yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Gençler ister misiniz ilk filmde Luke Dark Side'da olsun. Asıl bomba budur! Bir de genelen posterlerde ortaya konan kişi Sith ile Jedi arasında kalıyor bence, bu seride de abla değişecek gibime geliyor...
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Benim duyduğum bir spoiler var, eğer doğruysa asıl onun posterde olmaması lazım. :)
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 LathspeLL said: Benim duyduğum bir spoiler var, eğer doğruysa asıl onun posterde olmaması lazım. :) söyle nolur
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 önceki sayfalarda biri luke skywalkerın set fotoğrafını koydu diye birisi kahrolmuştu. aman spoiler verirsen kendini fln kesmesin şimdi. vardır böyleleri.
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Kesin Luke yok, imparatorluk güçleri 30 yıldır at koşturuyor falan diye bağlarlar.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 elesso said: http://www.itsgettingviral.com/wp-content/uploads/2014/12/The-Best-Star-Wars-The-Force-Awakens-Teaser-Trailer-Memes-09.jpg hahahh abi inanılmaz güldüm jskdfhkjsadfh
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 mutlaka süprizler olacaktır taraf değiştirenler, force sensitive olanlar, hatta ölenler vs. ağır spoiler han solo nun bu sefer öleceğine dair teoriler uçuşmakta. daha da ağır spoiler http://www.joblo.com/movie-news/enormous-amount-of-new-star-wars-episode-vii-concept-art-978
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 İzledikten sonra spoiler'ı konuşuruz şayet aylar öncesinden Hollywood kulislerinden duyduğum bir spoiler'dı. Hem mantıklı hem mantıksız geliyor spoiler bana. Filmin içinde kullanılışına bağlı tabi.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ırkçı değilim, ama zenci başrole alışamıyorum ya
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 -Deno- said: ırkçı değilim, ama zenci başrole alışamıyorum ya bu nasıl ırkçılık olmuyor tam olarak? TEN RENGİYLE Mİ YANİ ANLAMADIM?!
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yani adam baş rol hissi vermiyor abi. beyaz biri de olsa vermeyebilirdi. bilmiyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 zenci görünce bilinçaltında oluşmuş başka algılardan olabilir mi sence bu? sinema perdesinden bağımsız olarak. 24", 27" ekranda gördüğümüz bazı şeylerden dolayı?
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ya biliyorum oyun oynarken hiçbirinizin bir kere bile zenci karakter açmadığını. aynı kapıya çıkar sdfs.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Filmde belliki kızımız (Daisy) ile zencimizin (Boyega) birlikte screentime'ları x-wing pilotumuzla (Oscar) beraber takılmalarından daha fazla. Çünkü en son ComicCon'da birbirlerini daha çok tanıdıkları görünüyordu. Oscar Isaac biraz muhabbete uzaktı. Boyega iyi oynuyor diyorlar gayet bu arada.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 daha geçen hafta açtım wildstar'da adı Tri Pod yani korkularınızdan ibaret, kabullenin
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Denonun zenci tecrübeleri sadece ekran inçlerinden ibaret değil gibi, sanki her inç ürpertmiş yavruyu (:D Lathspell şu spoilerı pmden bi yolla bakalım duymuş muyuz nedir ne değildir
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ben de alışamadım. zencilik değil adamın tipinde başrol tipi yok. oyunculuğunu hiç bilmiyorum büyük ihtimal iyidir ve göze batmaz filmi izlerken. idrisi ya da danzeli başrole koysalar bi filmde garip gelmez mesela ama bu bildiğin şöyle bişey lan: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/847/015/01a.jpg
Bright Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Zenci Leia'nın kayıp oğluymuş, Han'ı Lando'yla aldatmış.Star Wars Episode VII: The Shit Happens
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 daha önceki mesajımda paylaştığım daha da ağır spoiler ı destekleyen bir şey daha dikkatimi çekti. spoiler filme ait bir çok kahramanın ve aracın gerek hasbro ve gerekse lego tarafından figürleri vs. çıktı. çıkmayan bir kaç figürün de ilerde çıkacağı duyuruldu (han solo mesela), resimleri yayınlandı. yanlız luke ile ilgili ne çıkan ne de çıkacağı duyurulan bir tek figür yok.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Luxor said: daha da ağır spoiler http://www.joblo.com/movie-news/enormous-amount-of-new-star-wars-episode-vii-concept-art-978 Bunun nesi spoiler? İlk resimdekinin bişey olduğunu anlamak lazım heralde. spoiler edit Luke da darkside a geçip robot mu olmuş bu mu yani
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 axedice said: spoiler edit Luke da darkside a geçip robot mu olmuş bu mu yani cevap anladığım kadarıyla sonradan başına birşey geliyor luke un, gerçekten de öyleyse tamamen mi robot olmuş bilemem ama resimden gözüken bayağı bir hasar almış. cyborg el ve jedi cübbesi elbette başka bir karakterin de olabilir. şu ana kadar anakin ve luke dan başkasında görmedik ama. trailera bakıyorsun karanlık mağara gibi bir yerde, bir taraftan ateş yanıyor kıvılcımlar çıkıyor falan, cyborg eliyle r2-d2 ya uzanıyor ve yüzünü görmüyoruz elemanın (neden göstermiyorlar, ha belki o gösterdikleri de luke değil diyebilirsin ayrı tabi olabilir), sonra bakıyorsun çıkan offical posterde resmi yok, çıkan oyuncaklara vs. bakıyorsun bir tek onun oyuncağı yok şu ana kadar, hep böyle gizli kapaklı luke ile ilgili herşey. bunların üstüne bu resimler eklenince insan acaba demeden duramıyor haliyle.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ulan en fazla ölüyodur, ne kastınız ya.
Öne çıkan mesajlar