vaperon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Al direksiyonu pişman olmazsın. Logitech G27 olmasa da Logitech GT al. Vites hariç yeterli tuş kombinasyonuna sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 vitessiz hicbi anlami yok abi. ben klavyeden bile manuel vites oynuyorum. direksiyon vites debriyaj gaz fren kombinasyonuyla dadindan yinmez yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 işlevsel debriyaj pedalı olan direksiyon seti var mı? uyumlu mu oyunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Logitech G27 alacaksınız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 scorch said: şu retarder'in kısa yolunu başka tuşa falan alayım ya tersimde kalıyor ona basana kadar zaten giriyorum öndekine (bayaa bi trafik modu falan yükledim, kazalar vs. oluyor zaman zaman çat diye durmak zorunda kalıosun sadfs) yeminle direksiyon aldıracak bu oyun bana. ctrl-shift iyi oluyor retarder için; arttırma ctrl, azaltma shift olarak kullanıyorum ben. viteslerde de azaltma Q ve artırma R. radyoya başka bi tuş ataman lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 G27 1000 lira lan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bende thrustmaster f430 var, debriyaj ve gearbox yok ama fiyat performans da en iyi wheel bu 300tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 gamepad ile oynuyorum ben iyi asdf bu mdoları nereden indiriyoruz. Çok sığ kendi trafiği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 multiplayerda fazla yük olmasın diye trafik koymamışlar hiç. bütün yollar bomboş ya yol arkadaşı olmadan çekilmez gibi dfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Multide trafiği kapattıkları için pek keyfi olmuyor, ama server dolu sürekli birileri karşılşaıyorsunuz. Dün feribot önüde bir trafik oldu akla zarar. Çıkmak zorunda kladım :). Yeni başlayan için multi modda oynamak keyiflide, single oynarken garajlarınız ve sürücüleriniz multide ilerleme kaydedemiyor bu kötü olmuş, yorulma dvere dışı anladığım kadarıyla oyunda, trafik kapalı bu kötü, şehir içinde ekranda kimse olmasa bile FPS düşüşleri oluyor bu kötü. Ama Serverin dolu olması eğlenceli kılıyor. Adminlerde çalışıyor kasıtlı vuran, ters yöne giren hemen kickleniyor. Trafiği açıp, singke playerdeki garaj ve kendi kiraladağınız adamların ilerlemesi devam ettirilebilseyid güzel olurdu. Yada oyuna ortak şirket kurma gibi birşey eklesinler ki multinin tam anlamı olsun. Bu oyunun 3. versiyonu çıkarsa oyunu yapanların kendileri daha büyük harita ve multi mod eklerlerse çok efsane bir oyun olur bütün truck simcileri çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yeni patch ile baya ilginç olmuş sürüş. Daha gerçekçi, kabin olması gerektiği gibi (belki biraz fazla) yatıyor artık şasiden bağımsız. Ama gece ön tarafı gösteren aynada bug olmuş. Işık yokmuş gibi davranıyor. Bir de ai baya iyi olmuş ya. Multide olmaması kötü ama trafik de olsa istanbula döner dover'lar. Şehir içi çekilmez olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 mod tavsiyeniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Traffic ekledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Alıcam alıcam vazgeçiyorum son anda. Şu G27'yi bi yerde deneme imkanımız yokmudur yahu. Bir deneyebilsem kararımı vericem de. 1000lira civarında alet, az da değil hani. Değer mi değmez mi muamma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 otobüs ve yolcu taşımacılığı ekleseler tr'de en az 1 milyon satar. otobüs modu kesmiyor beni. şirket kurmaca falan olsa negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 SCelen said: Alıcam alıcam vazgeçiyorum son anda. Şu G27'yi bi yerde deneme imkanımız yokmudur yahu. Bir deneyebilsem kararımı vericem de. 1000lira civarında alet, az da değil hani. Değer mi değmez mi muamma :( Logitech Driveforce GT kullanıyorum ben. Ama ya g27 alacağım ya da oculus rift dk2. Bir ara vatan'da kurmuşlar ets2 ve g27'yi, ayaküstü 4 komple pc sattılar adamlar bu setupla. G27 ile muhteşem oynanıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 totemic said: otobüs ve yolcu taşımacılığı ekleseler tr'de en az 1 milyon satar. otobüs modu kesmiyor beni. şirket kurmaca falan olsa negzel.. cidden ne truckmış ya. SCS görmüyor mu Otobüs simi açığını? Yap abi bi otobüs şeysi. Sırf türkiyede 1m satar dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 vaperon said: SCelen said: Alıcam alıcam vazgeçiyorum son anda. Şu G27'yi bi yerde deneme imkanımız yokmudur yahu. Bir deneyebilsem kararımı vericem de. 1000lira civarında alet, az da değil hani. Değer mi değmez mi muamma :( Logitech Driveforce GT kullanıyorum ben. Ama ya g27 alacağım ya da oculus rift dk2. Bir ara vatan'da kurmuşlar ets2 ve g27'yi, ayaküstü 4 komple pc sattılar adamlar bu setupla. G27 ile muhteşem oynanıyor oyun. cevahir teknosa da var g27 bende de aliim almiim diye düşünüyordum denedim ve net söylüyorum EFSANE sadfs GT de var logitech aşırı tırt geliyor şu g27'den sonra. adamlar ciddi yapmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Arkada Cengiz Kurtoğlu, yollar bitmiyor be. Günde 3-4 saat oynuyorum oyunu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Chat nasıl oluyor multide, birde nicknameim nasıl değişiyor ? Mail adresim nickim olarak görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Chat için Y tuşuna basıyorsun da nicki bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 şunu almadım diye çok pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ulan cebinize para koyup şurdan şuraya malları götürün tırla desem götürmezsiniz ay kıro diye ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 NolaxThensbane said: şunu almadım diye çok pişmanım Hakkaten bende almadım summer sale'de millet çatır çatır oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bizim fabrikadan halkalı gümrüğe gidecek malzemeler var. Pazartesi mal çıkışı yapılacak, var mı gönüllü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar