Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşyerinde paticik'le prim yapmak..

Patice

Öne çıkan mesajlar

yalnız konuyu açan eleman fena noktaya parmak basmamış. benim de mesai sırasında en çok girdiğim site haliyle paticik oluyor, fakat yanımdaki insanlara ilk bakışta yeni reklamımız sağolsun 'oyun oynuyor la bu' diye düşündürtüyor.

çok insan soruyor ne sitesi bu falan diye, yakında 10-15 kişi gelir bizim şirketten ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

yalnız konuyu açan eleman fena noktaya parmak basmamış. benim de mesai sırasında en çok girdiğim site haliyle paticik oluyor, fakat yanımdaki insanlara ilk bakışta yeni reklamımız sağolsun 'oyun oynuyor la bu' diye düşündürtüyor.

çok insan soruyor ne sitesi bu falan diye, yakında 10-15 kişi gelir bizim şirketten ahah.

ondan sonra da gelsin Arda Bey vakaları.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Düşündüğüm kişi gelir mi peki?
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız turuncu screen olumsuz anlamda daha fazla dikkat cekiyor.soyle ki onceleri turuncu screen kullanırken cogu arkadasım errör veriyordu.
-Ne sitesi lan o
-paticik abi
-errör
baska bir conversation
-nerden buluyosun boyle siteleri
-askım paticik bu
-?
vs vs
yesik screen kullanmaya basladım
-knayta mı basladın lan.olm bu oyundan para kazanıyolarmıs
-yok abi forum bu
reklamı engelledigim zaman