Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) İbare var aslında, scanlerken hepsi sarı parlasa da almak için üzerine gelince yeni bulduklarında shard ismi sarı, ikinciye bulduklarında gri oluyor. Ama çoğunluk da benim gibi ne olduğuna bakmadan F spamleyip hepsini aldığı için dikkatten kaçıyordur Ocak 6, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 bir de loot targeting için en son çıkan ultra accurate sistemi kullandıkları için kül tablası alacakken shard alıyodum adına bakamadan. side questlerin neredeyse hepsi çok güzeldi hakikaten, bi de zaten şu oyunun hikayesine laf etmek ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Bu arada ben erkek karakter açtım romance yapabildiğim herkese yürüdüm (!) Spoiler KERRY DAHİL SLDFKJ Ayrıca herkese yürümemin amacı aceba viçırdaki gibi trip yiyecekmiyim sonunda ne olacak falandı ama romance olayının hikayeye etkisi 0a yakın. Beğenmedim bu kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Bu arada River serisinde bende acaip güzel bi bug diye tahmin ettiğim bir şey oldu, keşke feature olsaymış Spoiler Çocukları kaçıran elemanın çiftliği için BD ile adamın çocukluğu anısına giderken işte baba git hormon seviyelerini ayarla diye bilgisayara yolluyor, bilgisayara giderken bi perdeyle ayrılmış yerden geçiyoruz. Tam orada tab ile ayrılınca perdenin arkasında silüet gözüktü. Hatta silüeti scanleyebiliyodum, ismi falan çıktı. Sonra perde bi ayrıldı, arkası boş. Zaten pis gergin ortam kasmışlar, üstüne güzel gerilim öğesi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) Lootlamak eziyetti, sweet spot koymuslar itemlere orasi disinda bakarsan lootlamiyodu bile. Ben kapali alanlara girince bi Q basip bakiyodum etrafa. Tab ya da caps lock olunca useniyo insan Q ya almistim. Dipcikle vuracagim bi senaryo yasamadigim icin gereksiz bi tustu quick melee. Ocak 6, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) grafik bugları dışında 3 4 tane major bug yaşıyorum. 1. delamain questleri çalışmıyor. arabaların yakınına gidince delamain arıyor ama telefonu açamıyorum kalıyor öyle. 2. robotların düşürdüğü common itemları lootlayamıyorum. sadece renkli düşerse alabiliyorum. 3. vurduğum adamların bi kısmı ölmüyor düşmelerine rağmen. yerde bi daha vurmam gerekiyor street cred için. (hayır o silahını değiştiren mod yok silahımda) 4. bazı perkler çalışmıyor sanırım. mesela combat'ta ram recovery perk'i aldım ama ram recovery rate'im sıfır gözükyür hala stats'ta. Ocak 6, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 22 dakika önce, mokoko dedi ki: 3. vurduğum adamların bi kısmı ölmüyor düşmelerine rağmen. yerde bi daha vurmam gerekiyor street cred için. (hayır o silahını değiştiren mod yok silahımda) lan bunda devam etmek mi gerekiyodu Bende de buglı diye geçiyodum devam etsem alırmışım parayı krediyi demek ki. Şimdi mi söylenir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) cross'u yerdeki adamlara tutunca kırmızı oluyorsa ölmemiş, sürünüyor demek oluyo abi. sıkınca ölüyolar ve street cred geliyor. xp düşürünce de geliyor sanırım. Ocak 6, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Mantıklı o kısmı asında headshot vurduğunda kafası patlayıp ölüyor ama ayaktan falan vurunca ölmüyor yerde kendinden geçiyor falan. Adam yerdeyken kan göleti yoksa sıkın kafasına şerefsizin! Çalışmayan çok perk var official forumda modları vs tagleyip sordum ama ses seda yok gidişatından. Benim oyunun gidişatına çok etkisi olmasada yaşadığım büyük bug şeydi bi hastaneden polis mi asker mi ne kadın kurtarmamız gerekiyordu odanın kartını taşıyan eleman girilemez bir odaya teleport olup öldü. Saveler çok öncesinde kaldığı için dönmedim eskiye sırf tamamlamak için noclip trainerı indirip kullandım sdf. @Rewendor Aslında oyunun ilk release zamanları söylemiştik bunları da bu kadar sayfada bulmak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) 5. bi tane gig'den kazandığım ekstra ödülü almam için drop point'e yönlendirdi. ödülü aldım ama görev tamamlanmadı. hala quest açık olarak duruyor öyle. Ocak 6, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) Son birkaç gündür bir sıkıntım var, buraya da sorayım dedim. Bir 10 gün önce yeni bilgisayar aldım. Ekran kartı RTX3070. Benchmarklara göre 2k çözünürlükte ultra grafiklerde RT açık 44-58 fps arasında falan vermesi lazım. İlk birkaç gün hakikaten öyleydi. Sonra kademeli olarak FPS düştü. Önce 20-30 FPS seviyesine indi, sonra 13-18 arası takıldı. En son 6-7 falan gördü (ki combatta da değildim). Ray Tracing'i kapatsam bile 28-35 arası FPS alıyorum, belki biraz daha oynasam daha da düşecek. Ekran kartı driverlarını baştan yükledim, fayda etmedi. Isınıp throttle falan mı oluyor dedim, ekran kartı da CPU da 68 dereceyi hiç geçmemiş. İşin garibi grafik ayarlarını biraz değiştirip tekrar eski haline getirince düzeliyor, sonra zamanla tekrar bozuluyor. Başka oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. Az önce Kingdom Come Deliverance falan açtım, gayet 60+ FPS ultra grafik vardı. Google da fayda etmedi. Bu konuda bir şey duymuş olan, başına gelen, bilen eden var mı? Ocak 7, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Cyberbug! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Geçen gün Deep Rock Galactic oynarken yeni DirectX update yükletmişti, fps düşüşü başlangıcı da o döneme denk geliyor. aklıma gelen tek değişiklik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) 3060 ti aynı sorun var, desktopa döndüğüm zaman oluyor çoğunlukla RTX kapatınca yok ama (cp77 dışında yok sorun) Ocak 7, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) Aynen, ara ara desktopa dönüyorum, o da fark ediyor sanırım. Az önce yeni driver update çıkmış. Onu indiriyorum, toparlar umarım. Ocak 7, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Bence oyun ile ilgili ama bende indiriyorum şimdi fark ederse yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) Şimdi indirip tekrar girdim, az önce 7 fps olan yer 45'e fırladı. Birkaç alt-tab yapıyorum bakalım Fark eder mi bilmiyorum ama clean install çaktım driver yüklerken. Ocak 7, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 yeni driver düştü nvidia exp e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 iyi gibi jig jig de filan düşmedi gezdim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Evet bayağı toparladı, ama her şeyi ultraya çekince kalabalık şehir ortamında gündüz vakti 25 civarına düşüyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 25fps de oynamaya değiyor mu bari rtx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Yani, kalabalık gündüz şehir ortamında çok aksiyon dönmediğinden çok zorlamıyor ama bi tatsızlık var. Ayarları high'a çekerek ya da RT kapatarak toparlayabilirim de öyle olmadan çözüm bulmaya çalışıyorum. Nitekim benchmarka göre yine düşük kalıyor fps. Bir şeyler var demek ki özel bir sıkıntı yaratan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) 42 dakika önce, Rewendor dedi ki: Evet bayağı toparladı, ama her şeyi ultraya çekince kalabalık şehir ortamında gündüz vakti 25 civarına düşüyor yine. Volumetric cloud quality medium Ambient Oc. low Color precision med. bunlar kaliteye min etki fpsye max etki eden özelliklermiş böyle yapınca düşüş olmuyor. RTX ultra 1440p ile. Bir lokmada OCledim kartı Afterburnerdan. Ocak 7, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Düşüyor ama aniden evet restart atmak gerekiyor, ya da hiç alt-tab yapmazsam düşmüyor. Demin yağmura girdim düştü 20lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 yağmurda irl fps de düşer zatenm normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar