Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş'ın kart'ından para çekilmiş ve olaylar gelişir

Joker

Öne çıkan mesajlar

Bende kredi kartı ekstresine baktığımda bazı dükkanları çıkaramıyorum. Hatta dangalak marketin birisi ismini farklı yazmış posa ve en son keşfettim. Hani birisi kredi kartını kopyalasa ve türkiye çapında marketlere girip 50 tl yi geçmeyecek alışverişlerini abartmayacak şekilde yapsa benim çakmam biraz zor

Ama hesabımdan veya cüzdanımdan 1 tl eksilse anında haberim olur. Çünkü hesap hep 0 da olduğu için

Peki akbilinizden alsalar duyarmısınız
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bende kredi kartı ekstresine baktığımda bazı dükkanları çıkaramıyorum. Hatta dangalak marketin birisi ismini farklı yazmış posa ve en son keşfettim. Hani birisi kredi kartını kopyalasa ve türkiye çapında marketlere girip 50 tl yi geçmeyecek alışverişlerini abartmayacak şekilde yapsa benim çakmam biraz zor

Ama hesabımdan veya cüzdanımdan 1 tl eksilse anında haberim olur. Çünkü hesap hep 0 da olduğu için

Peki akbilinizden alsalar duyarmısınız

Bknz Hayatta olamayacağım insan modeli.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Birde her sene kapatılıp yeniden açılan yerlerde de oluyor bu olay

Ayrıca kredi kartını bırakmak lazım ya. Her dediğini istediğini alıyorsun ve alırken sen sen değilsin. Bu ay kresdi kartı borcum 2000 tl hiç abartısız.

nakit kart daha iyi ya, ne kadar paran varsa o
Sosyal ağlarda paylaş

benim kredi kartımı 2 yıl önce klonlayıp 18.000 tl değerinde birkaç laptop almışlardı. 1,5 ay sonunda neticelenmişti soruşturma. klonlama olayları en umulmayacak yerlerden çıkabiliyor siz ne kadar dikkat ederseniz edin piyango size vurabiliyor kimi zaman. ben inanılmaz titizimdir bu gibi konularda ama benim bile başıma geldi bu durum. geçmiş olsun kısa zamanda banka incelemesini tamamlayıp durumu neticeye bağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

benim kredi kartımı 2 yıl önce klonlayıp 18.000 tl değerinde birkaç laptop almışlardı. 1,5 ay sonunda neticelenmişti soruşturma. klonlama olayları en umulmayacak yerlerden çıkabiliyor siz ne kadar dikkat ederseniz edin piyango size vurabiliyor kimi zaman. ben inanılmaz titizimdir bu gibi konularda ama benim bile başıma geldi bu durum. geçmiş olsun kısa zamanda banka incelemesini tamamlayıp durumu neticeye bağlar.

18 bini ödeyip incelemenin sonuçlanmasını mı bekliyorsun yoksa ödemeyip sonuclanmasını mı bekliyosn?
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Nessaftw said:

18 bini ödeyip incelemenin sonuçlanmasını mı bekliyorsun yoksa ödemeyip sonuclanmasını mı bekliyosn?

o kararı başvuruyu yaptıktan sonra sizi arayan inceleme heyeti veriyor çıkacak sonuca ve vardıkları kanıya göre durum değişkenlik gösteriyor. kartlarım ve hesabım donduruldu onun dışında bir işlem yapılmadı ve durum sonuçlanana kadar ödeme yapmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Zep said:

Nessaftw said:

o kararı başvuruyu yaptıktan sonra sizi arayan inceleme heyeti veriyor çıkacak sonuca ve vardıkları kanıya göre durum değişkenlik gösteriyor. kartlarım ve hesabım donduruldu onun dışında bir işlem yapılmadı ve durum sonuçlanana kadar ödeme yapmadım.

Genelde ödeme yapıyorsunuz kartınızı değiştiriyorlar olay doğrulanırsa yada sonuçlanamaz ise 1 ay sonra paranızı iade ediyrlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bu kart kopyacıları baya salak ya.

1 kartı kopyalayıp 500tl çekince direk belli oluyor. onun yerine 10 kart kopyala 50 50 çek kimsenin ruhu duymaz lan. ama tabi kart sahibinin genelde kullandığı atmlere yakın olması lazım ama yine de fark edilme ihtimali düşük.
belki de yapıyorlardır

LAN

bizim kartlardan bu kadar yıl çektilerse ruhumuz duymamıştır harbiden
Sosyal ağlarda paylaş

genelde onu bankanın kendisi yapıyo dolandırıcıdan ziyade.

Sonra bi şekilde farkedilince "a pardon kaza olmuş, geri yatırıcaz" diyo, hatta yüzsüzse "şikayette bulunursanız yatacak" diyip bulunmayanlarınkini cebe indiriyor. aylarca işlettiği parayı faizsiz yatırıyo. Her müşteriden 30 40 tl çekince tabii ciddi bir para ediyor onun için.

2 sene evvel öyle patladı bi tanesi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...