Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Telefon durdugu yerde sarji yiyor bitiriyor resmen. Gece sarj ettim full sarj ken bugün toplam yarım saat tel gorusmesi yaptım, 20 tane mesaj göndermisimdir. 3g acikti başka hiç bir şey acik değil guc tasarrufu dışında. 13 saat sonunda kalan sarjim %11 bu mesaji yazmaya baslarken sarjim %14'tu. Bir aksilik yok mu since? Ciddi ciddi degistirmeyi dusunuyorum artık.

Ve arkadaki kameranin orada hafif bir isinma var. Gerçekten hiç kullanmadım telefonu neredeyse yani normal kullanımimin çok altında.
Mesaj tarihi:
Bende de tam tersi işte durum, 2 gün rahat gidiyor şarjı. Telefon yeni diye normalden fazla da kurcalıyorum, oyun falan oynuyorum. Yurt dışındayım bide, fotoğraf falan da çektiğim oluyor.

Hangi versyon sendeki? 8 çekirdek mi, 4 çekirdek mi? Bi de rom falan nedir?
Mesaj tarihi:
8 çekirdekli 4'e göre daha çok pil yiyor diyolardı, ben 4 çekirdekli aldım bi sıkıntım yok pille ilgili. hatta memnun kaldım

ama o kadar fark olmaması lazım

bi de resme baktım da android os deli gibi pilini yemiş, bende android os 6% şuan (14 saat)

stock rom var bende de

geçenlerde güncelleme geldi, yaptın mı onu? belki bişeyler değişmiştir? veya sammobile'den son çıkanlardan birini kur bi dene
Mesaj tarihi:
oha o ne lan öle. screen %5 iken çok net daha fazla gitmesi lazım bence. bende s4 yok yani de mantıken öle olmalı. bütün smartphone'ların olayı bu, ekran ne kadar açıksa o kadar az gider pil.

messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var...
Mesaj tarihi:

Bendeki tablo da bu şekilde, o gördüğünüz aradaki yükselme de pc'den dizi aktarımı yapıyodum telefona, 10 dakika falan takılı kalmıştı.
Mesaj tarihi:
said:
messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var...

messenger mesaja da bağlı heralde ondan o kadar çok yiyor o halledilir de, android os'un ne kadar yemesi lazım ortalama?
Mesaj tarihi:
Tyrael said:

said:

messenger mesaja da bağlı heralde ondan o kadar çok yiyor o halledilir de, android os'un ne kadar yemesi lazım ortalama?

benim tabloda %11 ki max %15 falan olmasi lazim. bi problem mevcut senin os ta..
Mesaj tarihi:
aynen abi en yüksek ekran olur hep ya. o messenger da napıyor öyle anasını satim.

detaylı gösteren app var pil kullanımını abi sanırım betterbatterystats'tı. tam olarak android'in neyi harcıyor o kadar pili gösterir sana.
Mesaj tarihi:
Sammobile'da i9500 için bir şey yok malesef.. Bir kaç program ve widget sildim. Refresh intervallerini 1 saatten yükseğe veya hiçbir zamana değiştridim. Şimdi Android OS %8'lerde..

Bu durumda sanırım yüklediğim iyi optimize edilmemiş bir program sıkıntı yaratıyordu diyebilirim. Yine de başka bir mod denemek istiyorum ama.. Çünkü Samsung'un fasafiso programları bir ton yer kaplıyor hiç yoktan..
Mesaj tarihi:
annem kendine gitmis uyarmama ragmen s4 almis
geldi bunun cok ozelligi var gerek yok benim icin
istersen bunu sen al 4s ini bana ver didi

hep ios kullandim sever miyim bilemedim, konuda da genel olarak kotulemissiniz sanirim
siz olsaniz napardiniz patiler
Mesaj tarihi:
Ben stock rom'dan bu kadar memnun kalacağımı hiç zannetmiyordum. 2 haftadır falan kullanıyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım. Sorun yaşamadıkça da geçmeyi düşünmüyorum custom rom'a
Mesaj tarihi:
jacabo said:

annem kendine gitmis uyarmama ragmen s4 almis
geldi bunun cok ozelligi var gerek yok benim icin
istersen bunu sen al 4s ini bana ver didi

hep ios kullandim sever miyim bilemedim, konuda da genel olarak kotulemissiniz sanirim
siz olsaniz napardiniz patiler

tabi ki al yahu
Mesaj tarihi:
samsung'un şu üstteki kısayol olayı tek başına iphone almamak için yeterli ya

anasını satayim bir wireless açmak 3g açmak parlaklık açmak 2013 yılında uğraştırmamalı. adamlar mis gibi koymuş

bi de geri tuşuna alışınca insan bırakamıyor sdfds
  • Yeni Oluştur...