Bright Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Xenocide said: nihayet kendime iyi bi gemi aldım, gladius. combatta bi şeyler yapabilmeye başladım. lakin şimdi şunu farkettim ki, en başından beri söylediğim şey, oyunun combatında ciddi bir sorun doğurmuş. Geminin Yaw axis'i fazla güçlü. dolayısıyla oyundaki combat tamamen yaw ile 2 geminin birbirini orbitlemesi ve daha stabil nişan alıp daha güçlü silahı olanın onu vurması üzerine olmuş. Roll'un neredeyse hiç bir faktörü yok. Tekrar yetkililere buradan duyuruyorum: YAW'I YAVAŞLATIN ARKADAŞIM. Tamam, Elite'deki kadar hantal yapmayın ama millet birbirini yaw'layarak orbitleyemesin de yani. Uzaydaki yaw hızında bir azalma olmaz artık, uzayda hava sürtünmesi olmadığı için de zaten bir anlamı yok. Hani WWII/planes-in-space'e dönmez. Yaw yapıp orbitleme diye bir şey yok abi newb işi o. Yüz yüzeysen yaw, roll ve strafe'i aynı anda kullanıp hareket ediyor olman lazım ki broadside'a güzel açı alıp vurabil karşındaki adamı. Ayrıca "orbit"lerken özellikle roll ve strafe ekleyince karşındakinde lead pipler baya değişkenlik gösteriyor ve farklı açılardan 3.kişiler tarafından vurulman zorlaşıyor. Çeşitli manevralar için: https://www.youtube.com/channel/UC8BRdZAUoJT6ZCy-6f_shXA/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/16743-Monthly-Studio-Report-August-2018 bu ay monthly reportu kaçırmayın. 3.3 bayaa muhteşem olacak aşağıdaki bölümde kahkaha attım said: The Tech Art Team worked on tools and the pipeline for authoring true next-gen cloth simulation setups for all dynamic attachments such as skirts, trench coats, jackets, and other loose-hanging clothing and equipment. The new softbody solver, which our Engineering department developed, is functioning as it should and will enable us to create all kinds of interesting secondary animation effects such as jiggling, sliding, and collisions. The authoring of such complex and advanced setups is just as important as the solver itself – it needs to be intuitive and provide maximum flexibility to the tech artists, hide the underlying complexity as much as possible, but allow access to it if needed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 benim oğlanda 1 yaşına girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Dun aksam ilk defa 600i gezme firsati buldum. Pezevenk herifler interior design'a ayirdiklari butcenin yarisini duzgun netcode/server side ayirsalarmis, simdiye kadar coktan OCS de biterdi diger bkleyen bir dunya infra birlikte. Ama 600i ici muazzam ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 OCS dediler geldi :) https://www.youtube.com/watch?v=cg7ofSpI0dU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Video is not available :/ Kaldi 2 gun citiziencon'a, OCS geliyor ama Hurston gelmiyor. 25 FPS e alismistik zaten, az content geleydi. Arada giriyorum ben geceleri TR saati ile gec vakitte, yok mu duzenli giren hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Video'da adam R7 1700X ve 1080Ti'la, gezegende yürürken 140 fps alıyor. edit. https://streamable.com/pa4ct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 o kartlarla realda giderim ben gezegenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Phyx said: Citizencon 2018 streamini izlemek ücretli olacak (facepalm) https://www.robertsspaceindustries.com/citizencon/faq blizz de paralı izletiyor. adamlar zamanının ötesinde oyun yapıyor azıcık cüzdanlar boşalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Ana şov paralı değil, diğer paneller paralı sanırım. Değiştirdiler sonradan tepki çekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 I can’t make it to Austin, can I watch the event via livestream? Yes. Anyone with an active RSI account will be able to watch the livestream here. More details to come. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 tepki çekince ücretsiz yaptılar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Gladmir said: Video is not available :/ Kaldi 2 gun citiziencon'a, OCS geliyor ama Hurston gelmiyor. 25 FPS e alismistik zaten, az content geleydi. Arada giriyorum ben geceleri TR saati ile gec vakitte, yok mu duzenli giren hic? 3.3.5 gelince akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 bu çiftlikbankın biraz daha az cahiller için olanı değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 o değilde artık çocuğum gelir "baba star citizen diye bir oyun çıkmış çok güzelmiş alayım mı?" der, bende dur ya ben o oyuna taaa sene bilemem kaçta yazılmıştım şifreler bir yerdeydi derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Feamer said: o değilde artık torunum gelir "dede star citizen diye bir oyun çıkmış çok güzelmiş alayım mı?" der... fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 ShadowFury said: Feamer said: o değilde artık torunum gelir "dede star citizen diye bir oyun çıkmış çok güzelmiş alayım mı?" der... fixed. çıkmış değil, çıkacakmış der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 yok paticik'e üye olup "uadhsadha lan benim babam bu oyuna para vermişti, yapımcı yarım bırakıp yemiş paraları" post'u döşenir senin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Citizencon bu akşam 20:30'da http://www.youtube.com/watch?v=I0KwiE4R7Wg&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=p6PFWMf2VBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Bu sefer diger citizenconlara gore daha mi fazla hype yaratildi sanki? Buyuk işler mi geliyor nedir? Ya da bana oyle geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 biseyin geldigi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 oyun ne zaman cıkıyor aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar