Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

star wars'u sevenlere bok atmıyoruz ama her star wars filminin aynı derecede iyi olmadığını söylüyoruz. Ep 4 ve 5 efsane filmler tamam ama sonra bir daha onlar kadar iyi olamadı bence işte, suçlusu da Lucas yani. Yoksa bende star wars seviyorum niye bok atayım sfdg

Abrams ve Disney batıracak deniyor paso da hani bi ep 1 kadar kötü olamaz sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya altı bana kalırsa yine iyiydi, Ewoklara rağmen diyeyim ki dediğim gibi ben onlardan o kadar rahatsız olmuyorum sdfsd

Haklısın ama dediğin pro, Wookie olayını ben de okumuştum. Hatta Death Star v2'den ziyade daha büyük bir bela vs. düşündüğünü ama yapmadığını da vs. söylüyorlardı.

Eski seri yine de komple bana kalırsa çok iyi, tam bir üçleme.

Yeni üçlemede de birinci filmi kenara koy, Jar Jar'a rağmen kenara koy işte o kadar. 2 ve 3 tamamen çöp benim gözümde. Hadi dönemine göre üstün saber dövüşü, efektler vs. kurtarmıştı da üçüncüyü yine de çöp...

Star Wars zaten benim gözümde ilk üçleme + Epi 1 yarım yıldız falan o kadar

Bu yüzden Abrams'a çok güveniyorum. İlk üçlemenin fanıyım, tamamen ona benzeterek yapacağım diyor. Star Wars'ın köklerine saygı duyacağım diyor. Ne kadar kötü olabilir ki?

Star Trek'ler zaten iyi filmlerdi. Onlar gibi yaparak üstüne bir kaç tık çıksa her şekilde ikinci üçlemeden fersah fersah iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Starwars zaten dandikti diyorsunuz. Boktandı yani. Starwarsu bu haliyle sevenleri de bu durumda ne oluyor...

Star Wars'ı herkes seviyor. Mevzu o değil. Lucas'ın elinden jar jar çıktı, ewok çıktı. Hele adamın yaptığı son iki filmdeki başrol karakterine bak. Yukarıda verilmiş zaten:

http://www.youtube.com/watch?v=hi5jjXTPtyY

Disney istese bile, çabalasa bile bundan daha kötü bir diyalog yazdırabilir mi?(aklınızda olsun anakin kuma hakaret etmeyi bitirdikten hemen sonra "sen kum gibi değilsin padme" diyor...) Daha kötü bir aktöre başrol verebilir mi? Disney oyuncak satmak için karakter ekleyecekse lucas alasını yaptı. Çocuk oyunu çıkartacaklarsa lucas'ın elinden çıkmış star wars dans oyunu, gunganlarla bitki dikme oyunu var. En azından sürekli filmi çıkacak şekilde sisteme geçtiklerinde star trek gibi bir filmi iyi olur diğeri kötü olur, reboot iyi olur falan akar bir şekilde. Hele koca filmi küçücük bir mavi odada çekmeyi bıraksalar da koşabilen karakterler görsek anında yeni üçlemeden iyi filmler görmeye başlarız.

[video]http://youtu.be/4nJS-LPcFfw?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Net olan bişey varsa o da bilimkurgu fantastik film yönetmenleri belli bir yaşı geçtin mi bu tarz filmler çekmeyi bırakmalı.

Torun sevgisine yenik düşüp koca ipleri rated E yapmaya başlıyorlar.

G. Lucas - sw
P.jackson - hobbit
Spielberg - random 2000 sonrası filmi
Sosyal ağlarda paylaş

Abrahamsın star tregine baktın mı ? Bol koşturmalı, bol aksiyonlu , yer yer güldüren hop oturtan hop kaldırdan bir seriye bagladı.

Sw de onun gibi olacaktır.

Film terseniz büyük ihtimalle ilk filmde güllik güllistanlık bir giriş. böyle yaşlanmış bir luke milleti egitiyor. Leia cumhuriyeti yönetiyor. çökük bir imparatorluk görebiliriz. sonra bir anda aksiyon alır gider başını.

Esasında abrahams hiç böyle sıfırdan bir şey yaratmak yerine Thrawn üçlemesini çekecem deseydi gişe rekorlarını garantilerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...