Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

1 Hafta öncesine kadar herşey çok güzel güllük gülistanlıktı, cicim aylarıydı 2 günde bir görüşür, deli gibi mesajlaşır ve konuşurduk. Ne olduysa birden mesajlar azalmaya, soğuklaşmaya ve ilk günkü kızdan eser kalmamaya başladı. Canım cicim demesi hak getire...

Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" tarzı telefonu açmasıyla başımdan aşağı kaynar suları boşaltmış oldu. Kusura bakma rahatsız ettim dedim öyle demek istemedim dedi tee akşam uyumadan önce mesaj attı falan.

Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm, kartlarım açık oynadım ama bu haller niye bir türlü anlamıyorum çünkü; Yanyanayken bunun tam zıttı beni sevdiğini ve ilişkimizde bir sorun olmadığını falan söylüyor ve haraketleri de o kadar normalki. Sevdiğim ve önemsediğim için bu beni yıkıyor sırf bunun için psikiyatriste gittim ama o da fayda getirmedi bari siz verin.

Not: İlişki 1.5 aylık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm, kartlarım açık oynadım ama bu haller niye bir türlü anlamıyorum

kusura bakma ama hatunun götü kalkmış. yeni başlamış ilişkide bu kadar iyi davranırsan tepene çıkıyorlar işte ne yazık ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...