Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 vanille bostancıu günaydında ocakbasına girmiş ciğeri 10 numara diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ziarenko'ya noldu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 magic evlenmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 merak ettiklerim var Loli-pop asi fenerli metboy bLackcha0s yörüngeye gitti geri geldimi noldu bilmiyorum ReDDoG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bi WwW klanı vardı, topunun allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lord_gorthaur said: magic evlenmiş galiba Bende evlendim. Evlenince ne oluyor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 gızlardan dory erkeklerden.. erkeğin nesini merak edeyim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 fenn said: lord_gorthaur said: magic evlenmiş galiba Bende evlendim. Evlenince ne oluyor !!! dop oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lord_gorthaur said: magic evlenmiş galiba magic evlendi calısıyo gecen gun osmanbeyde gordum gfelan hala kocaman b adam devasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bi ecevit vardı nooldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 allah rahmet eylesin kaybettik bugün de arabasını satıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 snn de secretdemon vardı. nooldu bile var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Murtaza vardı ko bölümü çöplük olmadan önce 2005 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konudan biraz bağımsızda her mesajın sonuna 'alıntıdır' yazan biri vardı Z ile başlıyordu heralde nicki neydi tam olarak onun nick? Nedense merak ettim biran sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 boku bokuna giden horacegoesskiing vardı, kendi emoticon u bile vardı. en çok merak ettiğim odur. politika/din ayağına patinin en büyük kaybıdır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 politika yaagına gitmedi ki tartısmada sinirlerini tutmadı ana bacı kufretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 valla ben kendisinden memnuniyetle haber verirdim de malesef kendisiyle boşandık 4 yıl önce edit: pardon 6 yıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 BonePART said: politika yaagına gitmedi ki tartısmada sinirlerini tutmadı ana bacı kufretti yanlış hatırlıyorsam düzeltin, olan şuydu, din/politikanın ilk defa serbest bırakıldığı dönemdi, bayagı bir din bashign oluyordu, hroaceta tartışmalara aktılırdı. sonra bir haberin konusu açışmıştı bu konyula alakalı. o konduaki bir takım yorumlara sinirlenip sövdügü, banlarsanzıda banalyın cokta tın temalı bir konu açmıştı diye hatırlıyorum. ama o konu dışında patiye su güne kadar gelmis e iyi bölüm yöneticilerinden biriydi (görsel sanatların o gittiginden beri eskisi kadar iyi oldugunu düşünmüyorum şahsen) görüşlerini zerre sevmezdimde banlanmasını hep gereksiz bulmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 banlanmadı ki. o paticike ban koydu. aslında paticiki banlayan ilk üye diye bilinir de ilki horace değil unity100'dür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 eskiden abuk subuk banlanmalar çok vardı. karakedi nin beni sarhoşum diye çok acı banlaması vardır mesela. konudışıyla alakasız konu açtım diye ban yemiştim. 0 küfür 0 laf sokma. kafam güzel temalı bir mesajdı. kimseyi irrite edicek tek bi laf yoktu. hatta hem ban yedim hem de tüm mesajlarımı silmişti. şimdi banlananlara bakın eski mesajları görülür. benimkiler görülmüyor. nasıl sinirlendiyse. hatta mail atmıştım da epey de aşağılamıştı yüzsüz yüzsüz. sonra gitti zaten neyse. bisikletçi bir arkadaş vardı geçenlerde bir mesajı vardı sonra noldu bilmiyorum. unuttum nickimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bisiklet lafı geçtiyse halfmumi olması yüksek ihtimal. o noldu hakkat? bi de horas iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: Ben vanille i merak ediyorum Böyle 1.50 boy, minik tatlı, alnına uçak indirirsin kocaman bi kız işte. Bizim okulda tarih okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tipini falan biliyorum zaten de napıyor ne ediyor diye merak etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 PastorOfMuppets said: copry said: Ben vanille i merak ediyorum Böyle 1.50 boy, minik tatlı, alnına uçak indirirsin kocaman bi kız işte. Bizim okulda tarih okuyor. ahah istanbul üniden hipster çıkmaz aslında, güzel mainstream olmayan damar yakalamışsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar