Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Alakası yok tabi ki çünkü ķılıca savunmak için ek yapılacaksa elini korumak için yapılır. Kılıcı çevirirken elini koparacak şekilde yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yeni gelecek stars wars filminin twilight'tan hunger games'ten daha iyi olacağını varsayacak kadar naif insanlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Rüyanda gördün ve kötü müydü? Üstün açık kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 prequellerden iyi olacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 LathspeLL said: Bana saldırmak isteyenler jarjar'ı sevdiğimi varsaymışlar. Hayatlarınız varsayım çünkü. Hikayeyi veya hiçbirşeyi göstermeyen bir teaser'dan filmin "disney işi işte"'sinden girip, "abrams off"'una kadar çamur atıp "bok gibi olmuş"a getiren bir kitleye dönüşmüşsünüz. Ya da burası zaten böyleydi, yeniler post kastmaktan rütbe atladı da adamdan sayıyoruz. Hem "extended universe'ü hiçe saydılar böhüee" diyorsunuz hem de extended universe'te bulunan bir nesneye laf ediyorsunuz. Film direkt EU'ya sadık kalsaydı "yeni bişey koysalar, bu ne ulan!" diyeceksiniz. 15 yıldır "orjinal üçleme" diye ağlayan kitleye orjinal üçleme dizaynlarını ağızlarına yüzlerine vurdular şu trailer'da ama yine yaranamadılar. Because of the interwebbzzzz. euda nerde var o kılıc allah aşkına ya?bi tutturdunuz var var diye.crossguard saber ile bu aynı değil onu diyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://i.imgur.com/eHnOTYZ.jpg http://i.imgur.com/M72QHEL.jpg http://i.imgur.com/ILpDf2c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 hadi izliyim bari şunu ya hiç değilse 7 yi insalarla birlikte izlerim yorum yaparım. 3 ten başlıyoruz değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 4-5-6 1-2-3 diye seyredecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ebit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 4 aman ha a new hope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 asfdas 4 diyecektim zaten pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ben tekrar izlerken 5-1-2-3-4-5-6 diye izliyorum. İlk kez izleyenler için 456123 elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 abi herşeyi krolonojik sırasıyla görmek daha güzel 1'den başla bence. yani ben öyle severim. her olan olayı sırasıyla görmek önce babasını, sonra oğlunu görmekten daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 abi tamam biliyorum ben nasıl izliyceğimi. konuya dönelim asfdas bence de çok saçma o kenarlardan ışın çıkması. hani sadece işlevsel olmaması değil. işlevselliği eksiye düşürüyor. dövüşçü o kılıçla dövüşürken çekinir elime değer mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yapsalar ya söyle 3 le 4 arasında geçen.darth vaderın imparatoluk filosunu komuta ederek bütün evreni yamultuğu.bol xwing, tie fighter patlamalı ,arada millenum falconun kaçtığı.biraz 5.film biraz battlstar galactica tadında. impartorluğun evrene zulm edişini izlesek sadece eski filmdeki destroyler gemiler filan olsa ya kyle katarn tadında. gidim rebellion oyniyim bari. bir söyle film çekemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ben nedense stormtrooper, Tatooine ve droid sahnesinde bi gariplik hissetim. Rewendor'un ilk dediği gibi sanki fanmade filmlerdeki gibi bir yapaylık vardı ama bunlar saniyelik şeylerdi. Kılıç konusunda ise bence fena olmamış, işlevselliğini de göreceğiz, sonuçta adamlar filmi çekerken adamın elinde en kötü ihtimalle aynı şekilde bir sopa oluyor sanırım:) 5. film tadında olmasını istiyoruz çoğumuz e haklıyız da. Ancak şu ana kadar ona aykırı birşey görmedik zaten. Jarjar, ewok tarzı şeylerin olmayacağını düşünmekteyim. Filmi Lucas'ın değilde gerçekten SW'yi sevdiğini orijinal üçlemeyi sevdiğini söyleyen birinin çekiyor olması bence bir artı... Sıkıntı yok, beklemeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sw nin 6 filminden en iyisi 5 zaten. son cekilen 3 rezil. 4 meh , death stari patlattim tek basima laylaylay. ne bekliyor millet acaba. ne vardi gecmiste ki ne gelecek acaba. cocukken etkilendik tamam da... cocuktuk. daha gecen hafta izledim gene 6 filmi.. ilk 3, son ucten iyi (zaten son 3 igrenc. tek kelime ile igrenc. daha kotusu cekilemez) ama sonrasinda star trek izledim 1-2 sallar gecer film olarak tum seriyi. izlettiren muzikleri sanki sw leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 SW'nin mistik havası, yarattığı evren filmlerin zaten çok üzerinde, ona katılıyorum. Ama 1977-83 arasında çekilmiş olan ve sci-fi olan bir filmi son teknolojilerle çekilmiş şeylerle karşılaştırmamak lazım ama tabii yeni üçlemenin berbatlığını teknoloji de kurtaramıyor. Yoksa herkes biliyor 4'teki Obi-Wan Darth Vader duelinin şu an izlendiği zaman komik geldiğini. Veya Luke'un babasını döver gibi lightsaberla yendiğini falan filan. Ama çocukluğunda ötesinde yaratmış olduğu dünya ve o dediğim mistik hava zaten SW'yi SW yapan. Yani acayip şeylere gerek yok zaten SW fanlarını mutlu etmek için. Temel öğeler, basit olanlar bozulmasın yeterli. Ama Lucas resmen batırdı yeni üçlemede. Ha gittik izledik, hala izleriz o ayrı. Ben Abrams'tan gerçekten ümitliyim ve güzel olacağını düşünüyorum. İnsanların ne beklediğinin farkında. Kaldı ki bu kadar zaman sonra yapılan SW'nin herhangi ne bir ticari kaygısı olabilir. Ne yapsa satacak, ne yapsa izlenecek. Ona çok takıldıklarını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 katiliyorum sana. kilica takilmak cok garip geliyor onca sey varken sacma sapan. eski filmleri begenmemin sebebi zaten dedigin o mistik fantastik scifi havasi. fantasy scifi havasini versin tamam iste. kilici batasicalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://i.imgur.com/hllhJpP.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 jarjar olmıycak ewok olmıycakda nolcak. lamer lamer ggrim dark I'M BATMAN!!! falan'mı izliycez. r2d2 c3po zaten minimum, üstüne jarjarın torunu falan sahane gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 jarjar'ın gezegeni patlatmamışlarmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yoo cillıp gibi ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Yeni üçlemeden sonra gezegenlerini patlatmayan adam olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 SW ilk üç güzel de son üçü kötülerken 3. filmi ayırmak gerekiyor, aslında 3 ve 6'yı birbiriyle değiştirsek daha güzel olacak. Öte yandan kılıç tırt, bu haliyle EU'da geçmiyor, geçse de önemli değil, EU resmi kaynak değil, oradaki her tırt şeyi filme koyacaklar diye bir şart yok. Falcon uçuşu ve X-Wing geçişi güzel trailerda, ama diğer sahneler SOS veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar