Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Telefon durdugu yerde sarji yiyor bitiriyor resmen. Gece sarj ettim full sarj ken bugün toplam yarım saat tel gorusmesi yaptım, 20 tane mesaj göndermisimdir. 3g acikti başka hiç bir şey acik değil guc tasarrufu dışında. 13 saat sonunda kalan sarjim %11 bu mesaji yazmaya baslarken sarjim %14'tu. Bir aksilik yok mu since? Ciddi ciddi degistirmeyi dusunuyorum artık. Ve arkadaki kameranin orada hafif bir isinma var. Gerçekten hiç kullanmadım telefonu neredeyse yani normal kullanımimin çok altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bende de tam tersi işte durum, 2 gün rahat gidiyor şarjı. Telefon yeni diye normalden fazla da kurcalıyorum, oyun falan oynuyorum. Yurt dışındayım bide, fotoğraf falan da çektiğim oluyor. Hangi versyon sendeki? 8 çekirdek mi, 4 çekirdek mi? Bi de rom falan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 8 çekirdekli versiyon, stok rom. Bir de One'ın önerdiği romu deneyeceğim olmadı gidicem kafalarına atıcam bu ne manyaklık ne bohem yaşam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Resim yükleme yok muydu paticikte göndereyim pil performansını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yok bi yere upload edecen de o link ile koyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://tinypic.com/r/2nsxmia/5 bir anda zınk diye düşüşe geçiyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 8 çekirdekli 4'e göre daha çok pil yiyor diyolardı, ben 4 çekirdekli aldım bi sıkıntım yok pille ilgili. hatta memnun kaldım ama o kadar fark olmaması lazım bi de resme baktım da android os deli gibi pilini yemiş, bende android os 6% şuan (14 saat) stock rom var bende de geçenlerde güncelleme geldi, yaptın mı onu? belki bişeyler değişmiştir? veya sammobile'den son çıkanlardan birini kur bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 oha o ne lan öle. screen %5 iken çok net daha fazla gitmesi lazım bence. bende s4 yok yani de mantıken öle olmalı. bütün smartphone'ların olayı bu, ekran ne kadar açıksa o kadar az gider pil. messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 screen hep max. oluyor bende, 58% hatta şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bendeki tablo da bu şekilde, o gördüğünüz aradaki yükselme de pc'den dizi aktarımı yapıyodum telefona, 10 dakika falan takılı kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 said: messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var... messenger mesaja da bağlı heralde ondan o kadar çok yiyor o halledilir de, android os'un ne kadar yemesi lazım ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi şu samsung fontu niye var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ShadowFax said: abi şu samsung fontu niye var ya? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Tyrael said: said: messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var... messenger mesaja da bağlı heralde ondan o kadar çok yiyor o halledilir de, android os'un ne kadar yemesi lazım ortalama? benim tabloda %11 ki max %15 falan olmasi lazim. bi problem mevcut senin os ta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Haydaa nasıl cozulurki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aynen abi en yüksek ekran olur hep ya. o messenger da napıyor öyle anasını satim. detaylı gösteren app var pil kullanımını abi sanırım betterbatterystats'tı. tam olarak android'in neyi harcıyor o kadar pili gösterir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Tyrael said: Haydaa nasıl cozulurki bu? Sammobile'dan son çıkan versiyonlardan birisini indirip kur telefona, Haziran'da çıkan var sanırım en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sammobile'da i9500 için bir şey yok malesef.. Bir kaç program ve widget sildim. Refresh intervallerini 1 saatten yükseğe veya hiçbir zamana değiştridim. Şimdi Android OS %8'lerde.. Bu durumda sanırım yüklediğim iyi optimize edilmemiş bir program sıkıntı yaratıyordu diyebilirim. Yine de başka bir mod denemek istiyorum ama.. Çünkü Samsung'un fasafiso programları bir ton yer kaplıyor hiç yoktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 annem kendine gitmis uyarmama ragmen s4 almis geldi bunun cok ozelligi var gerek yok benim icin istersen bunu sen al 4s ini bana ver didi hep ios kullandim sever miyim bilemedim, konuda da genel olarak kotulemissiniz sanirim siz olsaniz napardiniz patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 stock romla kullanma abi, daha hızlı ve sade bi romla kullan, stock rom iostan sonra tam bir felaket gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ben stock rom'dan bu kadar memnun kalacağımı hiç zannetmiyordum. 2 haftadır falan kullanıyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım. Sorun yaşamadıkça da geçmeyi düşünmüyorum custom rom'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 jacabo said: annem kendine gitmis uyarmama ragmen s4 almis geldi bunun cok ozelligi var gerek yok benim icin istersen bunu sen al 4s ini bana ver didi hep ios kullandim sever miyim bilemedim, konuda da genel olarak kotulemissiniz sanirim siz olsaniz napardiniz patiler tabi ki al yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Yalaaaan baskasi yalaaan... Bu dunyada iostan baskasi yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 samsung'un şu üstteki kısayol olayı tek başına iphone almamak için yeterli ya anasını satayim bir wireless açmak 3g açmak parlaklık açmak 2013 yılında uğraştırmamalı. adamlar mis gibi koymuş bi de geri tuşuna alışınca insan bırakamıyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 iOS 7 ile control panel mi ne geliyor. Onda da açabileceksin o tür özellikleri. Ama tabiki sınırlı sayıda ve Apple'ın uygun gördüklerini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar