reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bu ne arkadaş alet 10 milyonu geçmiş, en hızlı satan smartphone olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 xperia z var şu an, s4 hediye geldi. daha kutusunu falan açmadım ve kararsızım. z de mi kalsam yoksa satıp s4ü mü kullansam? kullananların fikrini alayım :) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 caterpillar'ın dayanıklı olması iyi ama o kalınlık nedir ya, ne koydunuz içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Pasha said: xperia z var şu an, s4 hediye geldi. daha kutusunu falan açmadım ve kararsızım. z de mi kalsam yoksa satıp s4ü mü kullansam? kullananların fikrini alayım :) edit: typo Dene ikisinide senden daha iyi kim karar verecek ? Sanmiyorum ikisinide kullanmis biri ciksin sana su daha iyi diyebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ikisni de satip bir iphone ile aydinliga cikabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 iphone 5 satıp xperia z aldım zaten :) xperia'nın launcher'ı baya ağır kalıyo. rom vs dersek aosp harici elle tutulur bi rom yok ki s3, s4, note 2 vs gibi yaygın olmayacağı için hiç bi zaman bol çeşit olmayacak gibi. resmen kendim sorup kendim cevap verdim, z gidici sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cynogenmod 10.x yeterli zaten sadelik ve hız arayan kullanıcıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Pasha said: iphone 5 satıp xperia z aldım zaten :) xperia'nın launcher'ı baya ağır kalıyo. rom vs dersek aosp harici elle tutulur bi rom yok ki s3, s4, note 2 vs gibi yaygın olmayacağı için hiç bi zaman bol çeşit olmayacak gibi. resmen kendim sorup kendim cevap verdim, z gidici sanırım :) sony'lere acayip fazla rom çıkıyor bence düşünme öyle. nispeten satılmayan sola'ya bile onlarca rom var. ve cm diyen arkadaşa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Onun nedeni bir Xperia icin cikan romun neredeyse tum Xperia'larda (2011'lerde bile) calismasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 iphone 5 satıp xperia z aldım demişsiniz ya, nedir lan keşke dedirten veya ohh dedirten detaylar merak ettim. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum ama memnunum da aslında iphone 5'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 z için değiştirme. s4 için bişey diyemiyorum, hala kutusunu bile açmadım. CM için bootloader'ı açmam lazım ve inanılmaz üşeniyorum şu an uğraşmaya. aslında üşenmemem lazım çünkü stock rom son updatele bile sorunlu, telefon çalarken ekran açılmıyo bazen. tuş kilidini açınca sanki viber çalıyo gibi açıyorum telefonu :) galaxy note'da CM kullandım aylarca ve harikaydı, tek geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 An itibariyle Liquidsmootha gectim, sentinelden. Daha basarili sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Güney Koreli teknoloji devi Samsung’tan bugün S4′ün satış rakamlarına ilişkin bir açıklama daha geldi. S4, şirketin diğer telefonlarından çok daha kısa zamanda 10 milyon satışa ulaşarak rekor kırdı. 27 Nisan’daki global çıkışının üzerinden henüz bir ay geçmemişken Samsung’un muhteşem akıllı telefonunun satışı 10 milyonu aştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 En adi Android olan TouchWiz'in en kullanilan olmasina sevinip para vermesi gerekirken Apple Samsung'a dava aciyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Şu galaxy serisi nasıl bu kadar tutuyor ben de anlamıyorum. Bi sürü satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.galaxys4cases.org/samsung-s-health-app-s-band-heart-rate-monitor-and-body-scale/ sunlar hosmus. http://www.galaxys4cases.org/samsung-galaxy-s4-game-controller-game-arcade/ buda. ilk link yuzunden s4 alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 İlk linkdeki app bayağı güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://haber.mynet.com/galaxy-s4-fiyati-nedir-galaxy-s4-ozellikleri-691751-guncel/ Şursa inceliyorlar teli Samsung galaxy s4 Özellikleri videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Korax said: S3 lte aldim valla, S4 le arasinda 700 lira falan fark vardi :) 4g lte destekli cihaz aldığında tr'de kullanırken sorun çıkmıyor değil mi? 4g yok sanırım hala da 3g olarak mı sağlanıyor bağlantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 evet lte ayrı bir anten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Selamlar bugün aldım S4'ü. İlk şarj meselesi var mı hala telefonlarda? Varsa ne kadar süre açmadan şarj edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 O acmadan sarj etme olayi temelli kalkti gibi tum yeni gadget'larda. Ac istedigim zaman ama calibrasyon icin iki kere filan sonuna kadar bitmeden sarj etme, faydasi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Aldığım yerde 8 saat şarj edin dediler de. Nette de farklı farklı yorumlar var. Kafa karıştırmak için adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 full sarj et bi 30dk beklet şarjda sonra çıkar mümkün mertebe şarj edebilirsin. yüzde 20 nin altına inmesini bekleme ynai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Yok abi full şarj falan, kullandıkça şarj et işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar