aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 iyi olmus ar, ap girip randomlamama gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 low priority değil mübarek russian priority. Sadece ruslar var lowda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 valve match historylere opsiyon getirmiş privacy için dotabuff'ın dbr yalan olacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Buddha said: Troll geldiğinde 2 ay falan ap oynanmaz :D Ruslar alır 50 dk sadece farm yapar kanser ederler :D okurken bile titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben erkeğim diyeni lobi ye bekliyoruz go go +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Haha bunu görünce dayanamadım kusura bakmayın.. Niye illa düzülmek mi istiyosunuz? :) Art said: ben erkeğim diyeni lobi ye bekliyoruz go go +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aynen gel hadi bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yeminlen +2 bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 tırol mü gelmiş peç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 evet troll gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 dotabuff oyuncularin ratinglerini yayinlamaya baslamis ama herkes sadece kendininkini gorebiliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sadece bu sayfada var ama benim görebildiğim https://dotabuff.com/players herkesin sayfasına koysa mis gibi olcak. edit: Dotabuff Rating (DBR): Anyone can log in through Steam and see your personal DBR now. Check out our DBR Guide to better understand what your DBR means. We also have a Top 50 Dotabuff Rankings page that shows the highest ranked players. Aside from the top 50 players, all DBR is fully private. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 1953 beni rating, evet ratingleri görelim ona göre konuşalım artık ratingi düşük olan haksız olduğunu direk kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ben de rating bile çıkmadı be.daha çok maç yapman lazım diyor.yeto gibi lvl2yim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 HADİ SS ALIP DBR'LARIIMIZI KARŞILAŞTIRALIM Kİ KİM NOOB KİM DEĞİL BELLİ OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 1043 müydü neydi benim silver yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Heh sonra iwin butonu var bilmem ne! KONUŞMAYA HAKKIN YOK SENİN! ahaha çok eğlenceli bu dbr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 alakayı kuramadım pek ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 alakasız olacak ama steamguarddan silebiliyor muyuz pc leri? 100 tane pc birikecek böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 neye göre hesaplanıo ki? iyi baya benim yüzde 89 platinium diyo. yüzde 89luk kitleden yüksek diyo. iyi bişey olmalı bu evet proyum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 hadi hadi ratingleri yazın ezelim birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 win ratingi ile niye alakasız bu rating olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Dotabuff Rating 1592 (Platinum) Percentile 89% http://i.qkme.me/3otxuf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 percentile %98 diyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 win rating'de yanına patates de gelebiliyor ve kaybedebiliyorsun çünkü. oyun senin ne kadar iyi oynadığına bakıyor sanırım. heroları doğru oynamak falan filan bi sürü şeyi göz önüne alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar