RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 heveslendim arkadaslarımın oynadıgını duyunca , hemen kapayım bitane gw2 dedim. sora bi baktım ... abi oyunda GvG yok LOL. epic failmış , allahtan once gordumde 50 dolar çöpe gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 İyiki almamışsın, çok yerinde bir olay gerçekleştirmişsin tebrik ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 GW1 GW2 den çok daha iyi her yönüyle. Buna inanın. GVG yok. yardımcıların yok. başka pvp leri seyredmiyorsun. Daha iyi yapacağım diye karıştırmışlar. level 80 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yardımcı derken yancı npclerden kastediyosan bu oyun için aşırı gereksiz olurdu. Level 80 olayını da abartmanın lüzumu yok. İsteyen 2 günde bile 80 yapabiliyor yani. Ha diğer dediklerin için bende kırgınım oyuna ama oynuyorum hala zevklen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Nası ya, nasıl yapıyoruz 2 günde 80? Ciddi soruyorum, noob sayılırım da daha 30 anca olmak üzereyim, toplasan 1 hafta falan oynamışımdır aynı karakterle günde ortalama 3-4 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 İlk karakterle gezerken tadını çıkarırken uzun sürmesi normal =) 2. karakterden daha mantıklı bir şekilde ilerleyip bir haritanın her yerini araştırıp, gördüğün her dynamic event'a dalıp, her gathering node'u toplayıp üstüne crafting yaptın mı daha hızlı level atlıyosun =) En basit haliyle ilk karakterim Norn-ELementalist'le sadece levelım olan haritaları hızlıca bitirmeye çalışınca hem bir sonraki harita için çok kez low level kaldım hem de her defasında levelımdan düşük 2. bir harita bitirmem gerekti level farkını kapatmak için. 2. karakterim Sylvari-Mesmer'de hiç öyle bir problemim olmadı. Zorunlu olmadıkça(personal questleri takip ediyodum) aynı seviye bir haritayı arka arkaya yapmadan level 80 oldum ki daha Orr haritalarına girmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Oyun şunun şurasında 5 aylık , zamanla hepsi eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ben şu an 3. ve 4. lvl 80'imi kasıyorum, artık o kadar ezberimdeki tüm harita ve questler yaklaşık günde 3-4 saat oynayarak 4-5 günde 80'liyorum ama aynı haritaları dolaşmaktan midem bulanıyor iyice. Bu arada crafting skilleri çok işe yarıyor, 2. lvl 80'imi 50. levelda 3 crafting skill'i 400'leyerek 80'ledim.. Artık mümkün olduğunca crafting desteğide alıyorum o nedenle, koşuşturmak tekrar tekrar bayıyor aynı yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kötü değil de end-game bayağı tırt(tı, bayağıdır oynamıyorum) Birkaç şey eklediler ama yeterli değil muhtemelen biraz daha yol alması lazım, ama kesin dönerim ben buna. Bayağı sevmiştim 3w yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bu forumda bunu yazmam boş büyük ihtimalle bişey burda insanların kafasına kazınınca o düşünceyi değiştirmek çok zor. Herneyse oyuna geri dönmeyi düşünen olursa mart sonunu beklesin.3 ay üst üste devasa güncellemeler geliyor.Oyun tamamen değişecek.O zaman denersiniz.Oyunun populasyonu çok çok iyi durumda şuan.Tek kötü durumda mid level haritalarının boşluğu.Oda oyuncuların %90ı end gamede oldukları için mid level haritaları sinek avlıyor.Neyse dediğim gibi marta kadar bunların hepsini düşünmüşler birçok yenilik geliyor.O zaman denersiniz. @maxrep..;GvG yok diye sızlanıyor ya birçok kişi burda.İlk oyunda GvG vardıda noldu? Guild Wars'u 2008'den Guild Wars 2 çıkana kadar aralıksız oynadım.GvG yapan sayısı o kadar azdı ki bunu ArenaNet'de açıkladı ikinci oyuna koymamaya karar vermişler releasede.Ama ilerde eklemeyi planlıyorlar.Bunun yanında diğer söylediklerin zaten şubat gibi ekleniyor oyuna.Ben tekrar buraya yazayım diğer konuda kaba sabah marta kadar gelecek dikkat çeken şeyleri yazmıştım..; İlk oyundaki Zaishen quest tarzında bir daily sistemi geliyor.Bu sistem belli aralıklarla kendini yenileyerek her seferinde verdiği ödüllerle 80 levelleri farklı bir mid level bölgesine o süre zarfı için özel olan dynamic eventlere yönlendirip orda oynamaya zorlayacak.Bu eventler sürekli değişip yenilenecek.Kendini tekrar etmeyecek. Guildler için yeni bir content geliyor.Bunlar sadece guildle yapılabilecek questler vs olacak ve çok iyi ödüller olacak. Bütün eventlerin vs. ödül sistemi filan değişiyor.Yine 80 levelleri mid level bölgelere dağıtmayı planlayan bir sistem. Yeni pvp seçenekleri geliyor. Pvp ve WvWvW'e yeni ödül sistemi geliyor. Leaderboardlar düzenlenip pvp ve pve için ayrı ranking sistemleri ekleniyor. Pvpye gözlemci modu geliyor. Yeni WvWvW haritası geliyor.(Bu kesin değil.) Yeni dungeonlar , open world bosslar , var olan dungeonlara yeni bosslar ve pvp haritaları geliyor. Şuan bulunan open world bossların hepsi elden geçirilecek. Daily achievement sisteminde çok temel değişikliklere gidiliyor. Pvpde iyi ve kötü oyuncuların daha düzgün birbirleriyle eşleşmesini sağlayan yeni bir sistem geliyor. Özellikle pvp ve pvede ödül ve ranking sistemi üzerinde çok durmuşlar forumda , bu postta ve videolarda. Ve en önemlisi bunların büyük bir çoğunluğu ocak-şubat-mart aylarında eklencek.2013'ün sadece ilk yarısını kapsıyor. Aynı zamanda tam doğrulanmasada mmorpg.comda dendiğine göre bu yıl içinde ilk expension pack gelecekmiş. Bu arada oyun pre-purchase hariç 3 milyonun üstünde satmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 keşke martta çıkarsalardı madem bukadar eksik var. üste para verip beta test yaptırıyolar şu kötü oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Rhom haklı. Oyun benim için aylıködemesi 100 lira olan oyun gibiydi. 1 ay oynadım ve bıraktım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yazuach güzel açıklamış , ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yazuach said: Bu forumda bunu yazmam boş büyük ihtimalle bişey burda insanların kafasına kazınınca o düşünceyi değiştirmek çok zor. Herneyse oyuna geri dönmeyi düşünen olursa mart sonunu beklesin.3 ay üst üste devasa güncellemeler geliyor.Oyun tamamen değişecek.O zaman denersiniz.Oyunun populasyonu çok çok iyi durumda şuan.Tek kötü durumda mid level haritalarının boşluğu.Oda oyuncuların %90ı end gamede oldukları için mid level haritaları sinek avlıyor.Neyse dediğim gibi marta kadar bunların hepsini düşünmüşler birçok yenilik geliyor.O zaman denersiniz. @maxrep..;GvG yok diye sızlanıyor ya birçok kişi burda.İlk oyunda GvG vardıda noldu? Guild Wars'u 2008'den Guild Wars 2 çıkana kadar aralıksız oynadım.GvG yapan sayısı o kadar azdı ki bunu ArenaNet'de açıkladı ikinci oyuna koymamaya karar vermişler releasede.Ama ilerde eklemeyi planlıyorlar.Bunun yanında diğer söylediklerin zaten şubat gibi ekleniyor oyuna.Ben tekrar buraya yazayım diğer konuda kaba sabah marta kadar gelecek dikkat çeken şeyleri yazmıştım..; İlk oyundaki Zaishen quest tarzında bir daily sistemi geliyor.Bu sistem belli aralıklarla kendini yenileyerek her seferinde verdiği ödüllerle 80 levelleri farklı bir mid level bölgesine o süre zarfı için özel olan dynamic eventlere yönlendirip orda oynamaya zorlayacak.Bu eventler sürekli değişip yenilenecek.Kendini tekrar etmeyecek. Guildler için yeni bir content geliyor.Bunlar sadece guildle yapılabilecek questler vs olacak ve çok iyi ödüller olacak. Bütün eventlerin vs. ödül sistemi filan değişiyor.Yine 80 levelleri mid level bölgelere dağıtmayı planlayan bir sistem. Yeni pvp seçenekleri geliyor. Pvp ve WvWvW'e yeni ödül sistemi geliyor. Leaderboardlar düzenlenip pvp ve pve için ayrı ranking sistemleri ekleniyor. Pvpye gözlemci modu geliyor. Yeni WvWvW haritası geliyor.(Bu kesin değil.) Yeni dungeonlar , open world bosslar , var olan dungeonlara yeni bosslar ve pvp haritaları geliyor. Şuan bulunan open world bossların hepsi elden geçirilecek. Daily achievement sisteminde çok temel değişikliklere gidiliyor. Pvpde iyi ve kötü oyuncuların daha düzgün birbirleriyle eşleşmesini sağlayan yeni bir sistem geliyor. Özellikle pvp ve pvede ödül ve ranking sistemi üzerinde çok durmuşlar forumda , bu postta ve videolarda. Ve en önemlisi bunların büyük bir çoğunluğu ocak-şubat-mart aylarında eklencek.2013'ün sadece ilk yarısını kapsıyor. Aynı zamanda tam doğrulanmasada mmorpg.comda dendiğine göre bu yıl içinde ilk expension pack gelecekmiş. Bu arada oyun pre-purchase hariç 3 milyonun üstünde satmış sanırım. Hepsinden önce hala güzel bi optimizasyon gelmiyor mu? high-end pc de oyun hala kasıyor ilk günden beri mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bilgisayarını elden geçir bence. Asus n56vz-s4257h(direk googleayıp özelliklerini kopyalamaya üşendim) laptop'ta 0 takılmayla ultra ayarlarda 0 takılmayla oynuyorum. Maksimum kalabalık yaşadığım yerlerde Claw of Jormag, Teqila ve Shatterer'ı öldürmek için toplanan zerg. WvWvW'ye giremedim pek şu sıralar başka oyunlarda takıldığım için =) Ayrıca oyunun şu anki haline paralı beta demek bence haksızlık. Hani aylık para versen bir noktada anlarım da bir kere aldıktan sonra istediğin zaman ek ücret ödemeden geri dönüp oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Gözden geçircek birşey yok abi,bf3 online ultra kasmadan oynuyorum,high end demişim. gw2 kalitesinde bir oyun kasmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Özellikle laptopta oynadığımı söyledim hani cidden oyun kaynaklı bir şey olsa en çok benim gibiler hisseder =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 @Rhom Hocam oyun p2p olsa dediğiniz çok doğru ancak oyunu satın aldınız o kadar.Hiçbir ücret ödediniz mi bu kadar ay beklediniz madem? Yani şunu demek istiyorum.Ha oyunu erken satışa sunmuşlar satın almışsın 5 ay sonra release olmuş , ha martta satışa sunulmuş almışsın , ha satın almışsın istediklerin 5 ay sonra eklenmiş.Senin bir zararın yokki.Verdiğin para aynı. @GodBlessStoya Evet.O konu üzerine çok fazla konuştular özellikle.WvW'deki performans sorunlarında büyük ilerleme kaydedicez marta kadar dediler.WvW'deki culling sorununu büyük oranda çözdüklerini ifade ettiler.Performans iyileştirmeleri devam ediyormuş dediğim gibi marta kadar. Performans olarak sadece WvW'den bahsettim ama onun dışında bir kasma yaşıyorsan o oyunla alakalı değil tamamen senden kaynaklanan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Oyun şuanki haliyle kötü. betadan beri istenilenleri şubat ayında getirecekler inşallah o zaman iyi olmaya yakın olur, önümüzdeki yıla doğru da tam olarak iyi olmasını umuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abiler nedir oyunun son durumu? biz arkadaş tayfası olarak bir oyun aramaktayız, guild wars 2 yi düşündük ama emin değiliz bir değerlendirmeniz var mıdır oyunun şu anki durumu hakkında? 80 lira verilip alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Valla ben oynuyorum, wvw takılıyorum. Oyundan ne beklediğine bağlı kötü olup olmaması. Önceki yorumları oku, oyunun durumu aynı aşağı yukarı. Ona göre sana uyup uymadığına karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 WvW'de culling teknolojisi kalktıktan sonra ve progression ile birlikte biraz daha anlam kazandı. PvE tarafına da düzenli aralıklarla güncelleme geliyor. Tek sorun sanırım sPvP tarafı, ona da herhalde zaman ayırırlarsa gayet iyi olacaktır. Şu kıtlıkta, yeni oyunların betalarını beklerken iyi gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 kasması zevkli mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Level kasmak bence GW2'deki en zevkli şey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar