DoD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ya bir de şunu söylemeyi unutmuşum, yerin dibine sokulan Braga kadrosunda 6 tane Portekiz milli takımı oyuncusu var, Portekiz'in gururu Beşiktaş'tan bile fazla oyuncu gönderiyorlar milli takımlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Gruptan cikmak icin 7 puan yeter gs ye, cluj macini alirsa bu isi yapar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bence o ortaya kaçmalar esas problem. Evet topa sahip olmaya yardımcı olabilir, ama kanada inmeni engelliyor ki bu tarz bir şeyin futbolda yeri yok bence. Mesela Emre Çolak içeri dalmaya seven bir oyuncu çünkü basıp gidemez, kanada inmiyor. İçerisi zaten kalabalık. Oradan birşeyler üretmek ancak adam eksiltebilen bir oyuncun varsa olur ki geçen sene bunun tutma sebebi Engin Baytarın ekstra becerileri, Melo'nun driplingleri filandı. Ama o ekstra işlere bağlı kalmaman lazım. Bek ve Kanat resmen kilit. Varyasyon sıfır çünkü o durumda orta sahadan tek pasla ver kaç olmuyor. 2 orta sahayla zor bu iş. Galatasaray oyunu açtığında kanat oyuncusu kaleye çook uzak. Bekten yardım gelmiyor. Esas sıkıntı bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Cluj dediğiniz takım bizim kendi evimizde yenildiğimiz Braga'yı deplasmanda yendi, ManU'ya da kök söktürdü yalnız. Öyle iki maçta da yenmek pek kolay değil. Bu maçta berabere kalsak çok şey kaybetmezdik de yenilgi çok kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 van persie 2 tane takmış, bu herif oynuyo ya, berbatovu göndertti, rooneyle, hernandezi de kesiyo. böyle oyuncun olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bi de umut buluta bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dünyada sadece bir tane olan oyuncular türkiyeye gelmez yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bu arada ridvan coştu, alexi unutturacak bişi bulunca magribi gibi atladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Rewendor said: Cluj dediğiniz takım bizim kendi evimizde yenildiğimiz Braga'yı deplasmanda yendi, ManU'ya da kök söktürdü yalnız. Öyle iki maçta da yenmek pek kolay değil. Bu maçta berabere kalsak çok şey kaybetmezdik de yenilgi çok kötü oldu. kuralar çekilirken diyordum Cluj sürpriz yapacak diye, dedim dedim inanmadınız bak ne oldu. Abi ben ilk 4-5 hafta İsviçre'de Basel'i izledim. Basel'i iki maçta da rezil ederek eleyip geldiler gruplara. O Basel'i eleyebiliyorlarsa Braga'ya da koyarlar, GS'ye de koyarlar demiştim. Nitekim ilk iki maçta laflarımı boşa çıkarmadılar. GS'den de puan alacaklar, bir galibiyete kesin gözüyle bakıyorum ki iç saha da pis takımmış zaten öyle deniyor. Buradan GS ne kadar puan koparabilirse koparmalı artık, ne var ne yok yüklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Van Persie : 30.700.000 Euro. Umut Bulut : 00.375.000 Euro. Arada o kadar fark olsun ne dersin? Pardon Rew düzelttim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 375.000€ verdik Umut'a kiralama parası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 galatasaray=bal yapmayan arı. kapalı alan savunması yaptıktan sonra halısaha takımı bile gol yemez galatasaraydan. basıp geçecek adam var, ama yapmıyorlar. barça gibi pas pas pas, ulan arada bi çalım atın bi geçin. anca pas, oyuna hakim görüntü, sonuç yok. madem içerden açamıyonuz kanattan asılın. kanada kadar top gidiyor, basıyor adam topa, geri dönüp pas veriyor, orta çizgiye yakın pası alan adam da santradaki adama veriyor, şöyle bir bakıyor o da, ya iyice geriye semihe dönüyor, ya da rakip 18 önüne doğru yerden atıyor. bu ne saçma paslaşma lan. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o zaman oynamıcak artist gibi çiftli forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 baros ölü haliyle buraktan iyidir. sakatlanana kadar yerine oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neyse rıdvan dilmeni dinleyelm bari, bu eğlence kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tvde mi rıdvan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Çift forvette sorun yok, çift forvet yine oynanır. Sadece dizilişe ve dizdiğin adamlara biraz dikkat etmek lazım. Bi de tabii şanssızlık var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bitti şimdi ntvspordaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ridvan birakmadi mi yorumculugu. vay tukurdugunu yalar mi erkek adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 futbolda sans yoktur, burak vurmayi bilmesn sans olsun. geciceksnz abi sans olayni, kendi takımımın hocasi da sans diynce sinir oluyorum, o golun kacmasi sans degil yeteneksizlık net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: o zaman oynamıcak artist gibi çiftli forvet Evet hatta Van Persie'miz yok diye oynamayalım CL'de ne işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aynen öyle, 99-2000 lerin futbolu bitti artık. hala aynı kafada fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 doğru düzgün kenardan orta, ara pas organizasyonu vs. yerine doldur boşalta döndürünce tüm organizasyonu otomatikman şansa bağlıyor malesef. GS, bragadan kötü olsa anlayacağım yaptığını da kadro olarak bu kadar öndeyken bu kadar yeto bir taktiğin nedeni ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yazık oldu gerçekten. İki maçta 6 puan bile alabilecek bir oyun oynayıp 0 puan almak moralleri de iyice bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 fenerin 0 puan rekorunu 0 golle kırar mi gs acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar