Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Cikicam cikmayada, 29unda cikicam. Ona göre bidunya plan program yaptim. Askerligide yapmadim, ozaman isgal edilene kadar sorun yok gibi asdasg peki giris cikislari iptal ederlermiki acep? Benim yurtdisi oturumum var zaten. Iptal edilse bile "ben burda yasamiom kardesim zaten?" deyip cikabilme sansim nedir öyle bi durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Benim kanaatim eger teyakkuz filan olaylari yukselirse yurt cikislarini kapayabilirler ve eger yabanci pasaportunuz varsa sizi kolaylikla pasaportunuza ait ulkeye gonderirler ama yok Turk pasaportunuz varsa digerleri gibi iceride tutulma olasiliginizda olabilir. Benim onerim islerinizi daha onceye alip yola bu aralar cikmanizdir yani hersey daha kesinlesmemisken daha akilcil olacagi kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aa savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://i.imgur.com/NfDib.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sabaha tezkerede cıkar. yalnız bır yıllık tezkere normal bişimi? hanı tamam öle 1-2 ay olsun demiyorumda, 1 yılda fazla değilmi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 1 yil ne tezkeresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ne oluyoruz yahu? bir gün haberleri takip etmedim, savaşa giriyormuşuz az kalsın. yerleşim birimimiz bombalanmış falan. o.0 türkiye suriye'ye girerse dünya savaşı çıkar. rusya bunu bizim yanımıza bırakmaz. en azından bir şehrimizi veya askeri üssümüzü falan hedef alır. türkiye kendi başına cevap veremez ve nato'yu yardıma çağırır. düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hamsilipilav said: Myshkin said: http://forum.donanimhaber.com/m_66534989/tm.htm süper plan Konu ne? Ozeti nedir konu yayin dan kalkmis Bu arada o portalkal benimde akraba evliligi diyen arkadas ,maymunla ,ajjdarin birlesimi sonucumu dogmus... Anca o zeka kirintisi varda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zerotimers said: hamsilipilav said: Myshkin said: http://forum.donanimhaber.com/m_66534989/tm.htm süper plan Konu ne? Ozeti nedir konu yayin dan kalkmis Bu arada o portalkal benimde akraba evliligi diyen arkadas ,maymunla ,ajjdarin birlesimi sonucumu dogmus? Anca o zeka kirintisi varda... Ney?Kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gunun en cok kullanilan resmi olmus https://images.4chan.org/int/src/1349294398042.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 misilleme yapmalıyız beyler, biriniz painte koysun şu üstteki resmi altını tamamlayarak sakallı bir muhalifin esada anal kaymasını çizsin. MİS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Saçmalamayın ya. Birşey olacağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Korax said: o degilde, simdi seferberlik ilan edilirse ulke sartlari ne oluyor? Yani nebiliyim ulkeye giris cikis yasaklanabilirmi? Ulan ay sonunda yurtdisina tasiniyorum geri, bana denk gelmese bari öyle bisi. Eli silah tutan herkes cagirilacak kadar karismaz heralde ortalik? Ne gibi sartlar olusur acep? Ucuslar neyim iptal olurmu iyice bi? Seferberlik olması içim çok çok olağnüstü şartların olması gerek. Suriye ile savaşda çıkmaz. İlan edilirsen banka hesaplarının dındurulumasından, tüm araçların artık TSK emrine tahsis edilmesine kadar, herşeyin karneye bağalnamsı anlamına gelir. Yani ancak işgal altında veya ülkenin ölüm kalım mücadelesinde başvurkucal bir yöntem olur. Tabi eli silah tutan herkes askere çağrılır vs. kurutuluş savaşı gibi hani tekalifi milliye emirleri yayınlanmıştı o zaman ordu ihtiyaçları için her evden bilmem kaç çift çoraba bile gelin orduya verin diye emir yayınlandı. Şartlar o derece boktan, artık durum o hale gelirse, yani oturun ağlayın harbi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Tabi abi kolay mı bu işler. Daha yeni savaştan çıkmış ülke bu. Bu ülke vatandaşları artık rahatça yaşamak istiyor. Anında kapının önüne koyarlar bu hükümeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Korax said: o degilde, simdi seferberlik ilan edilirse ulke sartlari ne oluyor? Yani nebiliyim ulkeye giris cikis yasaklanabilirmi? Ulan ay sonunda yurtdisina tasiniyorum geri, bana denk gelmese bari öyle bisi. Eli silah tutan herkes cagirilacak kadar karismaz heralde ortalik? Ne gibi sartlar olusur acep? Ucuslar neyim iptal olurmu iyice bi? seferberlik olmaz, hatta görmeyiz muhtemelen hiç seferberlik ama cumartesi yurtdışına gidiyorum 2 hafta, geri giremezsem garip olur bi de singapura giden uçaklar suriye üstünden geçmio dimi .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tezkere 10 da meclise sunulacakmış, bu akşam eylem var taksimde haberiniz olsun 19 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Savaşa hayır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 2 haftaya yurtdışına çıkıyorum ben de, bi sorun patlatmasınlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yup. yapılabilecek başka bişey var mı ki? ulan ne bu acele tezkereye ya. İki delikanlı milletvekili çıksada hayır oyu bassa şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Suriye'ye bulaşmak Türkiye'nin sonu olur. Olan da bizlere olur, kaçabilen kaçar, kalanlar sürünür falan. Engellenmesi lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bu ümmetçiler savaşta çıkartır, siz hiç merak etmeyin o çapta adamlar çünkü bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kış gelmişken bizi savaşa sokmayı planlıyorlar. kışın suriyeye girip esadı indiremeyiz, petrolü, doğalgazı keser, yıpratırlar bizi aylarca. avrupa zaten krizle boğuşuyor savaşa girmemek için ellerinden geleni yapar, aylarca bir hamle yapmazlar. amerika desen seçimleri bekliyor, seçimlerde kimin kazanacağına göre tepkileri değişecek. kaybettikleri onca güçten sonra topyekün bir savaşa girmek istemeyecekler kısa vadede. iran ın rusyanın bizi erkenden savaşa sokup, yıpratıp, ekonomiyi çökertip, yardım gelmeyince de hükümeti devirme, pkk yı kışkırtma, ülkeyi karışıklığa sürükleme, türkiye'yi olası bi savaşta aradan çıkarma planları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 çok boktan bir durum bu yahu, adamlar resmen bize bomba attırarak savaşı başlatıyorlar ki dün misilleme gelmiş. çıkmasın bugün meclisten savaşma kararı falan oturalım oturduğumuz yerde. ilk önce terörü bitirdikte suriye ile savaşması kaldı yemin olsun tüm güneydoğuyu kan götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 biz suriyeye girersek rusya da bize tepeden iner herhalde. olaylar çok saçma aslında bu durumdan en çok kim yararlı çıkacak onu düşünseler olaylar farklı gelişecek hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar