Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

http://www.kotaku.com.au/2015/08/derek-smart-threatens-to-sue-star-citizen-developers-unless-they-meet-his-demands/

Bastir derek

Bana baya butthurt game dev relevant olmak için takla atıyor gibi göründü yazı.

bide

>kotaku
Mesaj tarihi:
Heryerde vardi bu haber okumustum ilk google da kotaku geldi.

Massively vs var heryerde.

Edit : http://massivelyop.com/2015/08/24/star-citizen-threatened-with-class-action-lawsuit/

Haberi bile iyi aslinda :)
Mesaj tarihi:
Abi Derek Smart denilen herif baya baya ruh hastasi ya, Star Citizen uzerinden hesapta kendi reklamini yapmayi planliyor. Kendini hala onemli bir developer zannediyor Battlecruiser 3000AD rezaletinden sonra ahah

Battlecruiser 3000ADyi ise hatirlamamaniz dogal, 90larin sonunda 3-4 publisherin parasini batirmasina ragmen duzgun cikartamadigi bir oyun, sonradan freeware olarak dagitti millete

hala bu boktan oyunun uzerinden kendi David Braben'la Chris Roberts'la karsilastiriyor egomanyak herif
Mesaj tarihi:
tedirgin etse ne olacak? Star Citizen'in yapiminda bi sorun mu var ki bu manyaga bel bagliyorsun? Chris Roberts paranizla yat mi aldi nedir tedirgin etmesine sevindigin nokta?

alin bu da bu herifin uzerinde calistigi yeni "oyun", Line of Defense

[video]http://www.youtube.com/watch?t=624&v=OlYGgju1R2o?feature=oembed" width="459">

ve dusunun kendi blogunda bu oyunla SCyi karsilastirip "evet benim oyunum daha iyi" dedi, master troll bu herif
Mesaj tarihi:
burda sorgulanmiyormu cikacak mi cikmayacak mi patlayacak vs diye ? budur yani biride resmi yollardan uyuz etmeye calisiyor iste.

git adama cat ben sadece haberi verdim gerisiyle alakam yok pek :D

sakin ol az.
Mesaj tarihi:
gayet sakinim de sevinilecek noktasi nedir anlayamadim olayin. es kaza bu herif CIG'yi hakikaten dava etse adamlara oyun yapmalari icin verdigimiz para avukata falan harcanacak
Mesaj tarihi:
sevinmedim ya yanlis anlasildim herhalde. hic umrumda degil ne oldugu olacagi aslinda. zamaninda 60 dolar vermis almistim zaten sc yi. insallah cikar :D

hani daha hizli calissinlar diye umut sadece..

bir sorgulama dogru ama.

mass effect vs gibi oyunlarin butcesi sc nin 2-3 kati iken (ya da benzeri buyuk butce) bu oyunun onlarin 10 kati kadar kontenti 5 de 1 fiyata nasil cikaracagi sorgulamasi. bunu gordugum de soruya hak vermistim. sanirim bu tip sorgulamisti onu.
Mesaj tarihi:
her zaman sese degil o harcama.

misal :

gta5 - 137milyon
max payne 3 - 105
halo mmo - 90 (iptal lel)
defiance - 80 (oha trion)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop

var iste surda listesi.

swtor 200milyon full her sey icinde abi sadece ses degil yanlisin var.
Mesaj tarihi:
Abi çok kasıyor. O kadar çok kasıyor ki. Adamlar promo video atıyor Nyx landing zone diye, o kasıyor hayvan gibi.

Resmen DayZ Standalone 2: The Electric Bogaloo.
Mesaj tarihi:
uzay ucus vs hisside kotu. hani elite dangerous ile kiyasliyorum olacak gibi degil an icin.

tabii daha 2 senesi var gibi degisir de modul modul hic birine konsantre olamadan suruyorlarmis gibi.

kosma yurume, kafanin sallanmasi falan rezil. oncekinden daha iyi ama gene standart bir fps vs icin berbat.
Mesaj tarihi:
Netcode da dertli, kosarken adimlarda takilmalar var ki bu takilma 20 kisilik hub larda oluyor.

Neyse negatif yaklasmak her zaman kolay, tek dilegim su oyunu duzgun bitirebilmeleri
Mesaj tarihi:
Bende ki makine fena degil ekran karti disinda. Ekran karti 980 gtx, bu pezevenk herifler de sanirim benchmarking testlerini high end kartlara gore yapip suruyorlar piyasaya release leri.

Duzgun mid tier makineler de calismasi lazim bu oyunlarin artik.
Mesaj tarihi:
Abi sistem gereksinimlerine cok kafayi takmayin, oyun minimum iki sene sonra cikacak ve iki sene sonrasinin makineleri dusunulerek hazirlaniyor

said:
According to Chris Roberts, who spoke to TweakTown web-site, the development team is working on 4K and 8K textures and is “pushing the boundaries of the DirectX 11 and Mantle application programming interfaces.” By the time Star Citizen hits the market, DirectX 12 and improved Mantle APIs will be available, hence, what sounds like extreme today, will be more or less mainstream in 2016 or 2017, when Star Citizen hits the market. Cloud Imperium Games has no plans to make Star Citizen available on video game consoles, therefore, the company has a lot of flexibility when it comes to system requirements.

Crysis mesela, ilk oyun ciktiginda full grafik ayarlarinda takilmadan calistirabilen bi kart yoktu
Mesaj tarihi:
abi "won't run on consoles" ibaresi kullanıldığı an mid range oynayamaz demek. konsolun geliştirilmesi mid range - high range arasında pc e kıyasla. pdonanım olarak mid, donanımın etkin kullanımı içinde mid to high arasında kalıyor. 2 yıl sonraki high end e göre yapıyorlarsa kötü yani.

beni şahsen etkilemez, her türlü gaming için rigleri high end tutuyoruz ama çoğunluğu fena etkiler, şit storm döner.

bir de olay sadece client tarafında olmuyor, network client-server ilişkisi var aka netcode. sanırım onlarda etkileniyor bu durumdan ama attım yani bildiğimden değil asdasdasd
  • Yeni Oluştur...