dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hired_gun evlendi, o da göt göbek yaptı. evli de olsa istanbul'a gidince sıkı sıkı sarılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bi ilhan irem vardi ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben vanille i merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Lantar vardı sanane zamanı. çok adam keserdi çok takılırdık berber. hatta makroman'ı yazan adam kendisi. sonrasında da çok görüştük ama bi koptuk kaldı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hacıyatmaz vardı. istanbuldaki pc'min parçalarının bir kısmı ondandır. aynı zamanda ilk yüzyüze görüştüğüm patilerdendir. iyi çocktu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bone said: tenshi diye bir kız vardı, bir irc grubunda konuştuğumuz, sonra birkaç kere buluştuğumuz felan. Postun amacı belli, neredesin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 nerede olmamı istiyorsan ben oradayım. sen neredesin asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fistan said: cok deli nostalji olacak ama böyle sanane'den ultimadan falan beraber muhabbet ettigim oynadigim adamlar vardi sonra biseyler oldu koptuk gittik ya da böyle cok gorupte belki aramizda bulunanlar vardir 10 seneler oldu mesela uo da bi adam vardi her gun gorurdum bizim cafede calisan bi eleman vardi bi muhabbet sirasinda cocugun horus darksoul oldugunu ogrendim mehanix vardı uo da brubaker vardı cs de mutation team moan vardı rui satricorn vardı uo da falan aklıma geldikce yazicam coluk cocuga karismistir heralde cogu zerocool vardı horus darksoul karakteri abime aitti fakat kendisi hiç bir zaman cafede çalışmadı :) bahsettiğin cafenin adı nedir acaba ve kaç yıl önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kungen baba oldu mu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 merak edipte ulaşamadığım kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 eskilerden bi akila vardı kasırgadan sonra adamdan haber alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 -Deno- said: kungen baba oldu mu merak ediyorum kungen derken nihilum kungense bi cacık olmadı twitchde diablo 3 oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Burdan tek tanıdığım DynamicK var, sylveria zmaanı. fling fringstone mu neydi kızıl sakallı unuttum nickini. ilk girdiğimde servera ona sormuştum napıcağımı ne ediceğimi 1 saat anlatmıştı sağolsun nasıl mining kasacağımı vs. sayesinde 7 senemi yedi oyun. çok teşekkürler dyna fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 "eraser royal" kimse cıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Pediculus abi. adam süper geyik çeviriyordu. muhteşem bi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ahanda şu adam http://forum.paticik.com/profile.php?62,242636 çok süper bi adamdı lan! pati'nin kaybıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 karpuz var, snn uo'dan burada da olan hatta beni buraya başlatan. ortadan kayboldu ibiş. xarius var, fallen crows'tan, adamla sabancıda falan da denk gelip görüşmüştük sonra kayboldu. FC'den birkaç diğer elemanla zaten iletişim sürüyor. vasmussen var, moonglow valisi, büyük adamdı. CS'den AoI klanımın elemanları var, özellikle Savage, Acosta ve Hawk. Bir de bizden olmasa da Xelance Sitro (Stranger) var UO'dan yine. Hmmz başka da var tabii de, ilk şöyle bi düşününce akla gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ben de eski sayılırım bakmayın yeni üye olduğum halde hatırlıyorum. Emaleth vardı, karakedi vardı. hatta bir zamanlar forumda avatar koyabiliyordu herkes. kar yağan tema vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sanane döneminde tokmak vardı, jk 2'den. o buralarda diye biliyorum gerçi. r2 falan vardı. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 aykan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 GladricSpirit said: horus darksoul karakteri abime aitti fakat kendisi hiç bir zaman cafede çalışmadı :) bahsettiğin cafenin adı nedir acaba ve kaç yıl önce? semih mi abin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 copry said: Ben vanille i merak ediyorum yok oldu o. İstanbul'a gelmişti en son, 1-2 konuşmuştuk, sıkıntıları vardı. Belki kötü yola düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sen düşersin de o düşmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben düşmem, düşürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 AAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar