Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 valla ben banka sürekli para çekiyor diye paranoyak oldum, her işlemde fiş alırım, en son ne kadar para duruyorsa içimden söylerim falan. çoğu insan da böyle yani öyle 50-50 çekmeye çalışırlarsa ceplerinde 150 lirayla yakalanırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 öyle mi lan herkes cidden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bende kredi kartı ekstresine baktığımda bazı dükkanları çıkaramıyorum. Hatta dangalak marketin birisi ismini farklı yazmış posa ve en son keşfettim. Hani birisi kredi kartını kopyalasa ve türkiye çapında marketlere girip 50 tl yi geçmeyecek alışverişlerini abartmayacak şekilde yapsa benim çakmam biraz zor Ama hesabımdan veya cüzdanımdan 1 tl eksilse anında haberim olur. Çünkü hesap hep 0 da olduğu için Peki akbilinizden alsalar duyarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 evet, fantastik isimli yerler oluyo, senin gordugunle alakasi olmayan bisey oluyo bazen yerin adi, bunelan diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fenn said: Bende kredi kartı ekstresine baktığımda bazı dükkanları çıkaramıyorum. Hatta dangalak marketin birisi ismini farklı yazmış posa ve en son keşfettim. Hani birisi kredi kartını kopyalasa ve türkiye çapında marketlere girip 50 tl yi geçmeyecek alışverişlerini abartmayacak şekilde yapsa benim çakmam biraz zor Ama hesabımdan veya cüzdanımdan 1 tl eksilse anında haberim olur. Çünkü hesap hep 0 da olduğu için Peki akbilinizden alsalar duyarmısınız Bknz Hayatta olamayacağım insan modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 cunku ticari unvanla resmiyetteki kayit bambaska seyler. adamin yerinin adi "merakli donerci" resmiyetteki kayit "tulay frodoogullari gida" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 franchise larda çok oluyor isim farklılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Birde her sene kapatılıp yeniden açılan yerlerde de oluyor bu olay Ayrıca kredi kartını bırakmak lazım ya. Her dediğini istediğini alıyorsun ve alırken sen sen değilsin. Bu ay kresdi kartı borcum 2000 tl hiç abartısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Feamer said: franchise larda çok oluyor isim farklılığı aynen bi bakıyosun ekstrede abdurrahman cebbar gibi bi isim yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fenn said: Birde her sene kapatılıp yeniden açılan yerlerde de oluyor bu olay Ayrıca kredi kartını bırakmak lazım ya. Her dediğini istediğini alıyorsun ve alırken sen sen değilsin. Bu ay kresdi kartı borcum 2000 tl hiç abartısız. nakit kart daha iyi ya, ne kadar paran varsa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 he yanlış okumuşum tmm oda benim başımageldi... Karttan izinsiz para çekiyordu internet sitesi bende bune len dedim extrede görünce 1 ay sonra geri iadesi yapıldı... sorunsuz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Her bişey de senin arkadaşını mı buluyor arkadaş? Yoksa bana mı 3 arkadaş konusundan 2sini sen açıyormuşsun gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yakında arkadaşımın ereksiyon sorunu var diye başlık açıcam, zemini hazırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 benim kredi kartımı 2 yıl önce klonlayıp 18.000 tl değerinde birkaç laptop almışlardı. 1,5 ay sonunda neticelenmişti soruşturma. klonlama olayları en umulmayacak yerlerden çıkabiliyor siz ne kadar dikkat ederseniz edin piyango size vurabiliyor kimi zaman. ben inanılmaz titizimdir bu gibi konularda ama benim bile başıma geldi bu durum. geçmiş olsun kısa zamanda banka incelemesini tamamlayıp durumu neticeye bağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 olm senin nicki gördüğümde hep aklıma nessa devil geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Joker said: yakında arkadaşımın ereksiyon sorunu var diye başlık açıcam, zemini hazırlıyorum. O DA SEN OLABILIR MISIN ABİ ? DANNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Nessaftw said: benim kredi kartımı 2 yıl önce klonlayıp 18.000 tl değerinde birkaç laptop almışlardı. 1,5 ay sonunda neticelenmişti soruşturma. klonlama olayları en umulmayacak yerlerden çıkabiliyor siz ne kadar dikkat ederseniz edin piyango size vurabiliyor kimi zaman. ben inanılmaz titizimdir bu gibi konularda ama benim bile başıma geldi bu durum. geçmiş olsun kısa zamanda banka incelemesini tamamlayıp durumu neticeye bağlar. 18 bini ödeyip incelemenin sonuçlanmasını mı bekliyorsun yoksa ödemeyip sonuclanmasını mı bekliyosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bİ ARKADAŞIMIN SEX SHOPU VAR ALIŞVERİŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 benim sex shopum olsa, hep sex yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Zep said: Nessaftw said: benim kredi kartımı 2 yıl önce klonlayıp 18.000 tl değerinde birkaç laptop almışlardı. 1,5 ay sonunda neticelenmişti soruşturma. klonlama olayları en umulmayacak yerlerden çıkabiliyor siz ne kadar dikkat ederseniz edin piyango size vurabiliyor kimi zaman. ben inanılmaz titizimdir bu gibi konularda ama benim bile başıma geldi bu durum. geçmiş olsun kısa zamanda banka incelemesini tamamlayıp durumu neticeye bağlar. 18 bini ödeyip incelemenin sonuçlanmasını mı bekliyorsun yoksa ödemeyip sonuclanmasını mı bekliyosn? o kararı başvuruyu yaptıktan sonra sizi arayan inceleme heyeti veriyor çıkacak sonuca ve vardıkları kanıya göre durum değişkenlik gösteriyor. kartlarım ve hesabım donduruldu onun dışında bir işlem yapılmadı ve durum sonuçlanana kadar ödeme yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Nessaftw said: Zep said: Nessaftw said: benim kredi kartımı 2 yıl önce klonlayıp 18.000 tl değerinde birkaç laptop almışlardı. 1,5 ay sonunda neticelenmişti soruşturma. klonlama olayları en umulmayacak yerlerden çıkabiliyor siz ne kadar dikkat ederseniz edin piyango size vurabiliyor kimi zaman. ben inanılmaz titizimdir bu gibi konularda ama benim bile başıma geldi bu durum. geçmiş olsun kısa zamanda banka incelemesini tamamlayıp durumu neticeye bağlar. 18 bini ödeyip incelemenin sonuçlanmasını mı bekliyorsun yoksa ödemeyip sonuclanmasını mı bekliyosn? o kararı başvuruyu yaptıktan sonra sizi arayan inceleme heyeti veriyor çıkacak sonuca ve vardıkları kanıya göre durum değişkenlik gösteriyor. kartlarım ve hesabım donduruldu onun dışında bir işlem yapılmadı ve durum sonuçlanana kadar ödeme yapmadım. Genelde ödeme yapıyorsunuz kartınızı değiştiriyorlar olay doğrulanırsa yada sonuçlanamaz ise 1 ay sonra paranızı iade ediyrlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ardeth said: bu kart kopyacıları baya salak ya. 1 kartı kopyalayıp 500tl çekince direk belli oluyor. onun yerine 10 kart kopyala 50 50 çek kimsenin ruhu duymaz lan. ama tabi kart sahibinin genelde kullandığı atmlere yakın olması lazım ama yine de fark edilme ihtimali düşük.belki de yapıyorlardır LAN bizim kartlardan bu kadar yıl çektilerse ruhumuz duymamıştır harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 genelde onu bankanın kendisi yapıyo dolandırıcıdan ziyade. Sonra bi şekilde farkedilince "a pardon kaza olmuş, geri yatırıcaz" diyo, hatta yüzsüzse "şikayette bulunursanız yatacak" diyip bulunmayanlarınkini cebe indiriyor. aylarca işlettiği parayı faizsiz yatırıyo. Her müşteriden 30 40 tl çekince tabii ciddi bir para ediyor onun için. 2 sene evvel öyle patladı bi tanesi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 said: 50 50 çekseler falan filan Ekstrenizi incelemeden borç ödüyorsanız kredi kartı kullanmayın zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 OOOO MANN YAKLAF MANN YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar