miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 Mp5 fisegini tabancada kullanan Kim bilir kaç kişinin namlulari mahvoldu. Aynı fişek gibi gorunsede mp5 ve standart 9x19 aynı fisek değildir. Mp5 fişeği daha fazla barut içerdiğinden normal tabanca namlusuna az da olsa zararverir. Bizim ordu ve polis hala mp5 kullanıyor
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 lise zamanlarımızda beşiktaşa dersaneye gider gelirdik. ortaköy beşiktaş arası yürürdük. şimdi bahçeşehir üni'nin kampüs binası o aaman dgm idi. hatta yanlış hatırlamıyorsam orada bir kaç ay öncesinde sedat pekerin yargılanması vardı epey bir hareketliydi. net hatırlamıyorum ama işte o olayların bir kaç hafta sonrasında oralarda hep silahlı askerler polisler falan dururdu. bir gün dgm'nin önündeki bir askerin elinde mp5 vardı. biz de o zaman ergen gibi adeks cafede şurda burda delicesine cs oynadığımız zamanlar. askerin yanından geçerken yanımdaki arkadaşa " oha adamın elinde üçün biri var dedim ". herif duydu bunu ne diyon lan sen falan sakdgjnsaf abi diyorum oyundaki silaha biz öyle diyoruz kusura bakma. yürüyün lan burdan dedi adam, tırsa tırsa ilerlemiştik hahah
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 üç bir, dört iki, dört bir falan diyeceksiniz abi üçün biri dersen adam altında anlam arar
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2026 ahah yani o an kafamız basmadı
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 ICBM yapmışız. tuğralı ve imzalı. https://www.bbc.com/turkce/articles/c4g93wjvep7o 1 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 (düzenlendi) ayrıca şunu gördüm epey hızlı ilerlediğimiz kesin. beklenenin çok üstünde gelişim süreci gerçekleşiyor. motor goygoyu yapanlar da 3-5 seneye azalır bir başka saçma muhabbetle karşılaşırız artık. buraya edit: msb arge ne ilk defa duydum detaylarını bilmiyorum, belki tr içi şirketler arası know how paylaşımı yapılıyordur çünkü tei'nin monokristal türbin teknolojsinde sona yakın çalışmaları vardı ama bitti mi fikrim yok. bu model ondan destek alınarak ortaya çıkmış olabilir. muhtemelen prototiptedir ama arka planda epey bir isterleri tamamlanmış olmalı. biraz propaganda kokusu olsa da o kadar ayağı kırık değildir çünkü ben bir çok projede kolpadır diyip şak diye gerçekleştiğini gördüm bugüne kadar. ha bir de eskiden şey vardı, yapamazsın.... yaptın da kime satacaksın.... satıyosun da bıdı bıdı... ooh akpyi de övdüm mis gibi içimin yağları eridi bugün de dsfdsf bi de aklıma geldi onu da ekliyim haha şey vardı türkiye uçak gemisi yapamaz. niye? ona uygun kıyısı yok filan. poahahah sağdan soldan duyduğu aslı astarı olmayan şeylerle argüman yapıyorlardı lol. salla tabi yiyen yiyo işte. Mayıs 5, 2026 sanssizsansli tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 normalde bunlar seçim zamanı açıklanırdı ama yunan/israil ittifakı açık bir tehdit yaratmaya başladı bize. ön almak için bazı şeyleri gösteriyorlardır. uçak gemisi yakın çevremiz için bize cidden lazım değil aslında ama bir dünya devleti olacaksan sahip olman gereken bir şey.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 (düzenlendi) @ahmedinejad bence de bize lazım değil en azından şu aşamada, yapamazsınız goygoyuna referans veriyorum ben. mesela bize mini ve orta denizaltıları lazım hatta spamlanması gerekiyor. drone carrierlar uçak gemisinden daha faydalı olabilir rejyonel güvenlikte. masrafını çıkarıp karşılayacak birileri olursa neden olmasın ama şu anda türkiyeye yük olur nedankoya olduğundan da fazla yük olur şcbvcv Mayıs 5, 2026 sanssizsansli tarafından düzenlendi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 bu dünkü fuarda gösterilen bazı ürünlerle alakalı(hatta benim üzerinde basitçe durduğum şu motor konusu da dahil) twitterda bu işin uzmanları tarafından baya bir eleştiri gördüm. bi bok kokusu geliyor ordan ama hayırlısı diyelim. 1
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 klasik cehape zihniyeti, olmaz yapamazsın diyordur, çok takılma. epey hızlı ilerliyoruz durdurmaya çalışıyorlar, 5 seneye satmaya başlarız
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2026 iyi bari bunları da yapmaya başladıysak dışarıdan almak zorunda kalmadan, çok önemli artık. hava savunması elzem.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2026 1:07'de aselsan da yapmış geçen sayfada ukrayna'dan gösterdiğimi, iyi bari. ruslar gibi ai kontrollü olması önemli, ukrayna'nın araplara satmak istediğinde pilot eğitmesi gerekiyordu.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2026 Skydagger firması da yapmıştı trde. Rekabet güzel
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2026 özgür özel de saha'ya gitmiş gayet güzel de konuşmuştu dün mesela. eldar'ın sessizliği anlaşıldı. talimat gelmiş herhalde, siyaseten bir değişiklik söz konusu chp'de galiba. güzel güzel.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2026 japon liseliler drone yapmıyomuş neyseki. bir de ispanyollar kaan projesinde partnerlik istiyormuşlar. akıyor maşalla 1
Öne çıkan mesajlar