilgili sorun iki tane zaten 1- steamde region lock 2- Hesap açarken GFWL dahil ülke seçimi yoksa cd-keyin gitmesi .Böyle saçma bir sistem ollur mu ,sen hem vatandaşın liste dışı ülkeleri seçmesine izin verecksin hem cd-keyi kabul edeceksin hemde cd-key buharlaşıp uçacak ?Microsoft yaptı oldu Viktor said: ama bu demek degilki gfw oyunu turkieyden oyniyamiyoruz, fable 3 u ben steam uzerindenden bundle sale ile almsitim direk, catir catir oynadim, age of empires online da steamde gozukmuyor ama ben sildikce patch cekiyor kendi kendine, calisiyor ama para kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 @Redeagle said: anladım sanırım sadece majesty serisini alsam yeterli olacaktır. teşekkurler bilgi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Microsoft kendi oyunlarini sattirmiyor zaten turkiyede, tamamen ithalatcilarin hatasi o gelen gfwl oyunlar Bi donem zaten turkiyeden account alinmiyordu o yuzden problem yoktuda simdi degistirmis olabilirler resmen geldik ayagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 rage veya killing floor a iyi bir indirim gelmedi hala mutsuzum hmmm dün ben yanlış bakmışım, sadece batman : arkham alysum almışım arkham city almamışım. steamde region a uygun değil diyor, green'den alıp ekleyemiyor muyum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 benim ingiliz live hesabı var yıllardır, onunla sorunsuz gfwl oyunlarını oynayabiliyorum. türkiye ve diğer desteklenmeyen ülkeler için ip check falan yok yani sadece hesaba bakıyo ama desteklenmeyen ülke ne ya dijital oyun için. 2013e girecez, mal bu microsoft rage ilk gün 5 dolardı arkham city keyini de eklersin veya biri gift yollarsa onu hesabında açarsın sorunsuz sadece kendin alamazsın steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yetoluğuma sığınarak : greenman'den keyi alır ve kendim activate dersem ekleyebilirim di mi regional lock olmasına rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evet, ha ama bazı keylerde de ayrıyetten region lock oluyor mesela sadece us ipleri veya rus ipleri falan aktive edebiliyo. gmgden aldığın worldwidedır ama sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 gamersgate için ekstra bi indirim kodu bişeyi var mıydı? viking battle alıym diyorum da, ekstra indirim kodu varsa daha da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 %15 ign kodu vardı da kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 opffffs gitti 4 bçk dlrım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 5% OFF IAMANELDERGEEK bu var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 23 cent fazla ödedim senin yüzünden ya, niye daha erken yazmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 empire total war 3.74 steam de 7 saat için.. uzun araştırmalar sonucunda; Dungeon Defenders Disciples III Res. Avadon Freedom Force Elven Legacy Complete Robin Hood Empire Total War Jagged Alliance 2 Confrontation Kohan II : Kings of War Majesty II Gold total : 49.99$ açılışı yaptık bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Darksun said: 5% OFF IAMANELDERGEEK bu var hala imanageldik diye okudum sfdsfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar