Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kadar bokunu çıkartabilirler diye izliyorum ben. Açıyorum, bölüm yüklenince 5 dakikada bölümü bitiriyorum.
Tabi bunca yıl geçmiş olmasına rağmen oyunculuklar halen güldürüyor.
Mesaj tarihi:
hiç izlemediysen başla 5-6 sezon sonrasında bitir. sonrası aynı şeyler zaten çok saçmalıyor. 12. sezondan 2-3 bölüm izledim bıraktım yetti bana fasdsa

güzel kısımları var ama dizinin son hali leş, ilk sezonlar epey başarılı ve eğlenceli bence.

ıvır zıvırda mantık arıyorsan bulaşma ama, zaten konu olarak mantıksız, bir de dizideki tutarsızlıklar falan titiz bir adamı bayabilir
Mesaj tarihi:
karakterler izletiyor diziyi. (Sam hariç) O yüzden konu saçmalasa da yıllardır devam ediyor.

Bu diziyi konu için izlemek house md'yi acaba bu hafta hangi hastalık olacak diye izlemek olur =)
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gabriele benzettiler neymiş diye izliycektimde her bölüm farklı olay olan dizilerdenmiş galiba 2 de bıraktım. gabriel kaçıncı bölüm çıkıyor?
Mesaj tarihi:
Dizinin ilk bölümlerine geri dönünce ne kadar rol yapamadıkları amatör kaldıkları çok göze çarpıyor başlarda :D

Yalnız ilk sezonun ortalarından 5. sezon sonuna kadar giden hikayeyle dizi o dönem tam efsane.
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...