Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
k1nJo said:

edit: veya her şeyi sıfırlıycak tanrı, sam okuluna gidip o zamanki kız arkadaşıyla evlenicek falan. herkesin normal bi hayatı olucak.

Bana da böyle geliyor. Dean vs Sam FIGHT NIGHT! olacak sonra biri gelecek yukardak isenaryo gözyşaları ve carry on my wayward son ile kapanış.
Mesaj tarihi:

luciferi geri getirecekler, o karanlıkla savaşmış kimse kalmadı geriye. Bir tek lucifer ve Michael. Diğer arch-angeller hep gg.
O sisler de Arch Demon bence. Ve metatronun elinde demon tableti var.
Geçmişe aitte şu half demon velet vardı teddy police olayı, o velet gelir über güçlü. Tabi birde dean'ın amazon kızı ve amazonlar var.Onları bi gösterirler gibime geliyorlar.

Mesaj tarihi:
yok ya, dizide hiç bilinmeyen yaratmıyorlar abi. çok beklendik şekilde gidiyor. castiel'ın tanrı olduğu sezon ne güzeldi. ondan beri hiç suprise elementi yok. yani dean bir kere şaşırtsın ya. bir kere beklediğimiz gibi gitmesin. pattern hiç değişmiyor.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Supernatural çekelim derken Küçük Kıyamet gibi bişiler yaparlar. 10 sene önceki Supernatural efektlerini bile yapabilecek ekip yok bizde.

http://www.youtube.com/watch?v=1YHl-Zx9Hc4
Mesaj tarihi:
Şunu 6 sezon izlemiştim. Baktım 7'de de aynı sıkıcı şeyler bırakmıştım. Var mı bir gelişme?

Bu arada 6. sezonda mı ne tanrıyla buluşacaktı dean, crowley ayarlayacaktı galiba yalan oldu. Ondan sonra hevesim kaçmıştı, bırakmıştım sdf

• Yeni Oluştur...