Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

şu retarder'in kısa yolunu başka tuşa falan alayım ya tersimde kalıyor ona basana kadar zaten giriyorum öndekine (bayaa bi trafik modu falan yükledim, kazalar vs. oluyor zaman zaman çat diye durmak zorunda kalıosun sadfs)

yeminle direksiyon aldıracak bu oyun bana.

ctrl-shift iyi oluyor retarder için; arttırma ctrl, azaltma shift olarak kullanıyorum ben.
viteslerde de azaltma Q ve artırma R. radyoya başka bi tuş ataman lazım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Multide trafiği kapattıkları için pek keyfi olmuyor, ama server dolu sürekli birileri karşılşaıyorsunuz.

Dün feribot önüde bir trafik oldu akla zarar. Çıkmak zorunda kladım :).

Yeni başlayan için multi modda oynamak keyiflide, single oynarken garajlarınız ve sürücüleriniz multide ilerleme kaydedemiyor bu kötü olmuş, yorulma dvere dışı anladığım kadarıyla oyunda, trafik kapalı bu kötü, şehir içinde ekranda kimse olmasa bile FPS düşüşleri oluyor bu kötü.

Ama Serverin dolu olması eğlenceli kılıyor. Adminlerde çalışıyor kasıtlı vuran, ters yöne giren hemen kickleniyor. Trafiği açıp, singke playerdeki garaj ve kendi kiraladağınız adamların ilerlemesi devam ettirilebilseyid güzel olurdu.

Yada oyuna ortak şirket kurma gibi birşey eklesinler ki multinin tam anlamı olsun.

Bu oyunun 3. versiyonu çıkarsa oyunu yapanların kendileri daha büyük harita ve multi mod eklerlerse çok efsane bir oyun olur bütün truck simcileri çekerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni patch ile baya ilginç olmuş sürüş. Daha gerçekçi, kabin olması gerektiği gibi (belki biraz fazla) yatıyor artık şasiden bağımsız. Ama gece ön tarafı gösteren aynada bug olmuş. Işık yokmuş gibi davranıyor. Bir de ai baya iyi olmuş ya. Multide olmaması kötü ama trafik de olsa istanbula döner dover'lar. Şehir içi çekilmez olur.
Sosyal ağlarda paylaş

SCelen said:

Alıcam alıcam vazgeçiyorum son anda. Şu G27'yi bi yerde deneme imkanımız yokmudur yahu. Bir deneyebilsem kararımı vericem de. 1000lira civarında alet, az da değil hani. Değer mi değmez mi muamma :(

Logitech Driveforce GT kullanıyorum ben. Ama ya g27 alacağım ya da oculus rift dk2. Bir ara vatan'da kurmuşlar ets2 ve g27'yi, ayaküstü 4 komple pc sattılar adamlar bu setupla. G27 ile muhteşem oynanıyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

SCelen said:

Alıcam alıcam vazgeçiyorum son anda. Şu G27'yi bi yerde deneme imkanımız yokmudur yahu. Bir deneyebilsem kararımı vericem de. 1000lira civarında alet, az da değil hani. Değer mi değmez mi muamma :(

Logitech Driveforce GT kullanıyorum ben. Ama ya g27 alacağım ya da oculus rift dk2. Bir ara vatan'da kurmuşlar ets2 ve g27'yi, ayaküstü 4 komple pc sattılar adamlar bu setupla. G27 ile muhteşem oynanıyor oyun.

cevahir teknosa da var g27 bende de aliim almiim diye düşünüyordum denedim ve net söylüyorum EFSANE sadfs

GT de var logitech aşırı tırt geliyor şu g27'den sonra. adamlar ciddi yapmışlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...