Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
carrie fisher george lucas yönetiyor olsa kesinlikle oynamazdı, araları baya kötü. şu disney mevzusundan sonra da oynamıyor olma ihtimali çok yüksek. çok göz önünde olmasa da cast'ten star wars'a en bağlı kişilerden bence.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
knox said:

jason statham as a jedi(tu)

Bu adam jedi olursa izlemem. Dungeon Siege'e ne kadar yakıştıysa buraya da anca o kadar gider. Statham aksiyonda oynasın, araba sürsün, ateş etsin.. Jedi ne ya..

Ha Sean Connery epic win direk..
Mesaj tarihi:
dungeon siegein yonetmeni uwe boll yalniz. elindeki her malzemeyi kotu gosterecek bir yetenege sahip adam.

abrams guzel sekile sokar onu o rol icin np.
Mesaj tarihi:
Harrsion Ford da oynayacağına göre o yaşlara denk gelen NJO (New Jedi Order) döneminde Jason Statham'ın oynayabileceği Jedi rolleri vardı diye hatırlıyorum yahu. Gider aslında çok barzo yansıtmazsa.
Mesaj tarihi:
Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar...

Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Harrsion Ford da oynayacağına göre o yaşlara denk gelen NJO (New Jedi Order) döneminde Jason Statham'ın oynayabileceği Jedi rolleri vardı diye hatırlıyorum yahu. Gider aslında çok barzo yansıtmazsa.

sen dua et NJO diye bir şey kalmış olsun bu yapackları filmden sonra. birde NJO da genç kalır karakterler aktörlere göre. şuan da çıkan seriler ile tam uyuyor yaşları ama
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada filmlerin düzeni belli oldu official olarak;

her 3-4 senede bir episode gelecek 7-8-9'dan, aralarda her sene yaz mevsiminde 1 standalone film çıkacak. buda nerden baksan 10 tane standalone film eder minimum.
  • Yeni Oluştur...