Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ninja kaplumbağaların yeni çizgi filmi çıkcak diyorlardı (sanki daha önce bahsetmiştim ama bulamadım) çıkmış, daha izlemedim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Akito said: bone :( ha pardon tamam, naruto tartışalım, 25+ yaşına hitap etmek için hazırlanmış bi seri sonuçta. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 boğğğğğğğnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bonlama git indir izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dediğin buysa http://www.dizimag.com/teenage-mutant-ninja-turtles-1-sezon-1-bolum-izle-dizi.html leş ötesi yani 2 yaşındaki yeğnimle izleyelim dedim geçen çocuğu dövecektim sinirden 3dakka falan dayanabildim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bu ne kadar kötü bir modellemedir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 modeller felan gayet güzel yahu, alışık olmadığınız için "leş ötesi" gibi gelebilir de, tarzı benim hoşuma gitti. eğlencelik yapmışlar. TMNT versiyonunu andırıyor, biraz daha karikatürize olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 büyüyün artık biraz ya 30 yaşına gelmişiniz çizgi film izliyonuz sizin yaşınızda 3 karıdan çocuk yapıp ceoluk yapan var illa bişey izleyecekseniz fransız sanat filmlerini izleyip biraz elit olun, sıkıntıdan ölün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 8 sene önce falan yeni TMNT çıkmıştı, çizimler falan daha ciddi. oldukça başarılıydı, 20 bölüm falan izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 etraf cizimleri(lafa gel cay demle) korra'ya benzemis. nick cikisli oldugundan olabilir. ilk sahnede 'aaa indie oyun oynuyorum lan' dedim, sonra kendime geldim. ama seslendirmeler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Baktım biraz fena değil ya, çizimler eğlenceli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yalniz april ne oyle ya? nerede o april abbbbla, sutun bacaklar falan, nerede bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi. http://i.imgur.com/GjYvD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi kizin boyu 1.55 ya... offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Darklight1903 said: yalniz april ne oyle ya? nerede o april abbbbla, sutun bacaklar falan, nerede bu :( direk milletin aklına 90lardaki şov geliyor. 2003'teki çizgi filmi izlememişsindir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 DoruK said: büyüyün artık biraz ya 30 yaşına gelmişiniz çizgi film izliyonuz sizin yaşınızda 3 karıdan çocuk yapıp ceoluk yapan var illa bişey izleyecekseniz fransız sanat filmlerini izleyip biraz elit olun, sıkıntıdan ölün "anime = büyükler için, çizgi film = bebeler için" - yaş 14 fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi hepsi işi olmayan için. gir sağlam bi işe. kan alacaklar bone kan!!! "çizgi mizgi falan izlemek yerine oturup faydalı bi iş yapın" lafı çok haklı bi laf yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bone said: Darklight1903 said: yalniz april ne oyle ya? nerede o april abbbbla, sutun bacaklar falan, nerede bu :( direk milletin aklına 90lardaki şov geliyor. 2003'teki çizgi filmi izlememişsindir sen ona bakmadim sanirim. var mi link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben10 falan izliyorsanız bunu begenirsiniz rahat, 2003–2009 serisi bundan 14000 kat daha iyiydi, son sezonu hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 2003 serisi bok gibiydi. "ciddi olcam adult gözükmeye caliscam" diye kendini çok kastiriyordu. bunun ondan kötü yönü yok hatta 2003 ile 80lerdeki arasında olmuş diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 henüz konulmamış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bune abi aşırı kötü ya taştan yontmuşlar resmen bizim tospağları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 mutasyona uğramış 4 kaplumbağa ve bir farenin beyinden ibaret bir yaratığa ve onun yardımcısı zırhlı, pelerinli bir adama karşı olan mücadelesini izlemenin zevkine de doyum olmuyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar