Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ww2 sonrası bebelere hoş eğitim animasyonu olmuş adf, şu bile bu cs onlinedan daha güzel la tamamını izledim bu arada ehuae, artık atom bombasıyla karşılaşırsam ne yapcağımı biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 CSO'da Bomba gelince yatmayı öğrendin mi esas soru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 o tür amele oyunlarını oynamadığımdan öğrenmeye gerek duymadım, csgo varken hatta bırak goyu 1.6 varken onu oynayana yazık diyorum ve bomba geliyor yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ptesiye kadar 50% indirim mailim iş yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 0.49 kurus eksik alamiyorum. nerden bulcam any fikri olan ? 5 euro koymak istemiyorum 50 sent icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 koy lazım olur. ama sent göndermece varsa atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ne alacan oyunu mu yoksa harita hedesini mi? oyunu alacaksan 5 euro falan koymana gerek yok üstünü kredi kartından alır 50 cent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 almayı planlıyordum ama hile çok diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 7.5'e değer mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Silphatos said: bomba geliyo yatın! 1.6yı alıp nasıl 70 kat kötü yaparız sonra da f2p olarak dağıtırız diye düşündüler herhalde. fazla kötü be çok kötü :( TÜM FPS OYUNLARININ ATASI yazmışlar. İşte bunu yazanı bulup eşek sudan gelene kadar döveceksin. Böyle veletlerin ilgisini çekelim daha çok para kazanalım diye saygısızca ve fütursuzca sıkmak yasak olmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 velet parası tatlı ya asdf. valve böyle denyo asyalı şeye niye pazarlamış isim hakkını ya, her halde o aralar steam betadaydı daha para akmıyodu gabe abime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 free weekendde oynayayım dedim kötü bildiğin ya meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Silphatos said: velet parası tatlı ya asdf. valve böyle denyo asyalı şeye niye pazarlamış isim hakkını ya, her halde o aralar steam betadaydı daha para akmıyodu gabe abime. bu soldaki şimdi terörist mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Silphatos said: velet parası tatlı ya asdf. valve böyle denyo asyalı şeye niye pazarlamış isim hakkını ya, her halde o aralar steam betadaydı daha para akmıyodu gabe abime. hangi dağdaysa bu terörist o dağı delerim. gerçi polis daha bi şey. daha bi şey böle. daha bi GRRAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bomba atiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 flash atıp ağzına yüzüne 'kurşun' sıkasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Heykeltraslar cok gercekci cok guzel seyler yaptiklarinda onlarla konusmaya calisirlar ya da coskudan elini kolunu falan kirarlarmis. Bunu yapan grafiker bittiginde ne yapmis acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 o ay su faturasını firmaya yollamış sonra bunu atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 oyun indirime girmiş,alsam mı ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 K6 BOY BOY Hs sayım azalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Finklorpeyniri said: hangi dağdaysa bu terörist o dağı delerim. gerçi polis daha bi şey. daha bi şey böle. daha bi GRRAH Kore F2P olan FPS oyunlarında klasikleşti, hep böyle hatunlar koyuyorlar. Yalnız bu daha bir beter, 17 yaşında estetik ameliyatlı hatun. Yoruma katılıyorum. O polis oyun içinde de böyle olacaksa... sonunu düşünen kahraman olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tekrar sahalara dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 1045 tane oyun var steam hesabımda en çok oynanan oyun 541 saatle csgo. değer mi değmez mi do the math. (bence değer lel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 CS:GO çogii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 benim de 250 saat ile birinci. tabi 1000 oyun içinde değil. 150 oyun fln anca vardır. garbage collector değilim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar