Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 (düzenlendi) W3 ben bile bitirdim bence o kadar uzun değildi. Oyunu uzun yapan milyor tane side questti. Main story bitirdim ama haritada gitmedigim bir suru yer vardi bitirmedigim questler vardi hala. Ayni şey ac serisi için de geçerli. Ayni şeyleri yaparak 400 saat harcamanın mantığı yok. Main side totalde 70 80 saat sürsün efsane olsun. Eylül 30, 2020 Red tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 6 gun calismak zorunlu olmus cdpr'da oyun cikana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 W3 ün side quest lerine zaman kaybı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Side quest değildir. Soru işaretlerine demiştir. Aynı şey W3'den sonra DoubleAssInCreed oyunlarında da var ya hani, Bi sürü soru işareti ama geneli anlamsız. Ben öyle anladım. Yoksa dememiştir yan görevlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Ben de defalarca yarıda bıraktım bir türlü zaman bulamadım bitirmeye ama misal main quest bitince side questler için oynamaya devam edilebiliyo muydu? Ben oynarken eş zamanlı götürüyodum bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Kaer Morhen'e girerken hes kodu soracakmis artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 simdi reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 todd kulak arkası saçı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Yilan gozlu todd sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 kutusundan çıkan map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 46 dakika önce, Darksun dedi ki: FUKYESSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 (düzenlendi) auglu bedenim hazır Ekim 5, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 gone gold ne demek lan ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 (düzenlendi) development bitmiş, master disci basmışlar Ekim 5, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 haa. oo yes o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 23 dakika önce, Xenocide dedi ki: gone gold ne demek lan ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 1 saat önce, Xenocide dedi ki: gone gold ne demek lan ben anlamadım https://www.google.com/search?q=gone+gold+meaning+gaming&oq=gone+gold+meaning+gaming&aqs=chrome..69i57.8030j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 "gone gold ne demek lan ben anlamadım " = 30 karakter "gone gold meaning gaming" = 21 karakter aramaya inanmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 (düzenlendi) Yani, o mesaji yazarken ayni anda canlı yayına iş yetiştiriyodum da asil sorulmasi gereken soru, sen iş yaparken niye paticiğe giriyorsun? Olmalı Yok canli yayina degilmis. Yarinin işini yapiyomusum. Ekim 5, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 yarının işini ertesi gün yapardın ya =l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 no man's sky gold masterı gibi olmasın da asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar