Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Baya bir arena yaptim hic gormedim ama bolgeseldir belki, Vlandia sehirlerinde pek takilmadim mesela. Ama arenada dusuyorsa baya dengesiz olurmus, zira vendorlasan hayvan gibi para getirir. Ben en son o tur zengin eden odullere bir ayar cektiler diye biliyordum; oyle 6-7klik migferler dusmuyor mesela artik. Ama yeni patchler eski campaignlerin ustune tam oturmuyor, onceki checksumlarda yaratilmis oyunlara islemeyebilir bu yeni ayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 vlandia turnuvalarında ödül olarak hiç verildiğini görmedim ama müsabakalar için kullandırıyor sıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Oyun güzel mi ? Hiç M&B oynamadım ama bunu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 sandbox seviyosan yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorthCrow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Harika bir oyun yapmışlar bence, 108 saat oynamışım sıkılmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 KOMPLO puanı nasıl yükseliyor? sürekli o görevi veriyor otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 2 saat önce, Wispy dedi ki: Oyun güzel mi ? Hiç M&B oynamadım ama bunu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ? ben de bunla başladım, başından kalkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorthCrow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Orduları nasıl birleştiriyoruz ya? Ordu yönetimi paneline geliyorum diğer boşta olan orduları seciyorum birlemiş gözüküyorlar ama onaylayamıyorum secenek yok, kalıyor öyle Yardım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 10 saat önce, Aiko dedi ki: KOMPLO puanı nasıl yükseliyor? sürekli o görevi veriyor otomatik Bunu ben de anlamadim, zaten bende gorev listesinden cikti bu failed oldu kendi kendine. Ama arada yine quest update geliyo "komployu boz" diye. Ama update geldiginde de gorev listesinde gozukmuyor artik. Arada kendi kendine update olup kendi kendine failliyor. 7 saat önce, NorthCrow dedi ki: Orduları nasıl birleştiriyoruz ya? Ordu yönetimi paneline geliyorum diğer boşta olan orduları seciyorum birlemiş gözüküyorlar ama onaylayamıyorum secenek yok, kalıyor öyle Yardım pls.. Pek anlayamadim ama onaylayamiyorum diyince influencein yetmiyor gibi geldi. Influencein kac? 0'in altinda ise yetmez mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 komplo görevi bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 (düzenlendi) 10 saat önce, NorthCrow dedi ki: Orduları nasıl birleştiriyoruz ya? Ordu yönetimi paneline geliyorum diğer boşta olan orduları seciyorum birlemiş gözüküyorlar ama onaylayamıyorum secenek yok, kalıyor öyle Yardım pls.. sorunu tam anlamamış olabilirim ama sağ alttaki 3 bayrak logusuna tıklayıp o ekranda orduları seçip ordu oluştur diyosun. bi süre sonra ordular sana katılıyor. oluşturamıyosan belki gerekli skill'in yeterli değildir. Nisan 12, 2020 Aiko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 ilk oyunları zamanında oynamadım, sonra da katlanamadım. az video izleyip hypelanayım dedim, türk yayıncılar sağolsun soğuttu. biraz da buglı galiba, kale kuşatmasında merdivene takılan askerler can sıkıcıymış. daha önce hiç oynamayan birine göre ui düzgün fontlara tepki olarak tasarlanmış gibi görünüyor ama zaten oyunun iddiası ui değildir. şu adamı izliyorum, tostumu yedim hype train i bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 bu başka kimseye oluyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 butce yetmemis oranin texture una Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Ben oyunu aldım ama bir sürü güncelleme var sadece son çıkanı yapsam diğerlerine gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorthCrow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 4 saat önce, Aiko dedi ki: sorunu tam anlamamış olabilirim ama sağ alttaki 3 bayrak logusuna tıklayıp o ekranda orduları seçip ordu oluştur diyosun. bi süre sonra ordular sana katılıyor. oluşturamıyosan belki gerekli skill'in yeterli değildir. İşte dediğin her şeyi yapıyorum seçiyorum falan ordu oluştur diye bir seçenek çıkmıyor, sanırım skill lazım dediğin gibi, hangi skill o bilmiyorum. @Nigger_of_the_sand teşekkür cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 3 saat önce, khalad dedi ki: Ben oyunu aldım ama bir sürü güncelleme var sadece son çıkanı yapsam diğerlerine gerek var mı ? steam otomatik yapıyor zaten gerekli olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 epikten almıştır belki kekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 soon yazıyordu, satmıyordu epic henüz gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 (düzenlendi) son çıkan dediği betadır. onun için kütüphaneden sağ click, properties, betas kısmına gidip 1.1.0 beta yazan sürümü seçmen lazım. onun üstüne 2.3gb kuruyor. aa yok ben g.tümle okumuşum. Nisan 12, 2020 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 xbow arenalarda veriliyordu demiş @aquila ve kimileri ödül olarak düşünmüş. Arenada dövüşmen için veriliyor. Dövüşürken skilli kasıyorsun. Bunu anlatmak istemiş şair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 bence torrentledi, sitede diğer sürümleri de gördü kafası karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 3 saat önce, Sam dedi ki: steam otomatik yapıyor zaten gerekli olanı. yapmadı işte bende. sağ click betas muhabbetinden son çıkanı seçtim indirdi 2.3 gb diğerlerini indirmeme gerek yok sanırım anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 temeli guzel olmus. ana quest haric. sandbox'a ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar