Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baştan sona World of Warcraft hikayesi!


xibalba

Öne çıkan mesajlar

  • 4 ay sonra ...
bloodjackal said:

Çok iyi olmuş ama pandaria nın ne kadar dandik bi exp olması 20 sn lik bi açıklamayla geçiştirmesinden belli. Yeni exp'da Sergerası istiyoruz!
Ama şu gerçekki en iyi exp TBC.


Expansion'ın yeni çıkmış olması ve hikâyenin daha sonraki aylarda eklenen yamalarla ilerlemesiyle bir alakası yoktur eminim ki... :) Kesin dandik olduğundan olmalı!

PS: TBC bence lore açısından WoW'un en kötü expansion'ı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan TBC gibi exp çıkarsalar wow oynayan 1 milyon insan kalmaz, yıllardır konuşulan o wow killer gelmiş olur.

5 man HC yapmak için bile dünya kadar rep kasmanın gerektiği, raide girmek için casual bir insanın 1 ay boyunca yemeyip içmeyip birşeylerin peşinden koşması gerektiği. Bir kere ipin ucunu kaçıran birinin, diğer insanlardan 2 tier geriden raid yapmak zorunda kaldığı anlamsız bir ek görev paketiydi.

O zamanlar ilk exp olmanın verdiği gazla yaptık ettik, ama çekilecek dert değildi.

Oyunda ilk düzenli raidini WotLK'ta yapanlar için en güzel exp WotLK, cata'da yapanlar için catadır. Aynı mantıkla oyuncu kitlesinin büyük bölümü TBC hayranıdır. Benim için en güzel MMO'nun ultime olması gibi birşey bu. Yoksa TBC bugün piyasaya çıksa 1 ayda oynayan adam kalmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

freemoon a koca bir +1

hele bide VANILLA EN IYIYDI diyenler var.....

oyun daha yeni cıkmıstı onun verdiği motivasyonla tonla keyif aldık. ama bunun farkına varamayıp bana hala "vanilla daha güzeldi , oyun daha öteydi, combatlar daha zordu" diyenler çıkıyor arada , camdan aşagı atlayasım geliyo.

o contentleri özel yapan şeyin oyunun yeni çıkmış olması ve yaşanan anıların oldugunun farkına varamıyor insanlar ve wotlk sux cata sux mop sux demeye başlıyolar o beni benden alıyor ^^

halbuki hamallıktan başka bişey değildi o contentte yapılanlar , attunement vs... ha zamaninda ÇILGINLAR gibi eğlendikmi ? kesinlikle.



combat mekanikleri dps cyclelar glyphler talentlar o kadar gelişti ama bazi tipler çıkıp vanilla daha komplikeydi! daha zordu ! daha gelişmişti ! diyebiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...