Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: YA EU WEST SERVERINDA SPEAK RUSSIAN PLS DEDİ ADAM BANA HERIF. Takımda riki varken shadow fiend e lothar yapıyor ki karşısı daha efficent bir şekilde gem alsın. Hayvanlar kısacası başka birşey değil. ASJDFHVUKASFVKASFDGSDH
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Gerçekten her geçen gün olanak kazanıyor bu. 2 3 gün sonra dota yı baya kısmicak olsam düşünebilirim. Valve de lol ü yapan her kimse 1/10 u kadar testis yokmus malesef.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aman öyle deme şimdi valve fanboyları basar burayı. chubby-loverlar
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi ruslar kasten yollandı putin tarafından kesin
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dota lol e göre çok daha başarılı bir oyun ama lol'ün bütün rezilliği iyi kötü bir rating sistemi olması ile gözardı edilebilir.Bu gün dota mı lol mü sıfırdan başlayacak olsam düşünmeden lol oynarım.
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ahaha ya dota forumunda lol tartışıp fanboy basar dikkat falan diyosunun. kafalar çok güzel arkadaş kimse kimseyi zorla oynatmıyor. bariz bi şekilde ırkçılık suçlamasından korkuluyor işte. grafiğini beğenmez, motorunu beğenmez, kuryesi neden beleş değil, mmr sux, secret shop sux, o sux bu sux. bi gidin lan. bi kere de şurda balance değişikliklerini tartışayım ya team mmr gelmiş onu tartışayım
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dota oynayan benim, burayı takip eden de doğal olarak benim. beğenmeyip iki postta 1 damlayan sensin ama komik olan ben mi oluyorum
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 balance değişikliği +1500 agilik ulti löl
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.resimler.tv/data/media/419/kotu-espri.jpg
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 10 dakika kadar önce, twitch de izleyen sayısı 90k yı vurdu. Ama maçta eğlenceliydi ya... Sonradan ezdiler ama, oyun ortasına kadar pek keyifliydi izlemesi :D
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lol izleyicilerini geçtiğini ilk kez gördüm.
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 na'vi - empire'dır heralde. bitmiş şimdi 2-1 na'vi.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu sayı olayı niye bu kadar önemliki. Dota2 nin mazisi ne ki? niye çok izleniyo diye kanalları geziyorum. Kızın bir tanesini 2500 kişi izliyor, bir diğerini 2k kişi izliyor. Meme var koşun...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 varsa turnuvaları izle sonra sevdiğin oyuncuları izlersin oyununuzu çok geliştirir
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 update yüklemede sıkıntı yaşayan var mı? connecting to the dota 2 network deyip kalıyor. bi türlü yükleyemedi steam.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Steam'i kapat aç. Orijinal almadığın oyunlardan ötürü oluyo diye biliyorum.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yaptım ya olmadı. Hatta library den dota2'nin ayarlarına girip eksik dosya falan var mı diye de tarattım bi cacık çıkmadı. çözemedim.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Densiz said: bu sayı olayı niye bu kadar önemliki. Dota2 nin mazisi ne ki? niye çok izleniyo diye kanalları geziyorum. Kızın bir tanesini 2500 kişi izliyor, bir diğerini 2k kişi izliyor. Meme var koşun... Abi Dota2'nin mazisi Dota'dır. Ayrıca 2011'den beri International yapılıyor ve Dota2 en çok para dağıtan oyunlar listesinde en üst sıralarda yer alıyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 team mm ve language ayarı gelmiş lan. russian, eng, chinese var dillerde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 rusları durdurur gerçekten, sadece rus seçerler şimdi
Öne çıkan mesajlar