Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 gördüğüm gibi indirdim, platform oyunu, grafikler çizgi roman tadında baya eğlenceli, epey de detaylı yani. pek beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Gordugum kadariyla Saboteur'e(birkac sene once cikan degil, epey eski olan) benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bunun topiğini aççaktım, üşendim, sen benim yerime açmış olmuşsun. Shank'in yapımcıları tarafından yapılmış. animasyonlar, çizimler felan en az Shank kadar güzel. bu adamlar eski platform oyunları gibi yapmayı çok iyi beceriyor. Shank direk hack&slash oyunuydu, bu daha stealth olmuş. eski shinobi oyunu vardı atari salonlarında. çok sevdiğim bir oyundu. Shank kadar aksiyon değildi ama MotN gibi de stealth değildi. yine de bu oyunu görünce o aklıma geldi. http://i.imgur.com/aDG8n.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 stealth olayı baya güzel, hani keşke şu da olsa dediğim bişi olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konusu ne suark napıyoruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 valla işte böle bi adam, mafya vari bizim clanın mekanına saldırıyor. Sonra gidip kurtarıyoruz bizimkileri, arkasından saldırana counter attacke başlıorz. daha başındayım ehehe ( tabi bizim üstümüzde bi tür özel mürekkep var, onu falan da anlatıo ara ara. scroll topladıkça, şiir vari hikaye anlatımı falan filan gelio ). definıtli vört it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Komutan said: Gordugum kadariyla Saboteur'e(birkac sene once cikan degil, epey eski olan) benziyor. shank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WZvTIztzDL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gameplay çok güzelmiş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 silent kill başına 400 puan eğer sesli öldürürsen 250 falan ama onu dump edersen geri topluyor kaybettiklerini. eğer hiç adam öldürmezsen 5000 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Cuce said: Komutan said: Gordugum kadariyla Saboteur'e(birkac sene once cikan degil, epey eski olan) benziyor. shank? Tabii en cok kendi yaptiklari Shank'e benziyormus, ama ben onu oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 oha suark oyun beğenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Oyun iyi ya Shank'tan daha iyi görünüyor. Oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 -Deno- said: oha suark oyun beğenmiş daha şu forumda 1 tane oyun beğenmedim o da yüzyılın en kötü balon mmosumsu tps multiplayerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dota 2 mi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 oyun muhteşem, shank'i sevmiştim; ama bu çok çok daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bone said: dota 2 mi diyorsun gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Abi suark kitapların ilk ve son sayfasını birde arka kabını okuyup eleştiri yapan eleştirmenlerden zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 haters gonna hate, iftira bunlar. nese başlığı bulandırmayak, bu oyun güzel 14$ ı hayli hayli karşılıyor. Çok daha fazla bile eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 oyun çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 oyun cok guzelmis. shank i seven bunu da sever baya keyifli cizimler muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 daha bıtıremedım 10 saat oldu gameplay senaryosu bıle var yahu ehehe cogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 android yada ipad versiyonu olsa var ya off yani bastırır parayı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 gamepadle zevkli oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 photographer said: android yada ipad versiyonu olsa var ya off yani bastırır parayı alırım android versiyonu olsa ne para kırar o oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar