Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bu adamı oynatsınlar yine. yaşlanmıştır lan gerçi. http://images4.wikia.nocookie.net/starwars/images/6/67/Kyle_katarn1.JPG lan ilkokul ikide miydim neydim. şu cutscene'ler hayatımdı ya. thereisnotry yazardım sırf cutscene izliyim diye. edit: ulen üşenmedim buldum asdf. adı zaten aklımdaydı. adam kendini doğaya ve şaraba vermiş lan. videodaki yorumlar efsane bu arada asadfg https://www.youtube.com/watch?v=qIvfnr1V5UA said: Tom Lewis 1 yıl önce What is he looking for the Valley of the Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 3. filmi izledim de ewan mcgregor ve palpadin dışındaki oyunculuklar yerlerde sürünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Palpadin... cevab veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 R2-d2 nun icindeki abi, Ali Sen sanki. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg1OTA3MzU0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjY2Njk4Nw@@._V1_SX559_CR0,0,559,839_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dreagloth said: hiç hatırlamıyorum ya, ben nopoooo dan sonrasını izlemedim order 66'ı hatırlamıyorsan hiç izleme abi star wars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100918093756/starwars/nl/images/1/12/Cody_order_66.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 3. filmdeki sahneyi hatırlamıyorum, sonra çıkan animasyon vardı bir tane orada görmüştüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dasaaa said: katarn;i gorme ihtimalini neden es geciyorsunuz ki? para edecek seyleri gorme ihtimaliniz var halen. Kyle Katarn is a fictional character in the Star Wars Expanded Universe, who appears in the five video games of the Jedi Knight series, the video game Star Wars: Lethal Alliance, and in several books and other material. işte bu yüzden katarn yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Dragonfire said: dasaaa said: katarn;i gorme ihtimalini neden es geciyorsunuz ki? para edecek seyleri gorme ihtimaliniz var halen. Kyle Katarn is a fictional character in the Star Wars Expanded Universe, who appears in the five video games of the Jedi Knight series, the video game Star Wars: Lethal Alliance, and in several books and other material. işte bu yüzden katarn yok maalesef. Dolar, 100 sente denk para birimi. ABD, Kanada, Avustralya ile Güney Amerika, Pasifik, Karayipler, güneydoğu Asya ve Afrika'daki bazı ülkelerin resmî para birimidir. $ sembolü ile gösterilir. iste bu yuzden o dedigin bugun bu sekilde gecerli iken yarin bayagi hizli bir sekilde degisebilir. sanki allahin emri var "kyle katarn olmayacak" diye amk. is dunyasini da anlatayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 eskilerden şunu koyayım http://www.youtube.com/watch?v=J0mUVY9fLlw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 tekrar izledim şimdi hatırladım, filmi izlerken napıyormuşum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dreagloth said: 3. filmdeki sahneyi hatırlamıyorum, sonra çıkan animasyon vardı bir tane orada görmüştüm sanki abi o sahnede bütün dünya birleşip ağladı falan 2.5 dakika boyunca çalan parça ve yaşanan betrayal'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dreagloth said: lan ben 17 tane sw kitabı aldım fizban dan, boşuna mı aldım :P oku da paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 kitap paylaşmıyorum ben artık, çok kaybedildi çünküm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dasaaa said: Dragonfire said: dasaaa said: katarn;i gorme ihtimalini neden es geciyorsunuz ki? para edecek seyleri gorme ihtimaliniz var halen. Kyle Katarn is a fictional character in the Star Wars Expanded Universe, who appears in the five video games of the Jedi Knight series, the video game Star Wars: Lethal Alliance, and in several books and other material. işte bu yüzden katarn yok maalesef. Dolar, 100 sente denk para birimi. ABD, Kanada, Avustralya ile Güney Amerika, Pasifik, Karayipler, güneydoğu Asya ve Afrika'daki bazı ülkelerin resmî para birimidir. $ sembolü ile gösterilir. iste bu yuzden o dedigin bugun bu sekilde gecerli iken yarin bayagi hizli bir sekilde degisebilir. sanki allahin emri var "kyle katarn olmayacak" diye amk. is dunyasini da anlatayim mi? Anlat panpa dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ne hayallerim vardı ya. new jedi order'ı görecektik, luke grand master olacaktı. içimde bir şüphe var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 luke gg olmasinda baska bisey istemiyorum olduremezler zaten sanirim angry starwars nerdlerinin yapacaklarini dusunemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ölebilir. Dramatic bir "yeni" başlangıç için yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dallama anakinsiz bi film olacağı için bile şimdiden mutluyum. artık amcası dayısı kimse, kimden torpilliyse resmen yüzyılın en kötü oyuncusunu kült seride en kallavi rolü oynattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Aslında padme anakin aşkından ne iyi disney filmi çıkar ya. Umarım onun için bi prequel falan çekerler. Mesela uzaktayken mektuplaşsınlar falan işin duygusal yönünü anlatsın biraz. Ordan a jedi shall not feel love a bağlasınlar. Mmmmmhmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ya ne diyor bu pusi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 gene ıslak rüya görmüş, kesin black swan'da natalie'yi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Axedice büyük ihtimal kırmızı modda ışın kılıcıyla anakini görüyor rüyalarında sürekli de çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dasaaa said: Dragonfire said: dasaaa said: katarn;i gorme ihtimalini neden es geciyorsunuz ki? para edecek seyleri gorme ihtimaliniz var halen. Kyle Katarn is a fictional character in the Star Wars Expanded Universe, who appears in the five video games of the Jedi Knight series, the video game Star Wars: Lethal Alliance, and in several books and other material. işte bu yüzden katarn yok maalesef. Dolar, 100 sente denk para birimi. ABD, Kanada, Avustralya ile Güney Amerika, Pasifik, Karayipler, güneydoğu Asya ve Afrika'daki bazı ülkelerin resmî para birimidir. $ sembolü ile gösterilir. iste bu yuzden o dedigin bugun bu sekilde gecerli iken yarin bayagi hizli bir sekilde degisebilir. sanki allahin emri var "kyle katarn olmayacak" diye amk. is dunyasini da anlatayim mi? İşe o açıdan yaklaşırsak, Star Wars'da İbrahim Tatlıses'i de görme ihtimalimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ibrahim tatlıses'in jedi olması baya olası zaten, adam keleşle hs yiyip gidip karı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar