Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 gelmez öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 abi oyun çıkalı 1 sene mi ne oldu hala siegelerde askerler siege towera tırmanamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Adamlarla anlaşıp komple modu alamazlar mı ya. Gta yaptı geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Daha core gameplayi fixleyememişler ki saerosun dedigine gore. Modu alsalar napacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 İki gündür giriyorum oynuyorum: https://bannerlord-online.com Adamlar resmen oyunu MMO ya çevirmişler ve şaşırtıcı şekilde, Çalışıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 neki bu mod mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 On 13.02.2021 at 10:34, Suark dedi ki: ben dün aldım, geforce now ı beklemıstım alabilmek için. Siegeler falan deli cpu intensive. Ses kanallarini kisip falan oynayabiliyorum kalabalik siegeleri. (overclock li i7 5960x, 8 cores @4.0 ghz) Geforce Now in VM ortami biraz cuvallayabilir Alıntı As Wccftech suggests, it looks like GeForce Now is splitting the CPU into two instances with four cores each, effectively giving GeForce Now users access to a quad-core processor with 8 threads. Due to the nature of streaming services like GeForce Now, Nvidia needs to share the hardware amongst users accessing the service, and the speculation is that Nvidia could be cleverly grouping together players of relatively simple games with players of more demanding games in these ‘nodes’, so that more power and performance can be delivered to the gamers playing the more graphically intensive games. Each user also gets access to 14.3GB of FPM (fast page) RAM. While these specs aren’t going to challenge the best gaming laptops or gaming desktops any time soon, they are more than enough to run most games at 1080p – which is the target Nvidia is aiming for with GeForce Now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 oyunculuğun toplu taşıması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 On 30.03.2021 at 13:49, Gimli dedi ki: İki gündür giriyorum oynuyorum: https://bannerlord-online.com Adamlar resmen oyunu MMO ya çevirmişler ve şaşırtıcı şekilde, Çalışıyor! hacklemesin bu ruslar steami veya pcyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 hahaha 2000 ler kafası güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 https://www.taleworlds.com/en/News/446 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 22 saat önce, ortega dedi ki: hacklemesin bu ruslar steami veya pcyi falan lan cidden tırstım ha. sitesi bi garip, üyelik açtım onay maili bile gelmedi. ayrıca launcher gibi bi şey indirtiyor falan. Rusça yazıları görünce zaten bi itici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 (düzenlendi) Mod patreon funded. 6 tane server var sanırım şuan. Bi trojen vb erroru vermedi şimdilik https://youtu.be/ruubv8ZF2Pw Nisan 2, 2021 Gimli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 dayanamadım girdim valla. seni de gördüm hatta şehre giriyodun hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 şehre giriş çıkışların loadingleri falan çok uzun sürüyor ya. trader'ı açıyorum 10 saniye bekliyorum falan niye böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 (düzenlendi) sanırım bannerlord online'ın mapinde bazı ekstra şehirler falan var. trade yaparken "bura nere lan" davarlığı olmasın diye public service yapayım, screenshot alıp birleştirdim, yan ekrana koydum, kopya çekiyorum. Nisan 3, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Avustralya'dan mı bağlandın Mod çok crash ediyor, content de az. Biraz oyaladı ama artık yapacak çok şey kalmadı. Bekliycez updateleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 roadmap nedir şimdi ne kadar hızlı yapıyolar eklemeleri? konsept şahane ama hiçbi şey yok oyunda şu an asdfafdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 yapıyom onu durun gelıyo az kaldı ha onlıenın battle sıstemı bılmem onu banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 nası? ne dedi, yapıyorlar mıymış, battle sistemi bilmem banane falan dedi anlamadım ben. YAPIYO MUSUNUZ BUNU? NOLUR YPAIN ÇÜNKÜ ALLAHIN RUSUNUN CLİENTINI YÜKLEMEK İSTEMİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Adam sır gibi konuşmuş . Bence online i değil de başka birşey yapıyorlar ama ney acaba asdadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 bütçe bu kadarmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar