Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xperia z var şu an, s4 hediye geldi. daha kutusunu falan açmadım ve kararsızım. z de mi kalsam yoksa satıp s4ü mü kullansam? kullananların fikrini alayım :)

edit: typo
Mesaj tarihi:
Pasha said:

xperia z var şu an, s4 hediye geldi. daha kutusunu falan açmadım ve kararsızım. z de mi kalsam yoksa satıp s4ü mü kullansam? kullananların fikrini alayım :)

edit: typo

Dene ikisinide senden daha iyi kim karar verecek ? Sanmiyorum ikisinide kullanmis biri ciksin sana su daha iyi diyebilsin.
Mesaj tarihi:
iphone 5 satıp xperia z aldım zaten :)

xperia'nın launcher'ı baya ağır kalıyo. rom vs dersek aosp harici elle tutulur bi rom yok ki s3, s4, note 2 vs gibi yaygın olmayacağı için hiç bi zaman bol çeşit olmayacak gibi.

resmen kendim sorup kendim cevap verdim, z gidici sanırım :)
Mesaj tarihi:
Pasha said:

iphone 5 satıp xperia z aldım zaten :)

xperia'nın launcher'ı baya ağır kalıyo. rom vs dersek aosp harici elle tutulur bi rom yok ki s3, s4, note 2 vs gibi yaygın olmayacağı için hiç bi zaman bol çeşit olmayacak gibi.

resmen kendim sorup kendim cevap verdim, z gidici sanırım :)

sony'lere acayip fazla rom çıkıyor bence düşünme öyle. nispeten satılmayan sola'ya bile onlarca rom var. ve cm diyen arkadaşa +1
Mesaj tarihi:
iphone 5 satıp xperia z aldım demişsiniz ya, nedir lan keşke dedirten veya ohh dedirten detaylar merak ettim. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum ama memnunum da aslında iphone 5'ten
Mesaj tarihi:
z için değiştirme. s4 için bişey diyemiyorum, hala kutusunu bile açmadım.

CM için bootloader'ı açmam lazım ve inanılmaz üşeniyorum şu an uğraşmaya. aslında üşenmemem lazım çünkü stock rom son updatele bile sorunlu, telefon çalarken ekran açılmıyo bazen. tuş kilidini açınca sanki viber çalıyo gibi açıyorum telefonu :) galaxy note'da CM kullandım aylarca ve harikaydı, tek geçiyorum :)
Mesaj tarihi:
Güney Koreli teknoloji devi Samsung’tan bugün S4′ün satış rakamlarına ilişkin bir açıklama daha geldi. S4, şirketin diğer telefonlarından çok daha kısa zamanda 10 milyon satışa ulaşarak rekor kırdı.

27 Nisan’daki global çıkışının üzerinden henüz bir ay geçmemişken Samsung’un muhteşem akıllı telefonunun satışı 10 milyonu aştı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En adi Android olan TouchWiz'in en kullanilan olmasina sevinip para vermesi gerekirken Apple Samsung'a dava aciyor bir de.
Mesaj tarihi:
http://www.galaxys4cases.org/samsung-s-health-app-s-band-heart-rate-monitor-and-body-scale/

sunlar hosmus.

http://www.galaxys4cases.org/samsung-galaxy-s4-game-controller-game-arcade/

buda.

ilk link yuzunden s4 alabilirim
Mesaj tarihi:
http://haber.mynet.com/galaxy-s4-fiyati-nedir-galaxy-s4-ozellikleri-691751-guncel/

Şursa inceliyorlar teli

Samsung galaxy s4 Özellikleri videosu
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Korax said:

S3 lte aldim valla, S4 le arasinda 700 lira falan fark vardi :)

4g lte destekli cihaz aldığında tr'de kullanırken sorun çıkmıyor değil mi? 4g yok sanırım hala da 3g olarak mı sağlanıyor bağlantı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O acmadan sarj etme olayi temelli kalkti gibi tum yeni gadget'larda. Ac istedigim zaman ama calibrasyon icin iki kere filan sonuna kadar bitmeden sarj etme, faydasi olabilir.
  • Yeni Oluştur...