Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dediğin buysa
http://www.dizimag.com/teenage-mutant-ninja-turtles-1-sezon-1-bolum-izle-dizi.html

leş ötesi yani 2 yaşındaki yeğnimle izleyelim dedim geçen çocuğu dövecektim sinirden 3dakka falan dayanabildim zaten
Mesaj tarihi:
modeller felan gayet güzel yahu, alışık olmadığınız için "leş ötesi" gibi gelebilir de, tarzı benim hoşuma gitti. eğlencelik yapmışlar.
TMNT versiyonunu andırıyor, biraz daha karikatürize olmuş ama.
Mesaj tarihi:
büyüyün artık biraz ya

30 yaşına gelmişiniz çizgi film izliyonuz

sizin yaşınızda 3 karıdan çocuk yapıp ceoluk yapan var

illa bişey izleyecekseniz fransız sanat filmlerini izleyip biraz elit olun, sıkıntıdan ölün
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

yalniz april ne oyle ya? nerede o april abbbbla, sutun bacaklar falan, nerede bu :(

direk milletin aklına 90lardaki şov geliyor.
2003'teki çizgi filmi izlememişsindir sen
Mesaj tarihi:
DoruK said:

büyüyün artık biraz ya

30 yaşına gelmişiniz çizgi film izliyonuz

sizin yaşınızda 3 karıdan çocuk yapıp ceoluk yapan var

illa bişey izleyecekseniz fransız sanat filmlerini izleyip biraz elit olun, sıkıntıdan ölün

"anime = büyükler için, çizgi film = bebeler için"

- yaş 14 fikri
Mesaj tarihi:
abi hepsi işi olmayan için. gir sağlam bi işe.

kan alacaklar bone kan!!!

"çizgi mizgi falan izlemek yerine oturup faydalı bi iş yapın" lafı çok haklı bi laf yalnız.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Darklight1903 said:

yalniz april ne oyle ya? nerede o april abbbbla, sutun bacaklar falan, nerede bu :(

direk milletin aklına 90lardaki şov geliyor.
2003'teki çizgi filmi izlememişsindir sen

ona bakmadim sanirim. var mi link?
Mesaj tarihi:
2003 serisi bok gibiydi. "ciddi olcam adult gözükmeye caliscam" diye kendini çok kastiriyordu. bunun ondan kötü yönü yok hatta 2003 ile 80lerdeki arasında olmuş diyebilirim.
Mesaj tarihi:
mutasyona uğramış 4 kaplumbağa ve bir farenin beyinden ibaret bir yaratığa ve onun yardımcısı zırhlı, pelerinli bir adama karşı olan mücadelesini izlemenin zevkine de doyum olmuyor be.
  • Yeni Oluştur...