Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 oyun oynayan, patide takılan kız. çok fazla değişken var. http://www.itusozluk.com/image/futbolu-seven-kadin_177184.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ahahah imzaya koptum ya, hakkaten elfli cuceli forumdan nerelere gelinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Aluriel said: http://i628.photobucket.com/albums/uu2/FenrirMX/Cool%20Story%20Bro/CoolStoryBroDeadpool.jpg http://i.imgur.com/Ax7Sw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Selam Hatice. Nerede calisiyorsun. Öğle yemeklerinde muhabbetim superdir. Msn I'ni bekliyorum. Öptüm. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ya arkadaş insanların nikinin yanında pembe ya da mavi kutucuğumsu bişey olsa anlasak direk kim kız kim erkek ona göre açtığı topiklere falan daha çok ilgi göstersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 patice o kadar arıcam dedin aramadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tek tek not alıyorum, abazanlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yalnız konuyu açan eleman fena noktaya parmak basmamış. benim de mesai sırasında en çok girdiğim site haliyle paticik oluyor, fakat yanımdaki insanlara ilk bakışta yeni reklamımız sağolsun 'oyun oynuyor la bu' diye düşündürtüyor. çok insan soruyor ne sitesi bu falan diye, yakında 10-15 kişi gelir bizim şirketten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sirketini yesinler senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bana sorunca gay sitesi diyorum uzaklaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 GwindonSurion said: Ya arkadaş insanların nikinin yanında pembe ya da mavi kutucuğumsu bişey olsa anlasak direk kim kız kim erkek ona göre açtığı topiklere falan daha çok ilgi göstersek +1 tum kalbimle katılıyore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 patice sen bu abazanları boşver. seviyeli muhabbet istersen öm atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 HEMEN MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 -Deno- said: yalnız konuyu açan eleman fena noktaya parmak basmamış. benim de mesai sırasında en çok girdiğim site haliyle paticik oluyor, fakat yanımdaki insanlara ilk bakışta yeni reklamımız sağolsun 'oyun oynuyor la bu' diye düşündürtüyor. çok insan soruyor ne sitesi bu falan diye, yakında 10-15 kişi gelir bizim şirketten ahah. ondan sonra da gelsin Arda Bey vakaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lütfen konuyu dağıtmayın, teşekkürler. İyi oyunlar, GM Saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 patice msj kutun dolmuş boşaltsana cnms :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 evet ya publicte girince saçma sapan oyun reklamları insanı rezil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Biri sunu banlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 süheyla ben sana konu açma demedim mi kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 -Deno- said: yalnız konuyu açan eleman fena noktaya parmak basmamış. benim de mesai sırasında en çok girdiğim site haliyle paticik oluyor, fakat yanımdaki insanlara ilk bakışta yeni reklamımız sağolsun 'oyun oynuyor la bu' diye düşündürtüyor. çok insan soruyor ne sitesi bu falan diye, yakında 10-15 kişi gelir bizim şirketten ahah. Düşündüğüm kişi gelir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sadasfs abi yeşil temayı basın geçin reklamı da adblock yapınca resmi devlet sitesi gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 aslında yeni bir türbe yeşilli tema yapılsa hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yeşil tema +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yalnız turuncu screen olumsuz anlamda daha fazla dikkat cekiyor.soyle ki onceleri turuncu screen kullanırken cogu arkadasım errör veriyordu. -Ne sitesi lan o -paticik abi -errör baska bir conversation -nerden buluyosun boyle siteleri -askım paticik bu -? vs vs yesik screen kullanmaya basladım -knayta mı basladın lan.olm bu oyundan para kazanıyolarmıs -yok abi forum bu reklamı engelledigim zaman -iyi haberler varmıs sitede -dogru,gunceldir tartısmalar -uye nasıl olunuyor gibi gibi.cogu pati yasamıstır bu konusmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar