Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 karareis said: yapsalar ya söyle 3 le 4 arasında geçen.darth vaderın imparatoluk filosunu komuta ederek bütün evreni yamultuğu.bol xwing, tie fighter patlamalı ,arada millenum falconun kaçtığı.biraz 5.film biraz battlstar galactica tadında. impartorluğun evrene zulm edişini izlesek sadece eski filmdeki destroyler gemiler filan olsa ya kyle katarn tadında. gidim rebellion oyniyim bari. bir söyle film çekemediler. olmaz orada kötüler kazanıyor, amerikalılar sevmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 3'te de kötüler kazanıyor. Seri totalinde iyiler kazandığı sürece sorun olmaz. Ama o filmi çekmemelerinin sebebi orijinal aktörlerin haliyle pek bir yaşlanmış olması, başka bir oyuncuyu aynı karakterde oynatarak da ikilik yaratmak istememeleri. Ki haklılar bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 kötüler kazanmıyor. iyiler zarar görmeden, gelecek vaad ederek geri çeliyorlar... Sotto said: Filmi Lucas'ın değilde gerçekten SW'yi sevdiğini orijinal üçlemeyi sevdiğini söyleyen birinin çekiyor olması bence bir artı... burada hatalısınız, zira adam sadece yönetmen, yapımcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Irvin Kershner da sadece yönetmendi, yapımcı değildi. Ve Episode 5 serinin en güzel filmi.. O yüzden yapımcı elbette her zaman aynı. Ancak önemli olan yönetmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Sapır sapır jedilar kesiliyor, katlediliyor, tüm yönetim ele geçiriliyor, ittifakta kim varsa babayı alıyor, en "delikanlı" karakterlerden biri darkside'a kayıyor, biri pencereden uçurulup ölüyor, biri imparatorla düellodan yusuf yusuf kaçıyor anca bi tanesi (obi) kazasız belasız atlatabiliyor sonu. Pek bir geri çekilme söz konusu değil, daha çok kayalara gelme durumu söz konusu. Sonradan 4'te toparlıyor işte. 3'te ne kadar "ümitli geri çekilme" varsa 3-4 arası olası filmde de o kadar, hatta senaryo gereği çok daha fazlası olur, zira 4. filmin başı 3. filmin sonundan çok daha iyimser noktada alıyor senaryoyu eline (belli bir direniş oluşmuş, savaşlar sürüyor, rebel ordu toplayıp kendine gemi filoları kurmuş, ittifaklar edinmiş vb vb). Haliyle 3-4 arasını gösterecek bir film çok daha karanlık olsa da sonunun 3'ten daha kötü olmasına imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Sparkcaster said: cehalet kusulmuş yine. quikserf kardeş japonlar crossguard mı kullanıyordu? japonlar da da benzer şeyler var ama bu tarz korumalar da hristyanlığın etkisi var, bkz. hristiyanlık öncesi, hristiyanlık zamanı ve sonrası http://25.media.tumblr.com/b71c1843eb23abcfc92f60dfce34f25a/tumblr_mhyol2RvcV1r0gh19o1_500.jpg http://2.bp.blogspot.com/_F-ZiQNvmhRw/TBGNbuPQuoI/AAAAAAAAAuc/MN1EQwYoALU/s1600/SwordFamily.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 episode 7nin bok gibi olucağu abramsı yönetmen yapmalarından belliydi zaten 8 ve 9de yoktu dimi abrams direkt onları izlerim artık 7yi atlayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Kendinizi kandırmayın, bu başlığı takip edip okuyan herkesin bir sonraki trailer'da Mickey Mouse'la Donald Duck ışın kılıcı düellosu yaparken gözükse bile bu filmi izleyeceğini biliyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 kendini kesme meselesi içi ise, doğru teknik ile kullanılırsa kendini kesme diye bir risk olmaz ama onbinlerce yıllık kılıç tekniklerinin yerine yenisi kasmak için bir neden olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Xaenin said: Onyargidan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma yeteneginden mahrum olmak hosuma gidiyor benim baya. önyargısız olduğun için şimdiye kadar çıkan tüm recep ivedik filmlerine de tek tek gittin mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://i.imgur.com/tiOH8ws.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Feamer said: ayrıca koca koca gemiler havada "süzüldüğü" bir çağda droidler niye yerde yuvarlama ihtiyacı güdülüyor? Maliyet? Düşük enerji? Üretim kolaylığı? İşletme giderleri? Bakım/onarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Birbuçuk saniye görünen bir kılıç kaç sayfa tartışılmış. E-yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Feamer said: kötüler kazanmıyor. iyiler zarar görmeden, gelecek vaad ederek geri çeliyorlar... Sotto said: Filmi Lucas'ın değilde gerçekten SW'yi sevdiğini orijinal üçlemeyi sevdiğini söyleyen birinin çekiyor olması bence bir artı... burada hatalısınız, zira adam sadece yönetmen, yapımcı değil daha ne kadar kazanabilir kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o kılıcın kabzasındaki korumalar bir bana mantıklı geldi herhalde, adam direk kenardan gelecek lightsaber darbelerinden korunmak için ekletmiş, işte sith bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sen pek bilmiyon bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 kılıç iyi olmamış ya pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 WoW'dan Star Wars göndermesi ahaha https://twitter.com/Warcraft/status/539481069880242177/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Sotto said: Irvin Kershner da sadece yönetmendi, yapımcı değildi. Ve Episode 5 serinin en güzel filmi.. O yüzden yapımcı elbette her zaman aynı. Ancak önemli olan yönetmen... şu var, +yönetmen projesini sunar ve bunu çekmek için onay ve para alır ve kafasına göre filmi yapar. +yapımcının bir projesi vb. vardır, bunu çekmek için bir yönetmen ile anlaşır. -burada ise seçenek var, *yönetmen bağımsız olarak filmi çeker *yönetmen yapımcının istediği filmi çeker bu film hangi şekilde yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Aluriel said: kılıç iyi olmamış ya pek kaçıncı la bu 7 olmuştur herhalde sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 tam böyle soğuyacak oluyor tartışma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben beğendim kılıcı. mantıksız olabilir ama tüm seri komple mantıksız yani mantık ararsanız. hem fantastik olsun hem de kılıç en realistik amaçlarla tasarlanmış olsun. bence 8metre phalanx mızrağı da yapsınlar sizin gibilere saplasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 lan sonunda mantıklı biri geldi. ışın kılıcı suya girince ne olacağını kalori jul üzerinden hesaplamaktan farksız yaptığınız. tartışmaya bakıyorum, iki taraf da güzel şeyler sunuyor ama ne amaca hizmet edecek bilmiyorum. mesela ufak ışın bıçakçıklarının dibindeki metalcikleri keser ya diyor, iyi de mesela böyle bişeyi yönetmen göstermese, filmden sonra ama kesebilirdi bak.. diye düşünücek misin? ya da kendi elini keser diyenler, kendi elini kesmese filmde (ki tabii ki kesmeyecek) ama kendi elini kesebilirdi mi diyeceksiniz filmden sonra. adam ne gösterirse onu izlicez oturup filmden sonra ortaçağ kılıcı tartışmayacağız. o yüzden şuanda da tartışmanın bir anlamı yok gibi geliyo bana. o yüzden bence çok erken bişey demek için. ben diyorum kılıcı beğenmedim tip olarak ama filmde güzel durucak belki aksiyon sahnelerinde falan. ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 olm böyle adam kapışırken kendi elini kesse sonra ölse ya çok güzel oludu ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Black-ice said: lan sonunda mantıklı biri geldi. ışın kılıcı suya girince ne olacağını kalori jul üzerinden hesaplamaktan farksız yaptığınız. tartışmaya bakıyorum, iki taraf da güzel şeyler sunuyor ama ne amaca hizmet edecek bilmiyorum. mesela ufak ışın bıçakçıklarının dibindeki metalcikleri keser ya diyor, iyi de mesela böyle bişeyi yönetmen göstermese, filmden sonra ama kesebilirdi bak.. diye düşünücek misin? ya da kendi elini keser diyenler, kendi elini kesmese filmde (ki tabii ki kesmeyecek) ama kendi elini kesebilirdi mi diyeceksiniz filmden sonra. adam ne gösterirse onu izlicez oturup filmden sonra ortaçağ kılıcı tartışmayacağız. o yüzden şuanda da tartışmanın bir anlamı yok gibi geliyo bana. o yüzden bence çok erken bişey demek için. ben diyorum kılıcı beğenmedim tip olarak ama filmde güzel durucak belki aksiyon sahnelerinde falan. ne bileyim. memeler değil belki ama kılıç konusunda anlaştığımıza sevindim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar