µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Chastor said: Çekimler,oyunculuklar,karakterler ve atmosfer on numara olmuş ama niye 4. filmi baştan aynısını çekmişler? Hani star wars evreni konu kıtlığı çekse anlarım ama adamlar extended universe i çöpe atıp 4. filmin birebir aynısını çekmiş olmalarına anlam veremiyorum. Düzgün bir devam hikayesiyle şu film çekilseydi yılın filmi olabilirdi. Kısaca 10/7.5 veriyorum filme, devam fimlerinde daha iyisini görmek dileğiyle filmi beğendim ama şuna katılıyorum. hani geçmişe olan göndermeler falan iyi güzeldi başta da bu kadar birebir olması benim de kafama takıldı. biraz garantiye almaya çalışmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 http://teamcoco.com/video/harrison-ford-jordan-schlansky-millennium-falcon?playlist=x%3BeyJ0eXBlIjoidGFnIiwiaWQiOjg4NDF9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kylo ren anti darth Vader hikâyesi olcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 17 aralık oradaydım rozeti verdiler mi sizede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 abi bim çok karışıktı yeminlen 3 bim gezdim abovv teyzeler one one one diye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 17 aralık 21de oradaydım rozeti çok havalı valla. akasyadaki ambiyans müthişti. alkışlar kılınçlar kylo renler falan. elinde kylo reisin kılıcıyla uyuyup filmin sonunu getiremeyen minikse çok şirindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 benimle de bi gazeteci olduğunu söyleyen eleman röportaj yaptı. o sırada tek kostümlü, lightsaber'lı bendim, adam paso yanıma geldi. "HANGİ GASTE" diye sormadım, belki çıkmışızdır bi yerlerde. gören söylesin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 valla salonun yarısı lightsaberlıydı bizde. %25'i falanda kostümlüydü. film arasında tuvalet sırasında bile ışın kılıcıyla bekliyodu millet asdgf bi tane baya obez bi jedi vardı force yaramış adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sonraki film ne zaman? han solo ceketiyle gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 elesso said: bi tane baya obez bi jedi vardı force yaramış adama... icindeki force u cikartamamis..kotu gunler icin stoklamistir o ..zor gunlerde kullanacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 elesso said: valla salonun yarısı lightsaberlıydı bizde. %25'i falanda kostümlüydü. film arasında tuvalet sırasında bile ışın kılıcıyla bekliyodu millet asdgf bi tane baya obez bi jedi vardı force yaramış adama... aynı dramı ben de yaşadım. nereye koyacağımı şaşırdım lightsaber'ı. diğer kostümlü tiplere verdim falan, sırayla birbirimizi bekledik avm tuvaletinde sevgilisini bekleyen erkek gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 2. kere izledim filmi. hatırladığım detayları yazayım. rey ışın kılıcına ilk dokunduğundaki sahnelerde arka planda "bunlar senin ilk adımların" lafı geçiyor. ren, rey i sorgularken rüyalarında okyanus görüyorsun, adayı bende gördüm diyor. Aynen sonra luke un olduğu yer gibi. rey in küçüklüğünü gösteren sahnede giden gemi first orderın gemilerinden. kaçırılmış olabilir. Ayrıca Ren in şöyle bir dialogu var "What girl?" sanki kim olduğunu biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 rey ile ilgili rey ışınkılıcını ellediği sahnede luke gözüküyo bi sahnede. r2d2'yu elliyor ve orada kızım ortaya çıkana kadar kendini kapat kız çıkınca onu bana gönder falan diyor heralde. sonunda harita o yüzden ortaya çıkıyor işte. yani rey lukun kızı. ayrıca şuna da dikkat anakinin anası aynı rey http://blog.officialstarwarscostumes.com/wp-content/uploads/2015/02/Shmi-Skywalker1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 olası, ama ters köşe olabiliriz rey ile ilgili söylediğin için. aklıma başka teoriler de geliyor, o ihtimal yüksek olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 expanded universe'i ufaktan replace etmeye başlamışlar bu arada belli başlı star wars sitelerinde. bir yandan üzülüyorum, bir yandan da merak ediyorum gerçekten tonla malzeme ne olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Hahahaha nasıl ezik bi fanboyluk lan bu. Sen yılların kitaplarını çizgiromanlarını hikayelerini disneyin daha çok oyuncak planına kaptırıp kaybet, hala daha ay merak ediyorum bilmemne. Bide ışın kılıcıyla cübbeyle falan film izlemeye gitmişler allahım yarebbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 disney'den büyük star wars var. sadece birine bişi anlatırken hangisini baz alacağımı şaşırıcam artık. diğer hayranlar da benzer sıkıntıları yaşayacaktır. ya da acaba bir şekilde tüm eu'yu çöpe atmadan, belli bir kısmını değiştirmek mümkün olacak mıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Black-ice said: rey ile ilgili rey ışınkılıcını ellediği sahnede luke gözüküyo bi sahnede. r2d2'yu elliyor ve orada kızım ortaya çıkana kadar kendini kapat kız çıkınca onu bana gönder falan diyor heralde. sonunda harita o yüzden ortaya çıkıyor işte. yani rey lukun kızı. ayrıca şuna da dikkat anakinin anası aynı rey http://blog.officialstarwarscostumes.com/wp-content/uploads/2015/02/Shmi-Skywalker1.jpg Jediler aseksüel değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Light/Dark side mezhep, force related hersey religion. Inanclarina gore evlenmeleri, cocuk sahibi olmalari yasak ama masallah mitoz bolunseler daha az cocuk yapabilirlerdi. Inner concul a girenlerin aileleri var ise onlarida gormeleri yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 axedice said: Hahahaha nasıl ezik bi fanboyluk lan bu. Sen yılların kitaplarını çizgiromanlarını hikayelerini disneyin daha çok oyuncak planına kaptırıp kaybet, hala daha ay merak ediyorum bilmemne. Bide ışın kılıcıyla cübbeyle falan film izlemeye gitmişler allahım yarebbim burak çık aradan http://d.sansursuzhaber.com/gallery/335330_s.jpg bi de spoilera gerek yok jedi ve evlenme konusu için. system rule yani. evlenmeleri yasak, sex yapmaları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Korkuyorum Sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 fear leads to anger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sufi said: bi de spoilera gerek yok jedi ve evlenme konusu için. system rule yani. evlenmeleri yasak, sex yapmaları değil. Nasıl yani orijinal filmlerdeki seks yapması yasak olan cedaylardan biri seks mi yapmış (ve çocuğu olmuş)? Ve bunu bize spoil ettin?!? http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+m+so+pissed+off+i+never+have+money+during+the+_3881ffaa264fd5f289f4dd32d5f285b3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 biz sw fanlarını rahat bırak yoksa force grip olursun 3 gün yataktan çıkamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sufi said: bi de spoilera gerek yok jedi ve evlenme konusu için. system rule yani. evlenmeleri yasak, sex yapmaları değil. o eskidendi eu'da gayet evleniyorlar xd film eudan bagimsiz cekildi tabi filmde ne olur bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar