Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi metalik kapak 20 lira. bu sefer çerçevesi gerçek alüminyumdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Abi sadece kapak değil, çok parça kullanıldığı için böle tam sıkılmamış vida hissi yaratıyor telefon. Ne bilim, eline bi iphone bi s3 alınca çok net fark ediliyior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 nerden duydun ki onu? ilk kez duyuyorum, gsmarenaya fln da baktım şimdi yazmıyor öyle bir şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 galaxy s4 aluminium sides yazınca bir sürü yerde çıkıyor. benim bildiğimde öyle olacaktı. fotolardan da öyle anladım ama çıkınca görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 S4'de bide gorilla 3 varmış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 plastik kullanılmasını ucuzluk kalitesizlik olarak algılamak gerçekten priceless ya. çizilmiyor, ayrıca telefonun hafif olmasını da sağlıyor. ayrıca çıkabilen pil ile o arka plastik kapak, telefon yere düştüğü anda fırlayarak impact'i minimum'a indiriyor. üstelik plastik olmasına rağmen bence gayet güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 plastikte sikinti yokda solid olayinda sikinti var ornegin note 2 kullaniyorum gicir gicir otuyor nerdeyse orjinal arka kapakla. yumusak bir sey arkada elinde tutarken egrilip bukuldukce serce gibi vik vik. iphone daki o solid kalite hissiyati hak getire pet sise masallah. abarttim anlasilsin diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 öyle ama benimde yukarda bahsetmeye çalıştığım oydu, kullanılan malzeme plastik olduğu için böle işte neyseki urban armor'umla şimdi çok daha solid :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Samsung telefonlarda saglamlık hissi yok. Elinde cok az sıksan esniyo sanki cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 amerika'da fiyatı 579$ olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 avrupa fiyatı 649 - 679 euro olacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 reampage said: xaty said: bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi Abi motorolanın telefonu bende merak ediyorum nedense bi garip sempatim var motoroloya, Türkiyede pek tutunamadılar ama. Bugun bi makaelede kendin toplayabiliceksin felan diyordum işlemcisi ramı ekran boyunu. Sipariş üzerine gelicek felan diye okudum ama zor tabi bakalım. Kış dönemine çıkar herhalde o motorola genelde telefonu çıkardıktan sonra güncelleme işine pek önem vermiyor gibi geliyordu. pil durumu da en iyi bu heriflerde, malzemeleri de oldukça kaliteli. dizaynları da fena değil. bu sefer işin içinde google da olunca iş yapar bişey çıkarcaklar gibi geliyor, o yüzden beklentim ortanın üstünde.. dediğin gibi kendin toplama olayına girerlerse desteği vermeleri biraz zor olabilir, o durumda sorun çıkarmazlarsa güzel bir şey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 vatan'da 2k'ya önsipariş başlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 The Verge elestirisi cikti. Yine ayni Samsung diyor adam: I don't like holding this phone, and I can't overstate how much that informs the experience of using it. It makes an awful first impression, slippery and slimy and simply unpleasant in your hand. My white review unit is completely smooth and glossy, with a subtle checkered pattern that looks textured but is neither grippy nor textured anywhere on its body. Even the silver band around the sides, which is obviously supposed to look like metal, is plastic. Everyone I showed the GS4 to frowned and wrinkled their nose as if it smelled bad, before rubbing their fingers on the back of the phone and then handing it back to me. Farkli bir sey yok. Su tasarimi adam etseler, guzel malzeme kullansalar, TouchWiz'in gorunumune de baksalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 htc one ezdi ya s4ü millet artık yemio samsungun ucuz telefon hissini. piyasada kaliteli iki rakibi var artık bu sene anca fanları alır, ama yine en çok satan bu olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 s4 hala one'dan daha iyi bu arada. One ezdi ne demek ya.... ucuz görünüm kişiden kişiye değişiyor. genellikle apple fan boi'lar laf ediyor zaten samsung'a. bence gayet güzel duruyor telefon mesela. (s4'ü görmedim henüz de s2'den beri aynı laf ediliyor adamlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bütün tech sitelerinde millet beklenti olarak oneı ve xperia z yi seçio anketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 s2 den beri farklı bişi yapmıyorlar çünkü, dizayn hep leş. Apple fan boylukla da alakası yok beğenmeyen beğenmiyor gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 apple fan boi'lukla şöle alakası var, genelde görüntü, gösteriş vs tercih edenler için önemli oluyor bu tarz dizayn olayları. yoksa heralde ki apple fan boi'ları kastetmedim kelime anlamıyla.... genel olarak one'dan daha iyi derken, şunu kastettim bu arada: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sabonis said: s4 hala one'dan daha iyi bu arada. One ezdi ne demek ya.... Quadrant: http://cl.ly/image/1m353I471z1F/Screen%20Shot%202013-04-24%20at%2009.02.10.png Bu Samsung daha iyi demek degil ama. 5000 uzeri her sekilde yapabilecegin her seye yeterli su an. 7000 uzeri 3-4 yila bile yavas gelmeye baslamaz bence belki oyunlar disinda. Akilli telefonda yapilacaklarin siniri var. Eski telefonum Xperia arc bile 2000 puaniyla buradan aldigi oyunlar disinda neredeyse tum applari neredeyse takilma olmadan calistiriyor. 3D oyun oynanmiyor bir rahat. Krait CPU'ya gecince ama fark farkediliyor genel kullanimda yavasligi. App calisirken degilde; multitasking, app acilmasi gibi yerlerde. Yani demeye getirdigim bu farklara bakip Galaxy daha iyi demek kadar anlamsiz ve sacma bir sey yok. Artik akilli telefon alirken donanim gucune bakmayacaksin. O seviyeye geldik. Ancak Xperia tipo gibi asiri budget modellerde (Turkiye'de bile sifiri 450TL'ye satiliyor) hala donanim gucu bir dert olabiliyor. Yorumlama kistaslari degisti yani. Xperia Z'de, One'da ezdi; evet. Nexus 4 dahi daha iyi bence. O gosterdiginde de expandable storage ve kamera disinda bir eksik yok bence. 64GB var icinde One'in, yetmez diyorsan baska biri de pekala S4'de radyo yok, almam diyebilir. Android versiyonlari ayni su anda, servisine goturunce pil de degisiyor. HTC'nin ses sistemi daha iyi, ozellikle harici hoparlorler cok iyi. Samsung abi telefonu her sey var demek icin barometre bile koymus yani. Termometre bir yere kadar ama nem olcer ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahah kendi kendine nerden çıkardın cpu için daha iyi dediğimi S4'e... 1) bir çok app'in açılması, app'ler arası geçiş, telefonun kasması vs gibi şeyler gayet mevcut. tek bir app'in 2 saniye önce açılması bile gayet önemli olabilir birçok kişi için... 2) ekranın daha güzel olması, güneş ışığında daha iyi görünmesi, telefonun daha ince ve daha hafif olması, kameranın daha iyi olması gibi şeyler önemli. en önemlisi de şu testlere göre pili daha uzun gitmekte. pilinin çıkabilmesi ve memory card takılabilmesi de ayrı bir artı. Şu son ikisinin olmaması, One'ın önemli eksiği bana göre mesela. (radyo örneği vermişsin, en son ne zaman radyo dinledim bilmiyorum, insanlar arabada giderken haricinde ne kadar radyo dinliyor onu da bilmiyorum ama orası önemli diil, ben dinlemiyorum yani işte) katıldığım tek önemli artı tarafı one'ın stereo speaker olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Arka kapak çıkartılarak yerine takılan ve ön ekrandaki pencereden önemli bilgilerin kolayca görünmesini sağlayan şu kılıf baya başarılı olmuş; http://www.silikonvadisi.tv/wp-content/uploads/2013/03/aks2.jpg http://blogs.pctechmag.com/wp-content/uploads/2013/03/s-view-cover.jpg http://global.fncstatic.com/static/managed/img/Scitech/GS4%20S%20View%20Flip%20Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adını markasını falan de şeettireydin bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 18 mail tamam da 23 cevapsız ne arkadaş. Bende 23 cevapsız olması için 1 hafta falan telefona bakmamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 akşam kız arkadaşı aramıştır ulaşamamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar