S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bana denk geliyor ama sanki bir azalma var,yine de büyük konuşmayım.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Seele said: abi ne diyorsun oyuna geri dönerim bak. abi sayıda düşüş var diolar.
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi her oyunda steamprofil bakıyorum ben. rus varsa direk reportdan hepsini işaretleyip altına da english languagede ne işi var bu hıyarın diyorum.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bende yapıyorum aynısını da işte bi işe yarıyor mu bilmiyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Tam olarak ırkçılık aslında şu yaptığınız. "Rus"lardan kaçan ruslar da var eu serverlarında ki aralarında gayet iyi oynayanlar da denkgeliyor arada sırada. Ben şahsen Rus'ları daha çok seviyorum Türk'lerden.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu konuda ırkçı olduğumu kabul ediyorum.
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 İngilizce konuşsun abi ingilizce... u go mid desin ı go bot desin. en aptal Türk bile yazıyor bunları. english language girip de "г пщ ьэв агслэтп эвэще" demesin.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Steam nickim türkçe, nickimden türk olduğumu anlayanların abartmadan yarısı küfrederek lafa başlıyor. Bunu dalgaya yapanı da var, amına koduğumun diyeni de var. Ben tek bir harf yazmadan. Bence bizi banlamalılar.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 al işte yine rus stack geldi,4 rus + ben bir tane ingilizce kelime yazmadılar,sadece 'tard' 'cyka' yazıyorlar bazen,sadece mic'ten rusça konuşuyorlar. 32 dk geçti daha 1 tane ward almadılar
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kzpmaza said: İngilizce konuşsun abi ingilizce... u go mid desin ı go bot desin. en aptal Türk bile yazıyor bunları. english language girip de "г пщ ьэв агслэтп эвэще" demesin. Ya bunları reportlayın zaten, benim dediğim adamın steam profiline girip aa rusmuş reportliyim diyenlere.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bence çok doğru bir davranış. rus olmak reportlanmak için yeterli bir kusur.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 eldar said: Steam nickim türkçe, nickimden türk olduğumu anlayanların abartmadan yarısı küfrederek lafa başlıyor. Bunu dalgaya yapanı da var, amına koduğumun diyeni de var. Ben tek bir harf yazmadan. Bence bizi banlamalılar. +1
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 eldar said: Steam nickim türkçe, nickimden türk olduğumu anlayanların abartmadan yarısı küfrederek lafa başlıyor. Bunu dalgaya yapanı da var, amına koduğumun diyeni de var. Ben tek bir harf yazmadan. Bence bizi banlamalılar. şu çok oluyor bana aynı milletten biriyle karşılaşınca laf atmak zorunda gibi mi hissediyorlar nedir?
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beyler oyun ararken falan, hatta menülerde dolaşırken komple bilgisayar kitleniyor, sebebini bilen var mı
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 İşte insan ilişkileri zayıf olunca insanın, ben türklerin de ruslardan daha fazla ingilizce konuştuğunu sanmıyorum. Gizli said: eldar said: Steam nickim türkçe, nickimden türk olduğumu anlayanların abartmadan yarısı küfrederek lafa başlıyor. Bunu dalgaya yapanı da var, amına koduğumun diyeni de var. Ben tek bir harf yazmadan. Bence bizi banlamalılar. şu çok oluyor bana aynı milletten biriyle karşılaşınca laf atmak zorunda gibi mi hissediyorlar nedir?
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 na'vi vs mouz maçı var. yine whisp chaos almışlar sıktı bunlar artık ya. whisp ve r2 ile güzel ellerine verdi fnatic allahtan. ahaha yine yenildiler.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu spirit breaker turnuvalarda falan kullanılıyor mu çok, iyi oynayan birinin streami vs var mı
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 çok izlediğim yok ama ben hiç görmedim turnuvada.
Öne çıkan mesajlar