erdalz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 argeye harcanan para tübitak üzerinden geri alınıyor ama. mesela vestel şu yeni pixilence muhabbetini bir üniversitye yaptırmış sonra tübitak üzerinden parasını geri almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 çoban olacak adam bakan olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 onu bilmiyorum abi. bu soyledigim projeyi yapin parayi kapin isi.. yapti bizimkiler aldilar mangiri iste cil cil.. bu onun lansmani videodaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 birde bu vardi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Abi ayfon konusunda bu adam bile haklı, düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yukardıkai video ayrı bomba, yorumlardaki Binary Yıldırım daha da ayrı bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yalniz sunu biliyorum. Bu adamla bire bir calismis HERKES adama hayran oluyor bi sekilde. Karsit goruste olanlar dahil bu dedigime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 erdalz said: argeye harcanan para tübitak üzerinden geri alınıyor ama. mesela vestel şu yeni pixilence muhabbetini bir üniversitye yaptırmış sonra tübitak üzerinden parasını geri almış. projeyi yap kap parayı olayı var ve adres sadece tubitak değil. santez, KA, kosgeb, euraka vs birçok adres var görece bütçeli. ayrıca vesteli tübitaktan ar-ge parasını almış öylesine bir yapı gibi tanımlamak doğru olmayabilir. bilim, sanayi ve teknoloji bakanlığına bağlı 150'ye yakın ar-ge birim merkezi var ülkede. vetsel de bu ar-ge merkezlerinden biri. ve ar-ge merkezi olarak zaten proje yapmaya elleri mahkum, zorundalar, birim olma gereği. tüm ar-ge masraflarını ik ve danışmanlık dahil bakanlık ödüyor. hatta bu birimlerin ihtiyaçlarına yönelik çağrılara çıkılıyor destek programlarında ve onlara göre revize ediliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sostizm said: Yalniz sunu biliyorum. Bu adamla bire bir calismis HERKES adama hayran oluyor bi sekilde. Karsit goruste olanlar dahil bu dedigime. kime, binali yıldırıma mı? hiç inanasım gelmedi bu dediğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ahahahha bulut bilişim konuşması da tam bir haberleşme bakanı tarzı'nda olmuş bu arada... ahahhaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 üretileni gerçekten hiç kıskanmamış şu söyledikleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 muhtar olacak adam degil de iste tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Son cumlesi haric dogru. ABD de 3 gun Apple Shop un onunde uyuyanlar var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Giovanni said: Abi gercekten trajikomik bir durum yani. 1) Ulaştırma, 2) Denizcilik ve 3) Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, iPhone 5'i eleştirerek akıllı telefon çılgınlığına şaşırdığını söyledi . "5 diye bir ürün var, herkes sıraya giriyor. Anlamak mümkün değil. Almak için Amerika'ya adam gönderip sıraya giriyorlar. Bu akla ziyan bir durum. Fiyaka için bunu yapıyorlar. Memleketin insanı çalışıp, çabalayıp, fiyaka için, her şeyini gidip ordan mı satın alıyor? En güzelini kullanalım, ama en güzelini de üretelim. Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok, ama biz de üretelim." http://www.ensonhaber.com/bakan-binali-yildirimdan-iphone-5-isyani-2012-10-10.html ben de buna niye böyle trajikomik, facia falan diye tepkiler geldi onu hiç anlamadım. facebookta 1-2 arkadaşım da böyle REZİLLİK AKEPEAKEPE diye paylaşmış. ne demiş ki adam? evet ayfon 5 boşa para harcamak bence de, biz üretsek negzel olur ucuza gelirdi. güzel şeyler söylemiş gayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 adam haksız, pati fakir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Fiyaka konusunda katılıyorum, etrafımda başhekim olan insanlar hakim olan insanlar bile mesaj atmayı bile bilmezken sırf fiyakam bozulmasın diye iphone la geziyor apaçi gibi. amma velakin "Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok, ama biz de üretelim." şu kısımda kahkaha attım. dünyadan haberiniz yok, bakan olmuşsnuz be kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 apple üretmiyor ki, tasarlıyor kontrol ediyor, satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu adama hastayım, bulut bilişim hakkında da böyle yorumları vardı dfghsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Hemşom hakkında düzgün konuşun hülen, İzmir'i ele geçirinde yanına uğramayı düşünüyorum. Bize de bir ekmek çıkar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aplle akıllı olsun Türkiyenin askeri gücü apple'ı bir kaç saatte yok edecek kadardır http://cdn.haberdar.com/haberler/275236/egemen-bagis-noktayi-koydu-suriye-yi-yok-edebiliriz_normal_275236.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 "pronu amerika çekiyor dünya izliyor! biz vatandaşla pron çekiyoruz! ama kimse izlemiyor! yoksa altyapımız var. biz de daha kaliteli pron çekebiliriz" dasaaa ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 "yauw niye alıyolar anlamıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bir yerde haklı adam. Geçen gün çalıştığım yerin yakınındaki bankaya uğramam gerekti. Sıra bekliyorum, tam da işçilerin mesai bitiş saati, mavi yakalılar var önümde, biriyle yanyana oturduk. Adam ihtiyaç kredisi çekecek, görevliyle ilk dakikada konuşması sırasında öğrendiğim üzere çekeceği miktar da yeni yetme bir mühendis maaşı, belki biraz daha yukarısı. Öyle çok yüksek bir miktar değil, ama tabii onun için belki de hayati önemi olabilecek bir para. Neyse oturdu yanıma, çıkardı cebinden IPhone 4S, oynamaya başladı beklerken. Yahu yuh, o durumdaysan o telefon ne? Hadi teknolojiye çok meraklı falan, o yüzden dişten tırnaktan arttırmış diyecem de öyle bir şey de değil, oynamak dediğim menüyü açıp bi soldan sağa, sonra sıra bitince sağdan sola menüyü gezmek. Tesbih çeker gibi menüyü sağa sola kaydırıyo adam. E kusra bakmayın, o telefondan daha düşük paraya kredi çekme ihtiyacı içinde olan, asgari maaşın biraz üzerine çalışan mavi yakalı adam tutup amaçsızca Iphone alıyorsa ortada bir saçmalık var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Nette mail, borsa vs sürekli bir iş takibi yapan biri için bu telefonlar tamam da, instagram ve forsquare için telefonmu alınır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bunu kullanmaktayım hiç akıllı telefonum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar