Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 küfretmiş pmden, ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bastion, braid ve limbo oynamayanı dövüyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Oski said: bu arada dün aklıma şey geldi yatarken. bu Steam kapanırsa bi gün nolcak bizim oyunlar? kesin tartışılmıştır burda. "kazanılmış hak", "mülkiyet hakkı" falan. evet esasındabu önemli bir soru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 oyun deil, steam üzerinden kullanım hakkı satın alıyorsunuz. steam kapanırsa elinizde patlar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 steam ya milenyumun en büyük scamı http://i.imgur.com/T56Jg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Cuce said: oyun deil, steam üzerinden kullanım hakkı satın alıyorsunuz. steam kapanırsa elinizde patlar hepsi. öyle bir durumda paraları geri iade ederler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 @livered hahaha komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Kaede said: steam ya milenyumun en büyük scamı http://i.imgur.com/T56Jg.jpg lol bu kadar kötü kıyaslamalar olabilirmiş, portal kısmında ciddiye almayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Sonuna kadar ciddiye aldin yani. http://assets.diylol.com/hfs/de1/c0c/b9b/resized/disappoint-meme-generator-acci-i-am-disappoint-c745cd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 troll içinde bile gerçek olabildiği zamanlar var, şans tanımak lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 oha siz /v/ de gezermiydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Max payne 3 11 dolar Fallout the game of year edition - 9 dolar Grand age roma ultra - 2 dolar still life 1/2 - 4 dolar fallout tactics - 2 dolar Witcher 1 directors cut - 3 dolar Witcher 2 -c7 dolar galactic civilazition 2 ulrta edition - 5 dolar toplam : 43 dolarla kapattım bu dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 e hepsi gercek. az bile kalmıs kıyaslama. zorunlu software yukletmesi, her oyundan cıktığında reklam cıkarması, update zorlaması falan ekleselermiş en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 diğer steam başlığını bulamadım, burda sorayım. deneyeceğimden değil de, şunun gerçek olma ihtimali var mı ? http://www.youtube.com/watch?v=eXxSS7pYPOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Eğer gerçekse bu video çıktığı anda düzeltmişlerdir. Vaktinde Audible'dan ücretsiz kitap almanın yolunu bulmuştum bende, onaylamak için bir kitap daha aldıktan sonra adamlara böyle böyle diye e-mail atmıştım; o iki kitap sizin olsun alın bu da hediye kuponu diyerek hemen düzeltmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 vidyoyu cartman seslendirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gerge, dediğin doğruysa steam'e de bi mail çakalım o zaman. belki 4-5 oyun verirler. gerçi indie verirler kesin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi deneyelim hakkaten. denerken en pahalıları indirelim. belki sizde kalsın derler filan indie oyunlara gitmesin hakkımız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben galiba denicem ya darkside point +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 eleman indirdiklerine örnek olarak l4d2 gösteriyor, l4d2 o tarihte free weekend kumpanyası ile zaten indirilebilir durumda. çok da güvenmemek lazım sanki. baya bi havada kalmış söylediği her şey. ya siz bi yolunu bulun ya da ben zaten indirdim burdakini kullanayım kafası hep. geçenlerde bi arkadaş söylemişti, onlar da böyle bir şeye girişmişler. tespit ederler, başınıza bela almayın demiştim. iki gün sonra account'lar bloklanmış şekilde geldiler, gözlerde yaş. aman diyim. ayrıca biz enayi miyiz parasını veriyoruz da oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yok abi, dedim ya deneyeceğimden değil. merak ettim ama, bonec gibi 1000 tane oyunu olan tipler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gerçek accountuylan bunu deneyen, yapan salaktır be o riske girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Kaede said: steam ya milenyumun en büyük scamı http://i.imgur.com/T56Jg.jpg tukurun beyler, esirgemeyin tukuruklerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Portal gibi kendi türünü sıfırdan dirilten bir oyun için "casual oyun yapıyolar" demek ve üzerine lvl 100 karakterinin karşısına lvl 100 bandit king çıkması mantıklı olduğunu savunmak. Resmen pony referansı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 portal hariç hepsi doğru, bir dotayı da beceremediler adam gibi zaten o kkonuda çok sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar