BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 eski bağlantıyıda yapıyola rmı 59 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yapıyorlar. "Uydunet aboneliğine ilişkin herhangi bir taahhüdü olmayan mevcut Uydunet aboneleri de bu kampanyadan faydalanabilir" yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 escape said: aaa hayret adsl netlimitsiz 8mbt http://www.speedtest.net/result/2285344728.png istanbuldan mı alıyosun ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yeap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yorum yok :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Hız var hız var... Neyse konumuza dönelim bu kampanya yeni değil ben 6-7 aydır bundan zaten faydalanıyorum. Uydunet ile hiçbir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar ping her zaman ttnetten daha iyi oldu. Sadece gelen bağlantıyı dağıtmamaya özen gösterin. Mesela 1 TV ve modem ile yani iki güç çıkışı varken sorunsuz kullanılıyor kesinlikle hatta Ankara Dikmende 3mb değil 3,4 ve 3,6mb gibi bir değer alıyorum ama 2 TV ve modem çıkışı yapınca ping direk 400lere fırlıyor. Edit: Bu kampanya öncesinde de 2 yıllık uydunet müşterisi idim zaten. Çalışma bile olsa önceden mesaj atıyorlar çalışma olacak etkilenebilirsiniz diye. Ayrıca 1dklık beklemenin ardından 1080p videolarda şayet site veri gönderiminde sıkıntı yoksa sorunsuz izlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bizim evde 2 tv 3 pc baglı 3mbit sınırsız da eger herkes aynı anda 720p izlemeye kalkmazsa problem cıkmıyo baglantı konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ulan ben 10 yıllık müşteriyim bizi hiç sallamıyolar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 darejedi... OHA!! nedir abi o anlayamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 :) Avea bağlantısı böyle yapacak birşey yok. Keşke evdeki bağlantım olsa bu işyerindeki bağlantı hızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Eskişehirde olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 70 liraya 10 mbit 40 gb kota + teledunya alıyorum HD kanallarla birlikte. BBC HD falan mükemmel cidden. Verdigim her kurusa değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bu kampanyaya nasıl katılabiliyoruz? mevcut uydunet kullanıcısıyım. internetten halledebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 İmza gerekğr sanırım. Yarın gideceğim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hmmm üşenirim ben ona ya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Telefonla yapılabiliyor ben 7 ay önce öyle yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 İlk defa Kabloya geçecekler için asıl kampanya 5'i bir arada kesinlikle, Internet + kablo tv + teledunya(Hd) Kablo TV tamamen bedava Teledunya aktivasyon parası yok Teledunya kutu parası yok İnternet aktivasyonu yok Docsis 3 wireless 4 port modem parası yok HD olan televizyona teledünya olmayan televizyona kablo tvyi dağıttırıp antendi uyduydu vs dertleri yok 24 ay taahhüt var ve değiştirilemeyen tek şey teledünya üst paket. İnternet hızını değiştirebiliyorsun. 10mbit kablo aldım (ama dürüst olayım apartmanda yoksa alana kadar bir tarafınız çıkıyor) ve direk 10mbit sıfır sorun şekilde devam ediyor. Toplam 130 civarı veriliyor, Kullanmadığım telefonun parasını vermiyorum, digiturk hd parası vermiyorum, ttnet interneti gibi gizli kota söz konusu değil. Dolayısıyla her şeyi isteyen tip kullanıcı için 5i bir arada olayı gerçekten mantıklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bunun sadece internet şekilde olanı yok mu? kablotv bilmemne ile işim yok, sadece sürekli kopmayan bir internet arıyorum. bizden öncekiler uydunet kullanmıştı, geçenlerde söktüm hatta kabloları. altyapının olduğunu biliyorum yani. sadece internet vermiyorlar ama bildiğim kadarıyla, illa kablotv de alcan yanında bi de aylık ona ödeme yapcaksın kullansan da kullanmasan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kampanyalarda kablotv hediye oluyor cogunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 uyduneti alman için kablotv hizmetini alman şart diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Şart ama kablo tv 6-7 tl, telefonu adsl'nin 20-25 kadar en aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Fistan said: Rerore said: eski tarifelerden 1 mbit sınırsız var bende 8mbit olarak kullanıyorum bizim arkadaslarda oyle baglatti gelen adam dusmuyor yea falan dedi 4-5 ay sonra gg sira sana da gelir o zaman aglarsin düşse de 3mbite düşüyor artık ttnette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 uydunet'in tek bokluğu upload çok kötü. 1mbit böyle üyelikli torrent siteleri için sıkıntı yaratıyor. metronet koç gibiydi 10/10 veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BonePART said: eski bağlantıyıda yapıyola rmı 59 lira Biraz önce yaptım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben teledünya da düşünüyorum ya du bakalım hep beraber bişeler yaparım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar