dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ya birakin nasilsa kosa kosa gidip seyredecegiz iste..
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ya bas git. Hakaret değil, gerçeği belirttim. Yıllara meydan okumuşmuş... Daha ne kadar beyinsiz yorum yapılabilirin yarışında mısınız nesiniz. Bright'ta şunu yazmış: "Sürekli heyecanlanıp sürpriz yaşayan zencitrooper ve sağa sola koşması baya rezalet." Kritiğine sokiim senin bright.
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bright said: Han Solo ve Chewie hariç birşeye benzemez gibi. Sürekli heyecanlanıp sürpriz yaşayan zencitrooper ve sağa sola koşması baya rezalet. Chrometrooper'ları da topdroid cilalıyormuş. SiTh-lord'un kaskı fena değil. Kopabilecek bütün kollar kopuk ama sanırım bu tur, heralde bacak falan kesecekler. Hacı bunların bunların hepsini 2 dak. fragmandan mı çıkartıyonuz?
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 LathspeLL said: Ya bas git. Hakaret değil, gerçeği belirttim. Yıllara meydan okumuşmuş... Daha ne kadar beyinsiz yorum yapılabilirin yarışında mısınız nesiniz. Bright'ta şunu yazmış: "Sürekli heyecanlanıp sürpriz yaşayan zencitrooper ve sağa sola koşması baya rezalet." Kritiğine sokiim senin bright. artık neyin derdindesin bilmiyorum ama bir son versen iyi edersin, iki etti. derdin banlanmak falansa direk ilgililerle konuş burayı meşgul etme.
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 imamizer said: neutrino said: Şu sevinç nidalarınızın filmden çıkınca da sürmesini dilerim. Ama öyle olmayacak patiler, jj abrams sıçıp batıracak. Şu muhteşem teaserdan sonra gelen filmleri hepimiz biliyoruz; http://www.youtube.com/watch?v=TkZFWr0vR8Q asdfghjk o film baya iyi yalnız. Abi bırak, iyi film dediğiniz ergen eğlencesi. Başroldeki ergenler klişelerle dolu bir senaryoda herkesi kurtarmakla meşgul. meh.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 oo iyi bak bir teaserdan hemen sonra ergen tier elestiriler geldiyse o film/dizi/oyun vs, cok iyi olucak demektir. o degilde, su filmler cikmadan mevcut islerinden disney altina girmeye calisan bir suru insan var piyasada ehe
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 şaka mısınız lan? ergen mergen gerzek vs. saçma sapan hakaretler? kim kuyruğunuza bastı, önünüze kemik atan mı oldu, hadi başka kapıya.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 OOO GALAKTİK FEDERASYONDA GERGİN ANLAR
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 tesaer iyiydi bu sefer ya bakalım film iyi olacak gibi hala benim de şüphelerim var ama sanırım kotaracaklarmış gibi duruyor. live droidler falan du bakalım. yeni sith de olmuş sanki. t-saber :/// efekti yapsada olsun dur bakalım.
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 karakter tasarımları hoşuma gitmedi, eleştirmekte de elbette serbestim. küfür ya da hakaret içeren bir nokta da yok. nedense fosuruktan nem kapıp olayı kişisele bağladı bazı kendi bilmezler, adminlerin de umrunda değil, o halde elbette tepki gelecek, ikidir sabrettim, ama bu klavye delikanlıları haddini aşıyor.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Fanboylar eleştirileri kaldıramayınca hemen ad hominem'e döndüler.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Trailer harika, ha hiç bir trailer dan filmin iyi bir film olup olmayacağı anlaşılmaz, fakat şu bir gerçek JJ sw orjinal üçleme ruhunu anlamış ordan oynayacak. onun haricinde karakter tasarımları atmosfer vs gayet tatlı.
Oski Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 topic'in ad hominem diyeni de gelmis super
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ya çok takılmayın. yeni bi starwars filmi çekmeyecekti lucas zaten. iyi kötü starwars izleyeceğiz işte, çeksin adamlar.
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 imamizer said: ya çok takılmayın. yeni bi starwars filmi çekmeyecekti lucas zaten. iyi kötü starwars izleyeceğiz işte, çeksin adamlar. bir üstteki mesaj alıntılnmaz ama budur yani. Beğenmeyen paşa gönlünde ilk üçleme olarak bırakır Star Wars'u.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 t-saber bence kol kopmalarına karşı çözüm olmuş, bir de o açıdan bakalım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 star wars'la ilgim yok ama bu konu daha eğlenceli olacak, 2 teaser'da çıkan muhabbetet bak ahah bir tarafta annesine küfür edilmiş gibi savunanlar, diğer tarafta teaser'da gördüğü tek frame'e bakıp eleştiri kasanlar safdsgfv
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 zencitrooper hakkaten zaman makinesiyle 2000'lerin los angeles'ından gelip yıldız savaşlarına katılmış gibi sdfds
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 http://cdn.cultofmac.com/wp-content/uploads/2015/04/rechoo-sit.gif maske ayni darth revan.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Red said: zencitrooper hakkaten zaman makinesiyle 2000'lerin los angeles'ından gelip yıldız savaşlarına katılmış gibi sdfds Yok ağa, anlatamazsın. Adam Stormtrooper, askeri eğitim falan ama sürekli bir sürpriz, sürekli bir panik-atak.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Maske direk çalıntı da beğendiğimden zorlamadım çok.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 adamın gerçekten stormtrooper olup olmadığından emin bile değilken böyle net yorum yapmak iyiymiş. lathspell gereksiz ağır girişmiş ama temelde haklı kusura bakmayın. bunun yanında stormtrooperlar clone değil. halktan insanlarda alınmaya başlıyor sonlarda. o kadar eğitim vs. de verilmiyor. ha keza çaylak vs. de olabilir o kadar eğitim verilse de vs... vs... film çıkmadan karakterin olayı, derinliği vs. ile ilgili bu kadar net konuşmamak gerek. en büyük hatayı yapıyorsunuz trailerdan film yorumlayarak.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 chewbacanın yaşlanmamış olmasına laf eden arkadaş http://starwars.wikia.com/wiki/Wookiee Average lifespan - More than 400 standard years
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 DarKRideR said: adamın gerçekten stormtrooper olup olmadığından emin bile değilken böyle net yorum yapmak iyiymiş. lathspell gereksiz ağır girişmiş ama temelde haklı kusura bakmayın. bunun yanında stormtrooperlar clone değil. halktan insanlarda alınmaya başlıyor sonlarda. o kadar eğitim vs. de verilmiyor. ha keza çaylak vs. de olabilir o kadar eğitim verilse de vs... vs... film çıkmadan karakterin olayı, derinliği vs. ile ilgili bu kadar net konuşmamak gerek. en büyük hatayı yapıyorsunuz trailerdan film yorumlayarak. "katılmıyorum dersin geçersin", "tamam abi beğenmediysen izlemezsin o zaman" dersin geçersin. eyvallah. böyle kendi mokuyla kavga edip sonra sağa sola sıçratmak abesle iştigal. hadi tiplerin çocukluğuna falan vereyim diyorum, 1-2 sabret yok halen devam. darkrider bu lafım da sanadır, admin olarak yazmışsınız forumlarda hakaret, kışkırtıcı postlar atmak yasaktır diye. hatta karşılığı forumdan ban edilmek demişsiniz? de hani? 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. 12. Site yöneticileri atılan mesajlara müdahale etmek ve yaptırım uygulamak için her türlü hakka sahiptir. Mesajınız, imzanız veya profiliniz başta olmak üzere Paticik.com bünyesinde ki her türlü gönderiminiz için kurallara uymayan içerik yöneticiler tarafından düzeltilir. 15. Forum yöneticileri herhangi bir düzen bozucu davranış ve kural ihlali nedeni ile kullanıcının hesabına ve attığı mesajlara yaptırım uygulama hakkına sahip olup açıklama yapmama hakkına sahiptir. Durumla ilgili oluşacak sorunlar haklı gerekçe ile birlikte Genel Yöneticilere başvuru yapılarak çözülmeye çalışılmalıdır. 16. Foruma üye olan her kullanıcı bu şartları kabul etmiş sayılır ve uymakla yükümlüdür. bu kurallar başka web sitesinin kullanıcı sözleşmesi sayfasından mı alıntı? bu ergenler bana ya da başkasına gerzek, beyinsiz, yorumuna sokayım gibi laflar kullanıyor. bunlar hangi klasmana giriyor peki? admin olarak başta siz dikkate almak bir kenara dursun çanak tutarsanız nasıl olacak? biraz ağır girişmiş ama haklı da ne demek? bence bir daha düşünün.. ek: ben bilmiyor muyum, bir hakaret yada kışkırtıcı bir laf geldiğinde aynı yada misliyle karşılık vermeyi. buralarda zaten çok dil döken biri değilim, 40 yılın başı bir yorum yapıyorum, velev ki birileri rahatsız oldu, bunu düzgün bir şekilde ve saygıyla ifade edecek kadar insanlıkla alakası yok mu kimsenin? kurallara ve buradaki diğer herkese saygımdan dolayı sesimi çıkartmadım. yazılan uygunsuz lafları rapor etme seçeneği var onu da kullandım ya çalışmıyor ya da dikkate almıyorsunuz herhalde. ama yeter ya.
Öne çıkan mesajlar