Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Telefon durdugu yerde sarji yiyor bitiriyor resmen. Gece sarj ettim full sarj ken bugün toplam yarım saat tel gorusmesi yaptım, 20 tane mesaj göndermisimdir. 3g acikti başka hiç bir şey acik değil guc tasarrufu dışında. 13 saat sonunda kalan sarjim %11 bu mesaji yazmaya baslarken sarjim %14'tu. Bir aksilik yok mu since? Ciddi ciddi degistirmeyi dusunuyorum artık.

Ve arkadaki kameranin orada hafif bir isinma var. Gerçekten hiç kullanmadım telefonu neredeyse yani normal kullanımimin çok altında.
Sosyal ağlarda paylaş

8 çekirdekli 4'e göre daha çok pil yiyor diyolardı, ben 4 çekirdekli aldım bi sıkıntım yok pille ilgili. hatta memnun kaldım

ama o kadar fark olmaması lazım

bi de resme baktım da android os deli gibi pilini yemiş, bende android os 6% şuan (14 saat)

stock rom var bende de

geçenlerde güncelleme geldi, yaptın mı onu? belki bişeyler değişmiştir? veya sammobile'den son çıkanlardan birini kur bi dene
Sosyal ağlarda paylaş

oha o ne lan öle. screen %5 iken çok net daha fazla gitmesi lazım bence. bende s4 yok yani de mantıken öle olmalı. bütün smartphone'ların olayı bu, ekran ne kadar açıksa o kadar az gider pil.

messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var...
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrael said:

said:
messenger dediği şey facebook'un messenger'ı galiba, arkada açık kalmış muhtemelen o yemiş. ama android os %51, orada net bir sıkıntı var...

messenger mesaja da bağlı heralde ondan o kadar çok yiyor o halledilir de, android os'un ne kadar yemesi lazım ortalama?

benim tabloda %11 ki max %15 falan olmasi lazim. bi problem mevcut senin os ta..
Sosyal ağlarda paylaş

Sammobile'da i9500 için bir şey yok malesef.. Bir kaç program ve widget sildim. Refresh intervallerini 1 saatten yükseğe veya hiçbir zamana değiştridim. Şimdi Android OS %8'lerde..

Bu durumda sanırım yüklediğim iyi optimize edilmemiş bir program sıkıntı yaratıyordu diyebilirim. Yine de başka bir mod denemek istiyorum ama.. Çünkü Samsung'un fasafiso programları bir ton yer kaplıyor hiç yoktan..
Sosyal ağlarda paylaş

samsung'un şu üstteki kısayol olayı tek başına iphone almamak için yeterli ya

anasını satayim bir wireless açmak 3g açmak parlaklık açmak 2013 yılında uğraştırmamalı. adamlar mis gibi koymuş

bi de geri tuşuna alışınca insan bırakamıyor sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...