Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

erdalz said:

Şentürk, Twitter hesabından "İşlerine gelince ‘eski Semih ol’, işlerine gelince ‘hadi Semih gir kurtar.’ Adamda ne şevk bırakıyorsunuz, ne de moral. 9 senedir evliyim bu işten bir şey anlamadım. Birgün kralsın, bir gün yetersiz bu nasıl iş. 13 senedir elinden geleni yapmaya çalışıyor ve Allah izin verdikçe de yapacak. Sizin gibi düşüncesizler bu aşkı bitiremeyecek" yorumunu yapmıştı""

ihtiyaçları karşılanamayan evli kadın twiti tam olarak bu sanırım =P

adam dertten tasadan yatağa girmez olmuş aykut sayesinde. üzgün kaslı golcü..

Twitter'da 140 karakter yok mu yav, adam kompozisyon yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

buddha sen alex gitmeden önce "alex gitmeli demiyo muydun"

nası bi anda boşa gönderdi alex'i oldu?

Sezon başı yada bu şekilde demedim. Ayrıca 60-70 dk oynatarak rotasyonla tam performans kullanabilirdi. Ne kadar gol ustası olsada bazen maçın 70 dksında bile oyundan düşüyordu 10 kişi oynuyorduk. Bir FB'li olarak artık 1 oyuncunun üzerine kurulmuş takım izlemek istemiyorum. Ama Alex'i gönderiyorsan aynı sisteme Cristian'ı koyuyorsan evet boş yere gitmiş oluyor Alex. Şuan şu takımda şu sistemde takımdan çok Alex iş yapardı. Çünkü takım bir halt yapamıyor. Çünkü TD saçmalıyor yeni sistem falan yok. Sahada mücadele yok vs vs.

Umarım açıklayabilmişimdir. Sezon başladı artık daha düzgün TD'de bulunamaz. Ha bence geçici bile olsa Aykut gitsin biri gelsin ama benim istediğim bir oyuncu üzerine oyun kurmayan adam gibi bir TD. Bunu yaparkende saçmalamayan bir TD.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin UEFA kupası yıldönümünü kutlaması bunların arasında en elle tutulur, en anlamlı şey. Onun muhatabı da normalde herhangi bir takım değil gerçi ama ülkemizin ortamı malum.

Ayrıca 6-0 meselesinde ortada "kutlanan" bir durum da yok yani, tura mı çıkılıyor, yürüyüş mü yapılıyor, ne oluyor ki? Arkadaşına takılmak için geçiyorsun karşısına, elinde tivit, bitiyor. O da mı olmasın, silelim mi direk tarihten? Sonuçta ezeli rakibine dördü 10 kişiyken olmak üzere 6 gol atmışsın, 50 yılda bir olur. Tek maç ama, istersen 12-0 yen, belli bir yerden sonra anlamı yok. Maksat takılmak.

Onun dışında "Kadıköy'de kupa aldık" ile "6-0 rerö" benim gözümde kafa kafaya saçmalar. Çünkü "Kadıköy'de kupayı söktük aldık!!!" havasının yaratılması bence mantıksız, şahsi fikrim. Zira zaten avantajlı olarak gelip Fenerbahçe'nin ilk 11'den 4-5 eksiğine rağmen yine yenmeyi aklından bile geçirmeyen, denemeyen, istemeyen; aksine köy takımı gibi kapanıp numaradan yerlerde yatan bir Galatasaray vardı sahada. Beklediğimiz finallerin finali derbinin yanından bile geçemedik. Gol olmadı lan, ötesi var mı :p

Sahaya bayrak diktik, duvara bilmemne yazdık gibi misafirlik adabından uzak hareketler ise direk çocukluk benim gözümde, kendi takımım da yapsa istemem. Inter-Milan maçında santrada bayrak nöbeti tutan, ya da bayrak dikmeceye cevap verme çabasıyla 2 gecesini bıçak ve bayrakla reklam panosunun içinde geçiren İtalyan genci gördünüz mü hiç? Vizyonumuz genişlemeli artık hafiften.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...