k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 öyle deme, nice yiğitleri kaybettik bu yolda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Allah geldi gitti daha ne konu kalacak sdf. Hala izliyor muyuz? Tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 ne kadar bokunu çıkartabilirler diye izliyorum ben. Açıyorum, bölüm yüklenince 5 dakikada bölümü bitiriyorum. Tabi bunca yıl geçmiş olmasına rağmen oyunculuklar halen güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Başlasam mı acaba? Tamam vurmayın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 hiç izlemediysen başla 5-6 sezon sonrasında bitir. sonrası aynı şeyler zaten çok saçmalıyor. 12. sezondan 2-3 bölüm izledim bıraktım yetti bana fasdsa güzel kısımları var ama dizinin son hali leş, ilk sezonlar epey başarılı ve eğlenceli bence. ıvır zıvırda mantık arıyorsan bulaşma ama, zaten konu olarak mantıksız, bir de dizideki tutarsızlıklar falan titiz bir adamı bayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 karakterler izletiyor diziyi. (Sam hariç) O yüzden konu saçmalasa da yıllardır devam ediyor. Bu diziyi konu için izlemek house md'yi acaba bu hafta hangi hastalık olacak diye izlemek olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 13. sezon başladı. boku çıkmış olsa da izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 adamlar amcaoğlu sayılır la tabi izliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Hayırlı olsun Dean ve Sam e kardeş geliyo hadi gözleri aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 ilk bölmümü izledim. bakalım iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Alışkanlık gibi bişi bu dizi iyi de olsa kötü de olsa gidiyo yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 yok ben 1. sezondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 izleme o zaman. hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 gabriele benzettiler neymiş diye izliycektimde her bölüm farklı olay olan dizilerdenmiş galiba 2 de bıraktım. gabriel kaçıncı bölüm çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 kim hatırlıycak onu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Gabriel mi? gabriel 4-5 sezonda ancak geliyordur. O da ancak 1-2 bölüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Dizinin ilk bölümlerine geri dönünce ne kadar rol yapamadıkları amatör kaldıkları çok göze çarpıyor başlarda :D Yalnız ilk sezonun ortalarından 5. sezon sonuna kadar giden hikayeyle dizi o dönem tam efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 İlk sarı gözlü demon en güzeliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bu sezon bi şekilde michael geri gelicek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Son sezonda kaldım, biriksin biraz başlıcam. Stargate sg-1 sonrası yerini dolduran dizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 son bölümde scobydo crossover vardı. çok güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Çok iyi crossover olmuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Böyle abuk birşeyde bile aşırı eğlenceli olabiliyorlar ya, çok iyi dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 mükemmel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar