Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 O fotoğrafla alakam yok artık hala muhabbeti dönmesi garip. http://img4.ressim.net/out.php/i6288605_asdasd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Marty said: benim boyle tipim olsa kiz arkadasimi doverim. niye kibar davraniyosun kiza?SDFKGNSZDAŞLONHJKASDNLŞİLŞNJKSRGLNJKGSDFRnjlgndjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 1.5 aylık ilişki için psikologa mı gittin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: O fotoğrafla alakam yok artık hala muhabbeti dönmesi garip. http://img4.ressim.net/out.php/i6288605_asdasd.jpg pokemon musun hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Marty said: benim boyle tipim olsa kiz arkadasimi doverim. niye kibar davraniyosun kiza? abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 daha 2. aydan bunu yaşıyorsan parendeler atarak kaç kızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kız bosluk dolduruyor seninle ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 benim kız yazınca çocuk hastalıklarıyla alakalı birşey bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sorry bro http://www.misterbluepig.de/blogimages/110407-1444-OQRKSP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ben de patinaj bölümünde olmasını umut etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Fistan said: kız bosluk dolduruyor seninle ayrıl bu konuya yazılanlardan sonra anladım ki burası da, kadınlar kulubunun erkekler versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 gözlüksüz foto var mı, gözlükler kaşları kapatmış belki lens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 başkası var bariz dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SekerPembe said: Fistan said: kız bosluk dolduruyor seninle ayrıl bu konuya yazılanlardan sonra anladım ki burası da, kadınlar kulubunun erkekler versiyonu. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24883841.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 1.5 aylık ilişki için bu kadar kafa patlatmaya değmez abi. Şuraya konu açıp sunucudan çaldığın alan ziyan cidden. Vur tekmeyi gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kız başkasını bulmuş move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SeaGle said: 1.5 aylık ilişki için bu kadar kafa patlatmaya değmez abi. Şuraya konu açıp sunucudan çaldığın alan ziyan cidden. Vur tekmeyi gitsin. ahah servera yuk oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Böyleyken böyle bana göre sorun var.Eğer düzelmezsen de bu ilişki biter de.Ultimatom u ver.Gerekirse ayrıl ciao bella. 1.5 ay ne ya üff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 eet bu konuda da servera yük oldun argumanı kullanıldı, meanwhile in paticik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 synthesizer said: Fly said: Lord_Argos said: Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" kizin exine donme vakti gelmis, suratina tukur sonra dans ederek kapiyi kapat cik git kolay gelsin, iyi gunlerbu. demeye gelmiştim allahtan uyanık biri demiş ilk sayfadan. kizin her istedigini verdigin zaman iyi degil, kolay ve sıkıcı olursun, bir degerin olmaz. her dakika gorusebilmek, her istedigini gerceklestirmek, lamba cini gibi bişey oluyosun. yoklugu da gormesi lazim ki, var oldugun zamanlarin degeri olsun. basta "tam istedigim gibisin harikasin vs." diyo olabilir, ama o da ne istedigini bilebilir anca, neye ihtiyaci oldugunu degil şu o kadar doğru ki. ama bunu bilmemize rağmen herkes düşmüştür şu hataya heralde. takma kafaya ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Seele said: SekerPembe said: Fistan said: kız bosluk dolduruyor seninle ayrıl bu konuya yazılanlardan sonra anladım ki burası da, kadınlar kulubunun erkekler versiyonu. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24883841.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: O fotoğrafla alakam yok artık hala muhabbeti dönmesi garip. http://img4.ressim.net/out.php/i6288605_asdasd.jpg adam evrimleştim bakın diye yine foto koydu ya dsfkjgkdsj ayrıca; kızın memiş kaslarının simetrisi bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kızı doyurmuşun yeterince. sana doymuş yani daha fazla istemiyor salla gitsin. ha genelde salla gitsin diyoruz da ben sal gitsin derken sittir et kızı ilk buluşmada demiyorum. ilişkinin biteceğini bilerek hareket et. biterse hazırlıklı olursun hayat sana güzel, bitmesse devam ettirirsin bu arada diğer kızları yoklarsın. ilk fırsatta da sittir edersin. senin olayın şöyle ki 1- sen kızın üstüne noldu neyin var diye gittikce kızın egosu daha da boostlanacak. napsam peşimden geliyor. hazır garanti de var bi tane diğer erkekleri de yoklayayım moduna girecek garanti. 2- iletişimi direkt koparsan "mehmet hep senin yüzünden oldu aramadın etmedin sen terkettin bencil rörörö" tribi cekecek, hani ortak arkadaşınız varsa sen bildiğin kötü adam olacaksın, olay sana patlayacak. ha bi de erkekler olarak sevgiliyi yoklama olayını ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz lan, ben içimden geldikce yapıyorum. durup bi de kadınlar diye naif olduklarını düşünüp "neyin var canım söyle lütfen" diye hiiiiiç kasamam. zaten kadın dediğin default olarak faulty item. bir de ben kurcalayıp daha da bozacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 liberal said: kızı doyurmuşun yeterince. sana doymuş yani daha fazla istemiyor salla gitsin. ha genelde salla gitsin diyoruz da ben sal gitsin derken sittir et kızı ilk buluşmada demiyorum. ilişkinin biteceğini bilerek hareket et. biterse hazırlıklı olursun hayat sana güzel, bitmesse devam ettirirsin bu arada diğer kızları yoklarsın. ilk fırsatta da sittir edersin. senin olayın şöyle ki 1- sen kızın üstüne noldu neyin var diye gittikce kızın egosu daha da boostlanacak. napsam peşimden geliyor. hazır garanti de var bi tane diğer erkekleri de yoklayayım moduna girecek garanti. 2- iletişimi direkt koparsan "mehmet hep senin yüzünden oldu aramadın etmedin sen terkettin bencil rörörö" tribi cekecek, hani ortak arkadaşınız varsa sen bildiğin kötü adam olacaksın, olay sana patlayacak. ha bi de erkekler olarak sevgiliyi yoklama olayını ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz lan, ben içimden geldikce yapıyorum. durup bi de kadınlar diye naif olduklarını düşünüp "neyin var canım söyle lütfen" diye hiiiiiç kasamam. zaten kadın dediğin default olarak faulty item. bir de ben kurcalayıp daha da bozacak değilim. ee sonuç öyle yapma böyle yapma demişsin. Nasıl davranması gerekiyor söyle , merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar