Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yer 6 (Omurgasızların Kabusu)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Borsa işleri konusunda içerik olarak haksız değiller, ama geri kalan her şey o kadar korkunç olmuş ki haksız olmuşlar eheh. Programın adı, resmi kanalda doğrudan saldırı, müzik, bazı Antusal ifadeler falan çok enteresan yani.

Dayanamayıp kapamıştım da borsa çok küçük bir kalemmiş zaten yav, sonradan nelere nelere giriyorlarmış, tarifi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne ara hödüklerin eline geçti kulüplerin resmi kanalları?

Buradan saldırmak istiyorsan da bir üslubu var. Yaparsın adam gibi bir tartışma programı, 2 tane ekonomist getirtirsin, GS'nin yaptığı hatalı mı değil mi diye tartışırsın. Amaç hatalı çıkarmaksa (haklı mı değil mi fikrim yok, o kadar anlamıyorum borsa işinden) o yönde görüş bildirecek adamları getirirsin ama ciddi ağızla onlara anlattırırsın. Bi de tembih edersin, "Bu bir kulüp kanalı, izleyen adamların zaten seviyesi belli, terim merim anlamazlar, hatta terim derseniz fatih terim diye algılayacak haldeler, ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatın" diye. Spiker de alttan alta körükler, GS'ye laf sokar, al sana mis gibi agresif tv programı.

Ama bu format ne, bu ne?
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu program bilemiyorum.kelimelerle ifade edilemez

hani program yaparsın 10-15 dakka da gs tartışırsın ama

direk gs üstüne program yapmış adamlar.omurgasızlarım kabusu falan ne leş muabbet abi.

antu bile yapmaz lan bunu

aziz yıldırım ın başkan olduğu klubün tvsinden ne bekliypruz

bedava stad projesinin damı aktı.arkadaki karadeniz şarkısı falan.hakkaten sinirlendim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...