Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Pasha said:

xperia z var şu an, s4 hediye geldi. daha kutusunu falan açmadım ve kararsızım. z de mi kalsam yoksa satıp s4ü mü kullansam? kullananların fikrini alayım :)

edit: typo

Dene ikisinide senden daha iyi kim karar verecek ? Sanmiyorum ikisinide kullanmis biri ciksin sana su daha iyi diyebilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

iphone 5 satıp xperia z aldım zaten :)

xperia'nın launcher'ı baya ağır kalıyo. rom vs dersek aosp harici elle tutulur bi rom yok ki s3, s4, note 2 vs gibi yaygın olmayacağı için hiç bi zaman bol çeşit olmayacak gibi.

resmen kendim sorup kendim cevap verdim, z gidici sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

iphone 5 satıp xperia z aldım zaten :)

xperia'nın launcher'ı baya ağır kalıyo. rom vs dersek aosp harici elle tutulur bi rom yok ki s3, s4, note 2 vs gibi yaygın olmayacağı için hiç bi zaman bol çeşit olmayacak gibi.

resmen kendim sorup kendim cevap verdim, z gidici sanırım :)

sony'lere acayip fazla rom çıkıyor bence düşünme öyle. nispeten satılmayan sola'ya bile onlarca rom var. ve cm diyen arkadaşa +1
Sosyal ağlarda paylaş

z için değiştirme. s4 için bişey diyemiyorum, hala kutusunu bile açmadım.

CM için bootloader'ı açmam lazım ve inanılmaz üşeniyorum şu an uğraşmaya. aslında üşenmemem lazım çünkü stock rom son updatele bile sorunlu, telefon çalarken ekran açılmıyo bazen. tuş kilidini açınca sanki viber çalıyo gibi açıyorum telefonu :) galaxy note'da CM kullandım aylarca ve harikaydı, tek geçiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’tan bugün S4′ün satış rakamlarına ilişkin bir açıklama daha geldi. S4, şirketin diğer telefonlarından çok daha kısa zamanda 10 milyon satışa ulaşarak rekor kırdı.

27 Nisan’daki global çıkışının üzerinden henüz bir ay geçmemişken Samsung’un muhteşem akıllı telefonunun satışı 10 milyonu aştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...