hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu akito da uçar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 NolaxThensbane said: valla 2gün sonra istifa ediyorum 1ay boş olucam gaet cıvkını cıkarırırm eger sararsa..birde pc kaldırırsa tabi :D niye böyle bir taktik hata yapıyorsun ki? iyi bir kasa toplayana kadar devam et sonra bas istifayı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 tsk beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 goldbären said: Kanuni said: goldbären said: Kanuni said: F710 aldim oyun icin. Baska oyunlar icinde .. Huzur buldum oyun sayesinde :) . asdasdasd f710 buglı abi, bildiğin buglı kol. KOL BOZUK. 20-30dakikada bi kontrolör dongle ile bağlantıyı kaybediyor, ama tam değil böyle yön tuşları çalışırken diğer butonlar çalışmıyor 2 saniye falan. sonra resetlenince kendine geliyor. fifada falan top kaptırıp nfsde yarış kaybedince göreceksin. bende de var lanet olsun Lahn deme be. Olmassa razerin var kablolu double fiyat onunla degistiririm. Belki seninki buglidir. abi logi forumlarında bile ağlamışlar sallayan olmamış. her şeyi denemiştim zamanında da. hepsinde olmayabilir, oynayınca kendini hissettirir zaten. hani kaldırıp durava fırlatmazsın da kendini hissettirir bazen. iptal edip razer onza aldim. hem pil derdide olmaz kablolu mis. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 olm siz ciddi misiniz lan? merak edip indirmeye başladım da farming simülatör için razerlar mazerlar alınıyor falan neler oluyor lan burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 o değil de kanuni ikimizi de banlatacak, bi basamak daha çıksak piramide ban ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi sen ne diyorsun iki gündür pattiz ekip-biçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 herkes trene atladi cufcufluyor, yok razer almani gerektiren bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yok nan bunun icin almadim genel olarak aldim. deadlight mark of ninja falan oynamaya calistim olmadi buda ustune geldi alayim birde oyle deniyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oyun baya competitive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 similator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mamilatör var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 aquila said: similator degistiremedim fark ettigimde cok gecti. bok var gordun ne guzel gidiyordu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahsdfas onza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KvEzqp9NhkA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 goldbären said: Kanuni said: F710 aldim oyun icin. Baska oyunlar icinde .. Huzur buldum oyun sayesinde :) . asdasdasd f710 buglı abi, bildiğin buglı kol. KOL BOZUK. 20-30dakikada bi kontrolör dongle ile bağlantıyı kaybediyor, ama tam değil böyle yön tuşları çalışırken diğer butonlar çalışmıyor 2 saniye falan. sonra resetlenince kendine geliyor. fifada falan top kaptırıp nfsde yarış kaybedince göreceksin. bende de var lanet olsun ben aldım benimki sağlam çıktı o.O aylardır kullanıyorum hiç dediğin gibi bişi yaşamadım. yaşayan gördüm ama var bi sıkıntı evet sdfsdg şans işi heralde f710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 senko said: silent hunter ve fsx in üstüne sim oyunu gelmedi daha Abi elmayla armutu kıyaslıyosun , hatta elmayla lahmacunu kıyaslıyosun. WW2 deniz altı simi neree, çiftçilik simi nere.. ayrıca Il2 de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 zevk ve renk muhabbeti anliyorum da, kalin kafamdan gecmiyor insanlar niye ciftcilik yapmak ister pc basinda. hani mmo falan olsa anliycam, para kasiyor falan diye.. ciftcilik yapmak istiyosaniz tarlaya gidin en azindan para kazanirsiniz ayrica ciftciligi ogrenirsiniz ilginiz varsa.. bir anlam veremedim yani insan niye pc basinda oturup hasat yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu firmanın oyunlarını ciddi ciddi oynayan var yani? Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Parali askerlik gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bingildak said: zevk ve renk muhabbeti anliyorum da, kalin kafamdan gecmiyor insanlar niye ciftcilik yapmak ister pc basinda. hani mmo falan olsa anliycam, para kasiyor falan diye.. ciftcilik yapmak istiyosaniz tarlaya gidin en azindan para kazanirsiniz ayrica ciftciligi ogrenirsiniz ilginiz varsa.. bir anlam veremedim yani insan niye pc basinda oturup hasat yapar.. lcd kafası oyunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Oyun len hepsi sonucta fizik problemi degil. Oynayan oynuyor egleniyor bayiyor hep ayni iste, neyin ne kafasiymis bu boyle. Bunu misal baktim oynadim acik kapadim, vardir cilginca egleneni ne biliyim. Fps cokmu iyi yani 30 senedir elinde tufenk vur allah vur hep ayni :) Bu egitici hem isin dusebilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fps'ye işinin düşmesi daha yüksek ihtimal. sayesinde bir tüfek nasıl tamir edilir onu bile biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 versem emaneti söküp takamazsın Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 emanetten ne kastettiğine bağlı bıçaksa sökemem tabanca tüfek top tank ise sökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar