xibalba Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Dünyanın en popüler MMORPG'si World of Warcraft'ın ilk oyunundan bugüne tüm tarihi TRT Okul'da yayınlanan TekJeton tarafından ele alınmış. Pek de güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Gayet güzel olmuş bence arada leroy ve more dots falan da anlayana artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 mor dots mor dots kullanmışlar telif hakkı için dava açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 trt okul eskişehir'de hazırlanıyor. trt'nin en iyi kanallarından birisi. mini elbiseyle canlı yayında tango yapan kadını başka trt kanallarında bulmak imkansız. bunlar göz önünde değil diye ellemiyorlar sanırım. baya iyi bir kanal bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya şu MoP cinematiğinde ve burada da en sonda duyulan müziğin adı ne bulun ne olur bana onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bunu izlemem hiç iyi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 more dots ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saeros said: bunu izlemem hiç iyi olmadı oyunu bırakmstın ve dönucek eski anılari mi gördun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 applev0dka said: Saeros said: bunu izlemem hiç iyi olmadı oyunu bırakmstın ve dönucek eski anılari mi gördun ? Hangimizin başına gelmedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Beğendim bayağı. Tahmin ettiğimden güzel hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 applev0dka said: Saeros said: bunu izlemem hiç iyi olmadı oyunu bırakmstın ve dönucek eski anılari mi gördun ? hayır izlerken bacağım koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 benm de kardesim sandalyeden dustu,hastaneye göruruyoruz, acil Arh+ kan gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hiç başlamadım şu oyuna ama video güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Aket-Atum said: ya şu MoP cinematiğinde ve burada da en sonda duyulan müziğin adı ne bulun ne olur bana onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 arada çok yanlış bilgi var illidanın outlandsde 10k sene hapsolması gibi dfsgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ona da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Lore-fag'lik yapıp "Şurası yanlış aslında, burası doğru değil" demeyecek olursam beklediğimden güzel bir derleme olmuş aslında. Da keşke Vanilla'dan bahsederken Cata-öncesi görüntüler falan kullansalarmış. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Çok iyi olmuş ama pandaria nın ne kadar dandik bi exp olması 20 sn lik bi açıklamayla geçiştirmesinden belli. Yeni exp'da Sergerası istiyoruz! Ama şu gerçekki en iyi exp TBC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bloodjackal said: Çok iyi olmuş ama pandaria nın ne kadar dandik bi exp olması 20 sn lik bi açıklamayla geçiştirmesinden belli. Yeni exp'da Sergerası istiyoruz! Ama şu gerçekki en iyi exp TBC. Expansion'ın yeni çıkmış olması ve hikâyenin daha sonraki aylarda eklenen yamalarla ilerlemesiyle bir alakası yoktur eminim ki... :) Kesin dandik olduğundan olmalı! PS: TBC bence lore açısından WoW'un en kötü expansion'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Şuan TBC gibi exp çıkarsalar wow oynayan 1 milyon insan kalmaz, yıllardır konuşulan o wow killer gelmiş olur. 5 man HC yapmak için bile dünya kadar rep kasmanın gerektiği, raide girmek için casual bir insanın 1 ay boyunca yemeyip içmeyip birşeylerin peşinden koşması gerektiği. Bir kere ipin ucunu kaçıran birinin, diğer insanlardan 2 tier geriden raid yapmak zorunda kaldığı anlamsız bir ek görev paketiydi. O zamanlar ilk exp olmanın verdiği gazla yaptık ettik, ama çekilecek dert değildi. Oyunda ilk düzenli raidini WotLK'ta yapanlar için en güzel exp WotLK, cata'da yapanlar için catadır. Aynı mantıkla oyuncu kitlesinin büyük bölümü TBC hayranıdır. Benim için en güzel MMO'nun ultime olması gibi birşey bu. Yoksa TBC bugün piyasaya çıksa 1 ayda oynayan adam kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 freemoon a koca bir +1 hele bide VANILLA EN IYIYDI diyenler var..... oyun daha yeni cıkmıstı onun verdiği motivasyonla tonla keyif aldık. ama bunun farkına varamayıp bana hala "vanilla daha güzeldi , oyun daha öteydi, combatlar daha zordu" diyenler çıkıyor arada , camdan aşagı atlayasım geliyo. o contentleri özel yapan şeyin oyunun yeni çıkmış olması ve yaşanan anıların oldugunun farkına varamıyor insanlar ve wotlk sux cata sux mop sux demeye başlıyolar o beni benden alıyor ^^ halbuki hamallıktan başka bişey değildi o contentte yapılanlar , attunement vs... ha zamaninda ÇILGINLAR gibi eğlendikmi ? kesinlikle. combat mekanikleri dps cyclelar glyphler talentlar o kadar gelişti ama bazi tipler çıkıp vanilla daha komplikeydi! daha zordu ! daha gelişmişti ! diyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 wot atacaktım sonra "bu bossa flask harcamaya değimez" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Yinede başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 TBC cok iyiydi... hala özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 En iyisi Ultima Online idi ben de deli gibi özlüyorum. Ama şuan "hadi oynayalım" desen oynar mıyım? yüzüne bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar