Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild wars kötümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla GW2yi her ne kadar sevsemde surda daha Alphada ki WarZyi alıp gw2den daha çok eğlendirdiğine şahit oldum. Her ne kadar farklı tür olsalarda GW2 büyük bir eksiklik var bir şekilde onun giderilmesi hangi oyunla kıyaslarsanız kıyaslayın.

EVE'in pvpsi zaman ve beceri istio evet herkeze göre değil malesef.

Zaten Sandboxların pvpsini sevmiosan GW2de WOWda temelinde aynı onlarla takılırsın ama asıl heycan her zaman kaybının olmasıdır bu olmaz ise pvpnin anlamı çok azalıo.

Zaten olay burda scoreboard olmasa ne olucak demişsin evet o zaman bayıo işte olay ölünce birşey kaybetmiosun ee öldürünce birşey kazanmıosun tamam oynamak eğlenceli ama bir süre sonra kabak tadı vermeye başlıyor hiç bir türlü progress olmayınca.

Ve zaten bu patchlerle adamların fixlemeye çalıştığı şeyler bunlar yani adamlarda farkında oyunun ne halde olduğunun spvpye gelen paid turnuvalar bir progress işte daha düzenli rank sistemi vs.

Bunların benzerleri 3wye gelebilir oyuna gelebilecek çok şey var ama şu da var adamlar expansionlarla para kazanmaya çalışıcak bu noktada yine epey uzun süreçte upgradeler gerçekleşir.
Mesaj tarihi:
e evet casual? bişey farmlamadan da takılabiliosun lvl 60 da falan? bilmiyosan söylim, levelını dondurabiliosun.
kaldı ki o külüstür 10 senelik dinazor oyunda bile world pvp imkanı var, bu direk my little pony online herkez kardeş böle çoluk cocuk eglensın maksat

ha pvp si yetersiz bi oyunla bile kıyasladıngında gw2 tırt demek ıcın demıstım onu ben.

öte yandan gw2 nin sadece pvp si değil, herşeyi kötü. 10$ lık indie oyunlar bile rahat rahat basar yani

atmosfer yok bi kere oyunda
herşey falso

item farkını sıfıra indirmiyor bu arada gw2, beleş item veriyor. İtemlar aynı işte, ama sıfıra falan indiği yok.
Ki yaptığın pvp de casual pvp değil, bi alanda toplaşıp ( lol nası pvp oluosa o önceden anlaşmalı ) tuşlara basmaca ( zaten silahını bi kere seçtikten sonra yapabileceğin 10 tane falan farklı buyu var kı 5 i cd li )

zerg festten fazlası değil.
hayatımda oynadığım resmen en kötü oyun, allahtan almamışım yani.

bombermanin pvp si bile bundan daha güzel be, o kadar kolay bi oyun ki bu, rastgele tuşlara basıp adam dövebiliosun yani.

karşılaştırma yapıcakasnız, gerçekten "evet bunla kıyasladık düzgün pvp si var o zaman" dicekseniz hadi kıyaslayın bakim eve online la.
Mesaj tarihi:
gw2 yi yanlış pazarlıolar

aslında bu oyun tamamen, böle custom bi evrende quest yapıp kardeş kardeşe mekan gezmece oyunu.

işte çok sıkılıncada girip dövüşüosun bi kaybın olmadan.
Mesaj tarihi:
Eve bambaşka bir oyun ya kategori dışı.

ama gw2nin yeniliçi ve güzel yönleri çok ama hiçbiri pvp yönünde değil malesef zaten olan pvpleri gw1 dahil laciverte boyayıp sunuo.

PVE yönünde desteklediler oyunu ilk contentde sözde pvpciler isyan etti lol.

En sade klasta 15 tuş var 5i cdli diğer 10 tanesinide gayet kullanıosunda enginner ve elementaliste çok daha fazla oynanabilirlik konusunda oyun başarılı oynadığın platform başarısız.
Mesaj tarihi:
yok suark.. Yani yazılarına bakıyorum ama hater mesajı gibi.
Wow da level dondurmak? Bende low lvl da pvp yaptım wow da. Rogue ile ambush spamla (backstab bile değil). Yada druidin yanımdaki adama dalıp, biriktirdiği combo pointler ile bana dot bırakması ve beni tek o dotun öldürmesi felan?
Ayrıca, level kilitleyenler, en yüksek levelda kilitliyor ve üstü başı epic... Sonra gidiyor 4-5 tane level kasan, yeşillerle gezen eziğe TEK ATIYOR neredeyse. Böyle casual pvp yi ne yapayım :D.

gw2 de silah seçiyorsun 10 skill? 10 tane skilli olan sınıf varmıki oyunda? 2 silah seçiyorsun, 5 tanede yanda başka skill var. Üstüne hemen hemen her sınıfa ait farklı yetenekler var(en basit örneği mesmer. f1,f2,f3). Bazı skiller 2 çeşit. Kullandığında başka birşeye dönüşüyor. Üstüne evade gibi mükemmel bir olay var. Her oyunda olmalı bence.

Hani bunları seninle 2 li atışmaya girmek için yazmyıorum yanlış anlama. Sadece neden "hater" mesajı gibi gördüğümü söylemek istedim. Çünkü kıyas yaparken veya örnek verirken, gw2 yi olduğundan daha kötü gösterip, karşısına koyduğun oyununuda olduğundan çok daha iyiymiş gibi söylüyorsun.

Gw2 yi daha kötü gösterip diğer oyunu olduğu gibi söylesen : "gw2 yi adam sevmemiş" derim.
Yada gw2 yi olduğu gibi göstersen, karşısına koyduğun oyunu övden: "adam oynadığı oyunu seviyor" derim.
Ama 2sini bir arada yaptığın için, aradaki farkı fazla açmak istiyormuşsun gibi geliyor...

Sadece yazdıkların hakkında düşündüklerim bunlar. Yanılıyorsam affola.

edit: gerçi niye bu kadar ciddiye almışsam... "rast gele tuşlara basarak adam dövülen" oyunun pvp si ile karşılaştırmışsın :P.
hater değilmişsin, trollüyormuşsun =)
Mesaj tarihi:
arada lafi gecmis, wowda xpyi dondurup twink pvpsi yapmak casualin tam tersi bu arada. her brackette twinkler var ve hicbiri casual degil, hepsi o lvllerde alinabilecek en iyi itemlar/enchanlarla dolu. aklini alirlar casual adamin.
Mesaj tarihi:
Anlamadığım konu şu; oyun çıkalı 3 ay olmuş neyin eleştirisi bu kadar? WoW ilk çıktığında open world PVP'de millet birbirine reskill çekip aldığı honorla ne yapabiliyorduki?

GW2 çok iyi vs. demiyorum ama en azından "casual". WoW'un ilk zamanları full epicli bir adam üstü başı mavi olan casual'ı topa çeviriyordu tek tuşa (priestler vs..), 3 ayda düzeltmedi WoW'da birçok şeyi hatta 8 ayda da düzeltemedi o nedenle WoW hayatım sadece 8 ay sürdü..
Mesaj tarihi:
Afterdeep said:

Anlamadığım konu şu; oyun çıkalı 3 ay olmuş neyin eleştirisi bu kadar? WoW ilk çıktığında open world PVP'de millet birbirine reskill çekip aldığı honorla ne yapabiliyorduki?

GW2 çok iyi vs. demiyorum ama en azından "casual". WoW'un ilk zamanları full epicli bir adam üstü başı mavi olan casual'ı topa çeviriyordu tek tuşa (priestler vs..), 3 ayda düzeltmedi WoW'da birçok şeyi hatta 8 ayda da düzeltemedi o nedenle WoW hayatım sadece 8 ay sürdü..

o zevkliydi bu değil. Sıkıcı baya kötü. Ayrıca adam sormuş iyi mi diye, memnun kalmayacagından emınım yanı aradıgı baby sitter pvp yapalıbilen pony tails online değilse.

wowla kıyaslamıyoruz bu arada oyunu, diyoruz ki pvp si o kadar kötü olan oyunda bile olan featurelar bunda yok. kıyas değil bu, sen arabaya mercedes diyosun otomatik cam koymuosn, ben diyorum ki "e otomatik camlar şahinde bile var nası mercedes bu" diyorum. şahinle mersoyu kıyaslamıyorum.

ayrıca hater falan değilim, oyun kötü. baya bildiğin kötü, bundan kazancımda yok. Sadece başkasının başı yanmasın istiyorum da fanboi dolmuş burası peh.

kişisel hakarete kadar vardırıyorsanız haksızsınızdır beyler.
Mesaj tarihi:
gw2de ne lv80 sonrası pve, ne hotjoin/spvp, ne de 3w beğendim. wow'un ilk 8 ayı ile karşılaştırmak çok büyük hata. ben şimdi sırf mmo aldım diye o oyunun ilk aylarını boş boş geçirmek mecburiyetinde miyim? eğer öyle bi bağlılık gösteriyosam o iş casual'dan çıkıyor zaten.

ya bi de developer çıkıp söylüyor bunu bunu yapıcaz diyor ama BOMBOŞ yani. spvp'ye 1 map gelicekmiş... ya elindeki mapler düzgün olsa spvp'de turnuvada oynattırırdın. underwater fight olan salak mapten bahsediyorum. ikincisi mapler ufacık. pvp mod'u yetersiz. hani ctf? bir tane bile ctf çıkaramamışlar mı yani.

single player'a gösterilen özenin binde biri yok ne pvp'de ne de 80 sonrası yapabileceklerinde. 3w olayına girmiyorum zaten fakirlere uygun değil nasıl oluyorsa bi mmo'da 40 kişi biraraya gelince 12 fps oluyor. hd5770 ekran kartıyla. 40 kişi normal bi sayı olması gerekirken. onu geçtim fps iyiyse bile karşına zerg geliyosa önce bi pc kasılmaya başlıyor sonra tam dibinde çıkıveriyolar. reddit'e developer'a ask me anything yaptılar herif düzeltebilsem düzeltirdim gibi salak bi laf etmeyi başarabiliyor.

şunlar şunlar var diyin girip bakayım ben de. fanboy gibi laf yetiştirmeden.

suark da ciddiye alınacak biri değil. hotjoin girip mesmer almış belli lol
Mesaj tarihi:
suark oyun kötü demek ayrı rastgele tuşa bastım öldü demek ayrı. spvp gir 5v5 adam gibi iki takımında voip falan kastığı oyunda da rastgele almaya çalış pls.

oyun bence de kötü
Mesaj tarihi:
Yok arkadaşlar suark haklı. Ben gittim pve ye rastgele tuşlara basarak npc kestim az önce. Pve si boktan.

Ha bide pvp ye girdim, sonra 1-2-3 e bastım öldüm. Pvp aşırı dandik.

Mayın tarlası oynayalım hepimiz, daha fazla aksiyon var.

Şu adamı şu bölümde ciddiye almayın bence. Merak eden varsa trial alıp baksın, arkadaşından acc alıp baksın yada oyunu siteden alsın beğenmezse iade etsin parası aynen iade oluyor.

Oyunu oynamamışların yorumlarını ciddiye almamak gerek.
Mesaj tarihi:
Bende 1 trial daha kaldı gönderirim isteyene !

Benim lafım arenanete değil adamlar düzgün firma bence sadece şu refund olayı bile +rep.

Suark hatersın direk kanka kusura bakmada hani SWTOR varken şu oyuna en kötü oyun diyebilmek bile bir haterlık. SWTOR ney la.

Ha bide param yandı onda yani ne umutlar starwars felan die almıştım. 1 ay story sonra gg.

İsteyen oynar beyler oyunu beyenen beyenio bende sevdiğim yanları var ama kötü yanlarıda var bunlarıda sölemek lazım.

Ha kimse bahsetmioda craft sistemi bence bok ötesi kusura bakmayında discover olayları felan çok çok farklı his veriodu oyun gelmeden gelince gayet basit normal bir sistem olduğunu görduk x3 demir x2 tahta + x5 kaplan pençesi al sana silah ok.

Biraz cooking güzel.

Map bence çok başarılı ister su alti ister su üstü yapmış adamlar bence onu değerlendirmeliler oyunun cevheri orda yoska ne pvp nede pve öle peak yapamaz bu oyunda standart takılırsın.

Ha bide oyun aylık ücret olsaydı patlatı çatladı die konuşuoduk. şimdikine göre 5x felan kişi kapatırdı herhalde.
Mesaj tarihi:
Sene 2012, eksik çıkan oyunlar için yakında düzeltirler oyun daha yeni çıktı bir argürman değil artık.

Yıllardır yarım yamalak releaseler yüzünden firmaların başına gelenler ortadayken sen oyunu yarım çıkarıyorsan, 3 aylık süreçte bir arpa boyu yol kat edemiyorsan özellikle spvp'de orda bir problem var demektir.
Mesaj tarihi:
Bence oyunseverlerin beklentileri gereksiz düzeylere ulaştı. İnsanlar artık hiçbirşey ile mutlu olamaz oldular.

Bir mutsuzluk ve sabırsızlıktır gidiyor, bakalım daha ne kadar kötüye gidecek..
Mesaj tarihi:
Sene 2012 tam çıkan bir oyun yok ki şu vakte kadar hepsi bir şekilde eksik.

Hani zaten tam çıkmadı diye oyun oynanmiosa o zaman daha çok bekleriz, illa eksik çıkıcak kimisi o eksiği content diye satıcak kimisi bu eksik değil feature diye yediricek yada bir iki expansiona yayarak geliştiricek.

Diablo 3 bile GW2 ye göre çok daha başarız bir release yaptı bana göre. Starcraft 2 diosun adamlar her sene bi campaign satıcak.

Perfect release diye bişey yok hani olsada yine content 3 ayda biter nerde yenisi der oyuncular.

Yine GW2 bence pastadan iyi bir pay aldı rakiplerine göre hayatta kaldı buda bir başarı bunun f2p olmasınında etkisi çok ama kalite olarakta bence epey kaliteli oyun rakiplerine göre. En azından aynı paraya içi çok daha boş singleplayerları pazarlıolar milletde kapış kapış alıyor sonra game of the year oluolar da2 felan gibi.

ONE RING(sandbox)TO RULE THEM ALL !! bunu beklioz işte er yada geç.
Mesaj tarihi:
karşılaştırmayı doğru yapmak gerek yalnız, o örneklerdeki oyunlar aylık ücret alıyor. gw1 de aylarca açmadığım olurdu. 5 ay sonra pvpsi düzelmiş süper olmuş dense millet en azından girer bakar. swtor süper olmuş dense şimdi ; denecek laf "çok geç " olur. yeterki yeni kişi çekecem diye bulunan base i uzaklaştırma.
Mesaj tarihi:
hacı swtor oynamadım, zatne oynadığım en kötü oyun dedim.
neler oynadım mmo peki? ( öle çok deil bak he )

Lotro'ya bakındım 1-2 gün oynadım. Mesela onunla ilgili yorumum güzel. Oyun güzel çünkü, kendi kafalarına göre takılmış adamlar. Güzel bi crafting sistemi, güzel güzel etkileşim, mis gibi.
Ama gel gör ki, mekan grafikleri ile karakter animasyon/grafikleri uyuşmuyor. Mekanlar muhteşemken, karakterler kötü felan. Ama oyunun kendi güzel, oynanabilirlik güzel, vaktim olsa oynardım.

Aion
bak buda güzel bi oyun, gene çok vakit istiyor diye sarmadım. Ha eksi yönleri bana göre var, kötü tarafın iiik iiik diye ses çıkartması hikayenin bana göre bayat oluşu eksi. Ama adamlar atmosferi çok güzel yansıtmış. Üzerine bide uçabiliosun.

Warhammer
bunun trialini almıştım,
çok eğleniodum ama o zamanlar ki laptopum yetmiyodu kasılıyodu oyun. Baya beğenmiştim kendileirni,epey oluyor gerçi.

eve online
bunu biliorz zaten laf kondurtmam.

wow
hala açsam oynasam zevkl alırmı, adamlar işi bilio çünkü. pve,pvp farketmez; çok zamanımı öldürmeden de takılınabilio artık sonuc olarak.

işte bunların arasında en kötü.
  • Yeni Oluştur...