Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta | Antalyaspor- Beşiktaş| 18.11.2012 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Anadolu takımları iyi rakibe karşı kapanıyor, e siz dişlerine göresiniz basıyor atağı adamlar. Siz de kontradan 1 gol bulursanız kralız diye geziyosunuz ortada. AVRUPANIN EN İYİSİ SALDIR BJK LETS GO

ahaha cok talihsiz olmus su msj..

ligin en iyi top oyanayan takımıyz :(
Mesaj tarihi:
Fener'in maçı var! ‏@fenerinmacivar
Fenerbahçe'den puan alınca Beşiktaşlılar'ın "Beşiktaş'ın çocuğu" diye TT yaptıkları Mehmet Özdilek, BJK'ye karşı 10. maçında da yenildi.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Fener'in maçı var! ‏@fenerinmacivar
Fenerbahçe'den puan alınca Beşiktaşlılar'ın "Beşiktaş'ın çocuğu" diye TT yaptıkları Mehmet Özdilek, BJK'ye karşı 10. maçında da yenildi.

iyi güldüm, güzel bakış acısı

adam Antalya gollerinden sonrar bi takla şov yapmadı
Mesaj tarihi:
abi birde doğruya doğru, bugün bizi allah korudu.

Antalya çok net daha aktif olan ve maçı hak eden taraftı. Özellikle 3-4 iken maç ben direk patiye "iki haftada 7 gol atıp, 2 puan çıkaran takım mı olur?" diye yazmayı planlıyordum. (beraberlikten hesapladım da biz golü yesek 5-4'te olurdu eminim asfsd)

Bizim tek büyük sorunumuz şu defans hattı, ciddi ciddi takviye gerek. Ne kadar beğenmesekte İsmail'in dönüşü sol tarafı büyük ölçüde toplar ama daha keskin ve kaliteli bekler gerekiyor. Samet Brezilya pazarına gitsin, Brezilya'lı bekleri toplayıp getirelim :) Yardırırlar valla sadfsd
Mesaj tarihi:
Kimin defans hattı sorunlu değil ki abi?

GS'nin kevgir. BJK ona keza. FB biraz daha iyi o konuda ama onlar da çok aptal goller yiyiyor.

Atak futbolu oynayacağız derken defans kurmayı unutmuşlar.
Mesaj tarihi:
Ofsayt varmış o pozisyonda da olan olmuş zaten. Hatta o pozisyonun başında Uğur Boral da faulle almış.

4-3'ten sonra da neler neler kaçırmış Antalya...

Şifo'nun dert yanması çok iyi ama:

"7 kere gelip 5 gol buldular."

Ayıp lan
Mesaj tarihi:
bu konuda pek katılamicam, sorun stoperde degil beklerde, egemende olsa orda pique'de olsa o goller yenir, keza yedgimz 3 gole bak kalecinin yapabilcegi bişey yok. 3. gol biraz tartısılır

o yüzden egemenden cok ismaili arıyorz bence
  • Yeni Oluştur...